Отговори
# 240
Ози и Уур

Балиан и Селяхатин

Жива и здрава да е Ахсен Heart

https://vk.com/video-217655473_456241994

Последната сцена преведена на руски език.

# 241
Браво на Ози! Погледнах няколко сцени, много му е лепнала ролята, постарал се е определено да влезе в нея. И аз ги пропускам историческите сериали на съседите, но мисля, че направи добър избор за развитието на кариерата си. Обичам, когато актьорите се предизвикват с различни образи.

А Берко да не се готви да влиза при него, какво се е разпуснал така... Grinning

На мен ми е много харизматичен всякак, ама и аз като Снежка бих го завела на берберница вече Grinning Simple Smile
Хубав ден да имате всички! Simple Smile

# 242

Мине Тугай

Весе че никак няма да е зле пак да ги видим заедно ама чак като попове не мерси.

Тези двамата добре се сработиха мисля.Получава им се.

Много сладка снимка на Берко

# 243
Ако не греша Мине Тугай ще участва в нов проект. 
Ама какъв що е от толкоз инфо и дизита вече забравих и се обърках..

# 244
На 29 октомври
се състоя първото четене на сценария на сериала "Дълг на живота". Снимачният процес е планиран да започне на 7 ноември. Режисьорският стол е зает от Семих Багджи, сценарият е написан от Онур Ураш. Историята проследява архитекта Серкан, изигран от Бюлент Инал, който влиза в ролята на баща на трима останали млади , и Хандан, изигранa от Ебру Йозкан, жена, която се стреми да издържа децата си след загубата на съпруга си.

Честито на наша Мине

Ето го и Ози от 30 еп.

Бахо за списание Маг

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 19:17 от x BlackRose x the guardian team :)

# 245
Мерси Диде ,ама тука не можах да позная Мине.
Значи това е дизито заедно с Ебру Йозкан. 
За канал Атв ще е. 
Успех им желая.

# 246
Красива Юзгю

# 247
Красавица е Пу ,пу !

# 248
Скоро Симай  и Айтач Шашмаз ще изиграят главните роли в адаптацията на арабския сериал "
Шехерезада.

# 249
Скоро Симай  и Айтач Шашмаз ще изиграят главните роли в адаптацията на арабския сериал "
Шехерезада.

О да и това ще го погледна освен това искам да споменая ,че в оригиналната версия основният партньор на Симай Барлас е героя на Исмаил Хаджъоулу.

# 250
Аз останах с впечатление ,че ще бъде Айтач, времето ще покаже. Исмаил Хаджъоулу не беше ли партньор на Сумийе в Принцесата?  Нямам  много наблюдения над изявите му.

# 251
Нинче казвам ти как в оригинала сега как ще се процедира е отделна тема. Аз и двамата ги харесвам иначе да ,но те и двамата напуснаха за втория сезон.

Новости от Сера Кутлубей. Сера е станала същинска красавица няма нищо общо с периода си на Джемре особено от първите серии.

# 252
Аз се надявам сериала да е успешен и да има добър рейтинг.  Пък каквото решат  да правят като адаптация по оригинала,   това ще е.
Сера нямаше да я позная, променила се е.

# 253
Диди 🌻 , въртя ли мечовете отново айде разказвай за епизода.

# 254
Въртяха се мечове показаха и любимата ама още не сме се видяли намериха съкровището бакалъм какво ще стане и лечитела е на наша страна вече. Обаче Селяхадин разбра ,че е граф нашия.

Героинята на Елиф определено не ми харесва да подчертая.

Общи условия

Активация на акаунт