Отговори
# 225
Сладур Берко... сега да почива, но да се връща на екран, ама както каза, че ще е само театър или дигитални сериали... ще има да почакаме.

Три сезона са това човек преди това не се е спирал от Залим насам прави Алев после след Алев колко почива до Сестрите? Лагерите които прави валлах негово право е да отдъхне.

# 226
# 227
Беркер е номиниран за наградите "Produ" в категорията: "Най-добър неиспаноговорящ актьор" за ролята му на Сомер в сестрите. В чужбина го забелязват, в Турция няма кой, а и сериалът е незаслужено пренебрегван.

Озан в новата му роля на рицаря Балиан от Ибелин.

# 228
Браво на Берко! И екранната партньорка е с номинация. Наистина недооценен сериал, ама по-скоро от към шумотевици и реакции около него. Броят на епизодите и продажбите в чужбина, както и подобни номинации говорят, че зрителите са си го оценили. Но явно повече тези, дето не висят от сутрин до вечер в социалните мрежи. Трудолюбив и сплотен екип бяха, в сюжета имаше мисъл, а в режисурата - качество. Чисто кинематографски много приятен за окото.
Ето и останалите финалисти, ако на някой му е любопитно. Premios Produ са си доста престижни награди. На мен латино сериалите ми бяха първата любов, та още си хвърлям по един поглед какво се случва и в техния шоубизнес, макар че вече по-трудно си харесвам нещо за гледане при тях Simple Smile

# 229

Валлах ще погледна този сериал.

Озан Долунай като Ибелин Балиан в сериала "Селахадин Ейюби".

Роден е в Палестина. Той е единственият наследник на графство Ибелин. Той е изцяло отдаден на Исус и пътя, който е показал. Просто, милосърдно. Но когато става въпрос за Йерусалим, той е толкова смел, колкото и Селахадин.

Приятелството, което ще установи със Селахадин, ще постави началото на нова война около Балиан... Но никакъв огън няма да го изгори толкова, колкото дълбоката любов на Сибилия...

Партньорката ни : Гюлпер Йоздемир / Сибилия

Скъпоценната принцеса на Йерусалимското кралство, единствената дъщеря на крал Амалрик; красива, стояща насред мръсни политически отношения и битки за трона: Сибилия.

Ще успее ли Сибилия, вярна съпруга на съпруга си Гиом, за когото се омъжи поради политика, да потуши пожара, който отново се разпали в нея с идването на детската ѝ любов Ибелинли Балиан в Йерусалим?

# 230
Успех на Ози! И аз ще погледна с любопитство как се справя с такъв образ. Харесвам екранната му партньорка, мисля, че ще си имат добра химия, макар че те историческите не се гледат заради това. Доста пренаселен става понеделникът, но вярвам, че ще си има интерес към сериала, съседите си ги обичат тия продукции. Успешна седмица на всички! Simple Smile

# 231
Успех на Ози! И аз ще погледна с любопитство как се справя с такъв образ. Харесвам екранната му партньорка, мисля, че ще си имат добра химия, макар че те историческите не се гледат заради това. Доста пренаселен става понеделникът, но вярвам, че ще си има интерес към сериала, съседите си ги обичат тия продукции. Успешна седмица на всички! Simple Smile

Това е втори сезон на този сериал сега погледнах , че колежката Елиф Доан също идва в кадрото в образа на Мила.
Олгун Токер също участва в сериала. Но май нашия ще е основно с главния - Уур Гюнеш.

# 232
Излезе рейта от снощи не е зле, като за исторически мислех че ще е повече. 
Поне Ози ще има сигурен проект и ще спокоен и ние също че няма да го резнат.
Вече има окапали от новия дизи сезон. Ролята и визията на Озан е много различна от всички останали.

# 233
Успех на Ози, но аз не гледам турски исторически сериали, така че ще се въздържа.

# 234
Да вече съм сигурна ,че това си ми е най-големия любимец от всички които си харесвам щом изгледах и епизод на исторически сериал заради него. Не знам дали ще следя сериала ,но определено сцените им с Уур много ми допаднаха като за еп.1. Озан съвесем различен дори осанката му е друга. Определено след Камъка играе момчето ,че в Гост и в Камъка нищо не му написаха да покаже като възможности ,но то в Камъка Салих дори прецакаха какво остава за наш Озик.
 Искаш да се връщаш в Франция ама йок чака те ашк това също искам да видя. Определено добра и силна поява отново.

Героинята на Елиф много цветна и нея видях имаше една сцена.Името на Ози е веднага след тези на Уур Гюнеш и Мехмет Али Нуроулу.

От Елиф от вчера.

Появата на Ибелин Heart

Последната сцена.

Плаката на сериала за втори сезон.

И рейтинга.

Ето и нещо ново от Берко

# 235
Берко спешно трябва да посети фризьора си... Да не се готви за роля на поп, бе?

Симай Барлас ще е в главната роля в сериала "Шехеразада" и ще си партнира с Айтач Шашмаз. Продукцията е на "любимия" ми ОГМ.

https://www.instagram.com/p/DBb07UGorb1/?igsh=MWowbHhxaHhlN3NldQ==

# 236
Ето водя ви Ибелинли на гифки да го разходя малко из темата.

Успех на Симай и двамата ги харесвам а Исмо е талант та дрънка.

# 237
Страхотни гифки и Озан.👌 Ще го разходим из темата как иначе..

# 238
Честит рожден ден на нашата Сера.Жива , здрава и успешна.

# 239
Днес рожден ден празнува сладурката Ахсен Ероглу . Birthday Партнирала си е с Озан за филма на Нетфликс

Да е жива и здрава  , щастлива и успешна.  Определено е таланлива актриса и девеойка .

В момента актуалният й проект е  ''Деха'' - Геният с Арас Булут по шоу тв .  

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 13:45 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт