Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 131 135
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 240
ПамПам се прояви като изключително агресивна  и неприятна към по-милите и неконфликти момичета, " изяде" Поли за закуска.

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 13:24 от Coccolin0

# 241
Пам много залита по филтърите, май 😄 Иначе какво да кажа, комплексирана и злобна е. Това самочувствие от видеото, не го виждаме в предаването. Нехаресваща се, неприятна и надменна личност ми е Пам. Красотата идва отвътре.

# 242
Авторът на тик ток видеото се опитва да направи внушение, че Пам е същата като Габи и Елисавета. Не му се е получило. Ако от всичките й видеа е извадил това, значи е нямало подходящ злобен и просташки материал. Пам има доста трески за дялане, но не и че е същата като Габисавета. Абсурдно е това сравнение.

# 243
Цял живот съм си мечтата за тийм билгинг с Валерия като младши лидер на група...
Какъв пример, какъв лидер , какви качества

# 244
Не пиша в спойлер защото това са си мои предположения и догатки от промото за тази седмица. Според мен безпрецедентния ход ще е, че Ергени ще даде две рози на една дама, т.е. две ще останат без и ще си тръгнат. Едната ще е Габи, а другата дали няма да е Валерия?! Тази дето щяла да вдигне скандал според мен е точно тя, която му остави бележка, а той примерно не я е взел/отразил.

# 245
А къде можем да гледаме същинското видео на Пам, от което е изрязаното за тик ток ? Може би от инстаграм ? Ами колкото и да опитвам не ми е особено симпатична Пам, защото си има злобичка и някаква простоватост прозира доста често в нея. Не е щедра и светла душа.

# 246
  • София /Абсурдистан
На Габи отдавна и е време да си ходи.

# 247
  • Луната
На Габи отдавна и е време да си ходи.
Предполагам, че ще е в предстоящия епизод

# 248
Пам много залита по филтърите, май 😄 Иначе какво да кажа, комплексирана и злобна е.
Едвам я разпознах, неузнаваема е.
Според мене не отстъпва на Габи и Елисавета по злоба, само дето Габи е съвсем първична, а Пам поне малко обмисля каквото говори.

# 249
Пам, кото е нарекла изрод, дюнер и глиган? Нямат база за сравнение просташките обиди на момичето на повикване и изразните средства на Пам.
Те са различни класи и сравнението винаги ще е в полза на Пам.

# 250
Пам защо няма такъв attitude и в предаването? Щеше да е много яко. Габриелата щеше да изпуши от бяс. А филтрите са смешни, съвсем друга се е докарала.

# 251
Валерия пък на каква група е лидер Grinning (JTL аз по-скоро го разбирам като junior team lead)

# 252
Защото тоя attitude няма да кореспондира с ролята и на горкото дебело момиче, което мачкат. Или другият вариант е, че просто не и стиска да говори в очите на хората, в СМ определено е по-лесно.

# 253
Е, ти сериозно ли смяташ, че и след излъчените синхрони и думи, които къде е чула на коктейла, къде не, ще си ближе раните вкъщи и ще е кротката, възпитана дебеланка, широкоскроена до безгръбначност?! Тя е говорила в очите на хората, не е като да не са я давали в епизодите как отвръща на Габисавет,разликата е, че не агресира срещу тях, не използва техният език.И що да не демонатрира превъзходатво над тутанкамион, с какво Габа е по от нея, за възпитание ли говорим, интелект или външен вид хаха. Ти си жертва и нямаш право да надигаш глава, иначе деянията на агресора са обявяват за незначителни?!

# 254
Разбира се, че ще се защитава. Въпросът е как го прави. Не е тийн. че да не знае как да реагира. За нейната възраст вече трябва да си е изградила стратегии как да отвръща, когато е обект на злобарщина.

Общи условия

Активация на акаунт