Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 060
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 170
Слабе,кога занесе тия плата там?Нали за нас бяха?

# 1 171
Тия продуктови позиционирания са тооооолкова криндж, ама може ли такова нещо. Да наемат един нормален маркетинг консултант, че ще ни довършат вече.

# 1 172
Точно мислех да напиша, че срещата е Криндж, но видях че и вие сте на това мнение. 😃

# 1 173
На мен никак не ми харесва като прическа днес Елена.

А гащеризонът? Все едно е тръгнала да копае бостанЯ... 😑

# 1 174
Ай, Валето изпуска пара през ушите. Хахаха, смешна е.

# 1 175
Айде Пам пак почна да плюе зад гърба. Дъно.

# 1 176
  • Мюнхен
Като чуя Ети и се сещам за Антоанет Пепе. Grin

Елена се беше разпростряла из колата, а Евгени си държа ръцете прибрани до последно. Тая ръка на бедрото не знам дали е защото наистина си vibе-ват (по Елена) или заради продукцията.

Тоя нар като го откъснаха как планират да го ядат, питам? Много искам да видя как ще са целите в червено като от хорър филм. Satisfied

Елена, свали си краката от таблото, плс, че баш те ще отидат първи, ако Ергенчо се разсея и ви изкара извън пътя, аааа!

# 1 177
Е, Пламена, много ясно, че ще искат те да са на среща и да са избрани. Теб или мен да пратят, като са влезли да се борят за голямата любоФ?

За тази Валерия явно най-големият и ужас е някой да говори за книги. За трети път ми прави впечатление. Да се хване да прочете една-две, може да не го изживява толкова драматично, че и такъв отвратен тон да го казва.

# 1 178
Ама какви са тези Орехите - трябваше една македонска наденица. Ке умрем за нея!

# 1 179
Най-накрая непринудена среща с разговори и забавление, че аман от "много е красиво" и "...така ли?".

# 1 180
Пам се изживява като последна инстанция .

# 1 181
На Вальо пяна му излиза от устата, щом чак на Айлин и Джия писна и не не знаят къде да гледат. Очевидно счита Елена за най-голямата си конкуренция, иначе нямаше така да се пали.
Виктория сега ще снася на диван Злоба.

# 1 182
  • софия
Слабе,кога занесе тия плата там?Нали за нас бяха?
Явно са ги гепнали,  докато ходих да наливам вино. 🤣
 Ако бях на място, само през трупа ми.
 По темата: ма**а мууу, Елена наистина е влюбена. Лошо, много лошо.

# 1 183
Ай, Валето изпуска пара през ушите. Хахаха, смешна е.
Кой знае какво намилане е щом чак кротката Джия леко през зъби с усмивка уж под формата на майтап каза " приеми го вече" Joy

# 1 184
Старинни останки.

ЖДНБ!

Ох, Ергенът го разсъбличат, на Ленчето и се виждат гащите - направо да слагат червена точка.

Общи условия

Активация на акаунт