Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 8

• 31 382
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • Яко в Матрицата...
Добре, Еве,  ще я преквалифицираме от щастлива в доволна, че е с Ферит Grinning

Ама кой иска Пельо да се развежда? Аз не Joy Да си седи с Ферит, докато смъртта ги раздели…

# 586
Ааа не го давам Феро ефенди на Пельо Thinking  Айййй като си представя мазната й, заспала физиономия...

# 587
Мисля,че  е  време Ферит да се качва на самолета. Ще свършат мъките на всички Hug

# 588
Ох не знам вече какво да кажа и от спойлери от всичко бъктън...
Ферит би предпочел да се гръмне но не и да го оженят за Пелю

# 589
  • Яко в Матрицата...
Ааа не го давам Феро ефенди на Пельо Thinking  Айййй като си представя мазната й, заспала физиономия...
Joy измита чиния 🤮

Утре щяло да има трети фраг Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 04 апр 2023, 14:23 от Reni - BG

# 590

Утре щяло да има трети фраг Rolling Eyes

Тъкмо ще видим всичко и петък да няма нужда да гледаме пре-доволните физиономии на змиите 2:30 ч Joy 

До няколко дни ще излезе ново списание с Афра

# 591
Хем ми се пише,хем не ми се пише.
Вие сте казали всичко
Единствено се надявам Сейран да се еопулила и да припадне от радост,че се е оттървала от Ферит и,че ще я женят за някой богат възрастен дядка /както е написала Краси/.
Защото тя вече е разведена ,т.е. бракувана стока и сега може да я вземе първият,който я поиска.
А Кязъм няма да се чуди много.
Ифакат в едно е права-Сейран не умее да цени това, което има.
Между другото,тя как така ги жени и развежда в семейството?Нали вече не е госпожата на имението?Нали трябваше да се подчинява на Латиф?
Ако той каже не,Ифакат би трябвало да се подчини.
Те май забравиха за този факт.
И пак за Сейран...Пелин това,Пелин онова,ама Пелин се бори със зъби и нокти и непристойни похвати за любовта си/която както и да я наричаме си е нейната любов/
А нашето момиче е готово да жертва себе си,наказвайки Ферит.
Еми мазохистка е,каквото и да казва Катя.
А сценариста е садист-да тормози толкова много хора.
Мисля,че тази серия на никого няма да се хареса,освен,ако Ферит не хукне да спасява Сейран от втори брак
Ама за това е рано още.
На Софи да кажа-и на мен ми дойдоха в повече ритуалите за Рамазана,но това си е техен филм
Не е лошо,щом като ги гледаме да понаучим нещо и от религията им
Най-ми е хубаво,когато показват прекрасни гледки на невероянтия Истанбул

# 592
Вал разсмя ме. Човек ако не е гледал, ще си каже,че Ификат  е станала глава на фамилията Joy Тя тайно  отмъщава на Сейран за първото място. Joy
  Тъй като Ферит е напълно наясно колко куку  е Зерин и какво целят, се  надявам да има план.
Както каза Диди, той мрази Снахата, а тук изглежда много  неестествено  разговарлив с нея. Би  трябвало  да разбере кой им е снисъл информацията и да играе  Joy Или да съм поточна част от инфото.

Сейран  сама тръгна да ги развежда, даже баща й я пита, тя потвърди.  Няма да крия,че много искам да я видя как ще рухне в стаята. Да получи уж желаното, което е най-големия и страх всъщност. (Пело ще грабне Ферит). Joy   Истината е,че в момента е изпаднала в едно от  Феритовите състояния, на гняв и ревност.  
Сигурно ще намери Ферит  и ще бягат,както с Юсуф. Joy
Тааа няма да види старец за мъж.  Joy
Да пази Господ синовете ми, един ден, от такива арни девойки като Пелка. Blush

# 593
Nina-richi,ами така  де,смей се ти
Като помня първите серии-тя мачкаше агата и каквото каже,другите и козируваха
Сега като гледам,пак е започнала-то Суна жени да остмъсти на Халис бей,ту Ферит жени ,за да покаже на Зерин колко е велика и не знам още защо.
Горкото ми момче-всеки го жени и развежда както си иска.
Във фейсбук негодуват срещу Есме.Заради думите и,че мъжът и можел и да я бие,ама не поглеждал чуждо
И,че така е настроила още повече Сейран
Кязъм продава дъщеря си,Зерин купува на дъщеря си мъж,
а горкият ми Ферит се бори сам за любовта си

# 594
  • Яко в Матрицата...
Ох, Вал, какво му е горкото на Ферит? Стига е рИвал. Ей сега трябва да покаже любовта си. Ако я има изобщо…

# 595
То от всички, само Ферит е в час да ви кажа. Само той може да изобличи Зерин и/или Ифакат. Той е наясно какво цели Зерин - тя иска да ги скара със Сейран и тъй като той със сигурност няма да я остави, целта е Сейран него да остави. Каза го и на Сейран, но тя не му повярва и отказа да го разбере, отказа да погледне рационално на нещата. В момента Зерин води, но няма да е задълго. Като се появи в сериала, една вечер каза на Пелин "като те гледам така и се разтройвам и ще ме накараш да допусна грешка, планът ми ще се провали, а аз не искам да допускам грешки".

В началото на 26 епизод дядката и той нещо се беше осъмнил в Ифакат (по повод бъдещата сватба), казва "опитва се да постигне нещо с малкия си мозък, върши разни неща, със сигурност е защото и взех правата в къщата и тн". Така че, и от него не знам вече какво да очаквам - не можах да преположа никакви стъпки и позиция от страна на Халис от фрагмана снощи.

Ама аз все още не мога да разбера - на сила ги женят, после на сила развеждат 😂 какво е това..😂 Нали ксто си сключил брак твоето име е в документа, не на леля ти, на дядо ти или на който там било. 😅 На каква възраст, в онази къща личността ти започва да важи? 🥲

# 596
Скоро ще изхвърлят Ификат.

Ферит  ако се беше борил подобаващо щеше да сме забравили за Пелин вече.  
Нека си говорят. Важното е,че Сейран  е умно момиче. Не иска нито да я бият, нито да й изневеряват. Blush

Есма за себе си е права. Но сравни Фирит с Кязъм, което е немислимо. Едно е да задоволяваш нагон с момичета доброволно.
Друго е да си създал дете  да го тормозиш, биеш и  продаваш.  
Аз бих ликвидирала Кязъм докато спи.  Само за един бой с колан.

# 597
Искам да я изхвърлят позорно като Шена в ЗИ 😎🔥

Няма да коментирам 28 еп за да не страдате не разбирам какво иска да направи продукцията...

# 598
  • Яко в Матрицата...
Според мен, Есме с това изречение, че Кязъм не е поглеждал друга жена, каза на Ферит, че той е още по-лош и от Кязъм. Можеха по-убедителни реплики да й напишат, но аз това прочетох.

# 599
Според мен, Есме с това изречение, че Кязъм не е поглеждал друга жена, каза на Ферит, че той е още по-лош и от Кязъм. Можеха по-убедителни реплики да й напишат, но аз това прочетох.
е,да де,но не може да говориш така,че все едно предпочиташ боя пред изневярата и то изневяра,която в момента не съществува на практика.
Значи е много приемливо да те бият,но щом не ти изневеряват няма страшно

Общи условия

Активация на акаунт