Отговори
# 255
  • Свети Влас
Хвърлих едно оче, като бях в Турция, но нещо не ми харесва образът му....

# 256
Хвърлих едно оче, като бях в Турция, но нещо не ми харесва образът му....

Габи къде се губиш я? Валлах не знам какво да кажа след Камъка всичко ми идва приказка.

Heart

На седми официално почват снимките на дизито със Симето.

Рейтинга на Ейюбито.

Бахар за сп.Маг

# 257
Берко, лайк за него от Ози и накрая самият Ози.

# 258
Тия двамката кога ще се видят сега Ози е далеч от Истанбул...Оф яяя!
Ново на Симай

# 259
  • Свети Влас
Тук съм къзлар, чета ви . В момента не гледам никакви сериали.
Бях на една изключително интересна екурзия в Турция ( По пътя на фригите). Уф толкова вървене имаше. Но беше хубаво преживяване и групата също бяха много готини. Повечето бяха възрастни.

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 23:06 от Габриела Радева

# 260
  • 'Шоуто' на Дженк Карачай
Да вече съм сигурна ,че това си ми е най-големия любимец от всички които си харесвам щом изгледах и епизод на исторически сериал заради него. Не знам дали ще следя сериала ,но определено сцените им с Уур много ми допаднаха като за еп.1. Озан съвесем различен дори осанката му е друга. Определено след Камъка играе момчето ,че в Гост и в Камъка нищо не му написаха да покаже като възможности ,но то в Камъка Салих дори прецакаха какво остава за наш Озик.
🤣, права си до голяма степен

Диди,хубави снимки си качила - началото на едно приятелство

От Елиф от вчера.

Тези двамата пак се събраха в общ сериал 🙄
Не знаех, че още поддържате "огъня" в темата 🙂.Дид, превежда ли се на български този сериал някъде? Гледам го в един руски сайт с озвучка, която е толкова лоша, че една трета от репликите изобщо не мога да чуя и разбера.
Те и без това са доста оскъдни 🙂, но пък чаткането на мечове и ятагани ми идва в повече. Дано сценаристите се вземат в ръце 🤨.

# 261
  • Свети Влас
Диди, този ми се вижда читав

# 262
Интересни неща се случват хммм Симайка се върнала при Сонер вай вайй - бившия и.
Беркер лайкнал снимка на Сера тя не го следва все още викам чакай да погледна ,но не...
Така и не разбрах защо там са такива отношенията ,но важни са ОзБер де, ;д
там е бетон години наред.
Иначе аз гледам на ТР език и не знам какво къде се превежда евентуално Нерон ако има автоматичен
Забелязах и Баки който е играл с Керем в Шерефа тук стана ми миличко от този детайл.

# 263
Вай , Диде интересни неща се случват и споделила. 

Днес понеделник е денят на сериала с Ози.

# 264
Ози прави реклама на епизода със снимки на Ибелин

# 265
Ози прави реклама на епизода със снимки на Ибелин

Браво ,така се прави и рекламира. Ози е страхотен в тоя образ и визия.  За сефте го виждам на кон.

# 266
  • Свети Влас
Не го харесвам с тази визия !

# 267
На мен ми харесва, красавец е..

# 268
Аз не мога да повярвам какво се случи и няма как да не го споделя. Хайде за сина и знаем не изпуска никога Heart ама сега и майка му ,че и мое видео с мен самата.

Скрит текст:

# 269
Поздравления, щом си успяла  да  привлечеш вниманието й.😽

Общи условия

Активация на акаунт