Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 125 181
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 60
Миналата година ме натоварваше предаването. Изморен си след работен ден, пускаш да разпуснеш и се леят сълзи, някой се звери от екрана, пръска негативна енергия/дежурната Люда не ми беше забавна, а страшно злобна, чак ѝ се изкривяваше физиономията/. Бях изключително на кантар дали ще гледам втори сезон и се подведох по визитката на Ергени, смятах, че ще наблегнат на люновната нишка, а не на Биг Брадърски битовизъм, да ама не, като добавим, че тази година ергенът е емоционално незрял, неуважителен и с поведение на разгонен домашен любимец. Като захвана нещо, гледам до края му, но както са тръгнали, трети сезон ще пасувам, просто това е подценяване на публиката. Да си останат с опростачването и с един определен таргет зрители.В темата е по-интересно.

# 61
  • Луната
Миналата година не следях Ергенът... нещо не ме грабна формата, но тази реших да го гледам заради пианиста Евгени. Харесвам музиката му, особено в комбинация с виолончелото на Лука /от 2Cellos/. Чудех се, защо е решил точно по този начин да си търси мома... може би е много зает за това, няма време... както и да е това си е негово решение. Но с поведението си поне мен ме разочарова. Точно с необръщане на внимание на някои от стойностните момичета /може това да не е реално така, а така да ни го представят сценаристите/, както и от неадекватното му поведението в не една ситуация.
Може би имах големи очаквания...

# 62
Благодаря за новата тема и аз се включвам в дискусията. Гледам предаването, за да съм в час с дискусиите в темата, иначе последните два епизода дори не мога да ги гледам до края, обикновено пускам повторение на следващия ден. Прекалено ми е един епизод да е 2 часа, а и тези момичета, които са ми интересни - като Лия, Мони, Виктория, Боряна, Микаела въобще не са на фокус и като гледам ще гонят още от тях. Прекалено голямо ефирно време се дава на Габисавет, Пам, която също вече я намирам за дразнеща, Валерия и нейния антураж.

# 63
На мен ми харесва ''Ергенът''.  Защото нямам никакви очаквания от Евгени, нито разочарования от момите (играят си чудесно ролите), нито романтични илюзии свързани с риалити предаване.
Продуцентите са дали доста жокери за това, какво да очаквам в този сезон.
1. Две супер дразнещи персони, около които да се върти цялата интрига- Валерия и Елена.
2. Три моми, които по никакъв начин не се връзват с Евгени, но идеално пасват за сценария- Пам, ГиЕ. Всъщност те са главните героини, провокират, дразнят, разсмиват, възмущават...
3. Ергенът. Едни очи, които върти във всевъзможни посоки и един език- това видях от него.
4. От време на време продукцията компенсира изгубеното ми време с красиви гледки от Бодрум.
И един Наум, който винаги ме усмихва с нелепите истории за розата.Flowers Rose

# 64
Единственият начин Евгени да беше избегнал масовото плюене беше или да не започва сериозната заигравка с Валерия, с която даде индикации, че вече е избрал, или като в почната да се придържат г/д към нея, а не всеки епизод да се целува с по още две. На мен от тази гледна точка ми падна в очите. Все още нямам фаворитка...

# 65
Можеше като ще се правят на политкоректни и ще се опитват да ни убедят колко малкият принц търси любовта, защото, както знаем, истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите..,
вместо да го инструктират лицемерно да изрича “красива Пам”, да я покани на индивидуална среща.
Да се поинтересува каква атракция би я зарадвала и да подари един поне пълноценен ден на това момиче. Ей така, от доброта и истински приятелски намерения, а не да фалшивее с изкуствено одобрение и подхранване на надежди.

Лицемерите от продукцията обаче я държат в къщата, снимат я до котлона и само по масата, пускат хейта и обидите срещу нея, за да покажат колко са лоши разни моми към тези с наднормено тегло.

В крайна сметка - кой върху каквито договори се е разписал.

# 66
  • София
На мен сезонът ми е забавен. Евгени няма да го взимам за мъж, та да му се вталясвам Joy А жените все едно сега осъзнават, че е унизително да те избират като добитък сред 20 други жени. На първите им се размина, защото Виктор не беше там да се занимава с тях, и защото всички усилия се съсредоточиха да се тормози Александра.

# 67
Писах за договорите, безумни са. Моята позната казва :  Едно селфи не мога да си направя без да им платя!

# 68
Единственият начин Евгени да беше избегнал масовото плюене беше или да не започва сериозната заигравка с Валерия, с която даде индикации, че вече е избрал, или като в почната да се придържат г/д към нея, а не всеки епизод да се целува с по още две. На мен от тази гледна точка ми падна в очите. Все още нямам фаворитка...
Съгласна съм с теб. Но ако говорим за форума, замени Валерия с Елена. Wink

# 69
  • тук и там
В миналата тема, някой беше казал,че Гената прилича на Аладин. Много точно попадение! Наистина прилича , сега като го погледна и все за този анимационен герой се сещам..

Като се сетя и как върти очите си и какви физиономии прави  като герой от индийски филм..Та нещо средно между Аладин (външен вид) и индийски ерген..

# 70
Аз също гледам този сезон с интерес, за разлика от предходния. Загледах го заради Евгени, следя го от преди "Ергенът" и ми беше много чудно защо се е съгласил да участва в този чалгарски формат. За мен момичетата са много по-разнообразни и интересни от миналогодишните.

Много ми се иска наистина да видим някакво раздвижване и разврат на събитията, защото започва да доскучава.

Дано трети сезон е наистина по-различен, но проблемът е намирането на желаещи мъже, така че каквото дойде ще е май...

# 71
Рачков! 😁 Ще е неповторим сезон.

# 72
То па и един ерген... Дето казва Емо Каменов "ергенче-миньонче", половината жени там са по-високи от него. Пълна нелепица. Вместо да ти сложат здрав, прав мъж, да вдъхва доверие и сигурност, те турили някаква тапичка... с къдрици... Малкият Принц! И коя жена ще си падне по това?

# 73
На външен вид бива. И май има чувство за хумор. Но не знам защо имам съмнения за дефицити на "горния етаж". Пиша го с най-добри чувства. 😁

# 74
Благодаря за новата тема!
Аз в момента гледам по навик, и то не цели епизоди, но ако прочета в темата нщо по-така, наваксвам. За мен сезонът почна неочаквано добре, Евгени ми беше много симпатичен, доста от девойките също. Фаворити ми бяха Елена, Валерия и Меган. Сега симпатизирам най-вече на Виктория. Меган все едно не е там. Другите две ме дразнят много. Евгени най-много от всички. Мисля обаче, че с тези сценаристи и продуценти толкова. Никой читав няма да се хване, а и да се прелъже някой те ще го оплетат в пошлия си сценарий, ще излъчат каквото са решили, за да го представят в дадена светлина и така. И Евгени и Виктор ми изглеждаха в много ситуации супер отегчени и сякаш насила вързани. Жените повече държат фронта, защото нищо не обединява две жени така, както омразата срещу трета, а те там по цял ден се дърлят за нещо. Да си призная и аз да ида сред 25 жени ще съм на пейката с по-приятните и ще обсъждаме тези, които ни дразнят. Все ще се случи да изпуснеш по някой по-обиден коментар и хоп - най-черният образ. За мен само ГабиСавет и Теодора се издъниха истински в тази насока. Другите не са си позволили кой знае какво. Не виждам някоя да я пазят чист и добър образ, за да имат розова принцеса победителка. Освен ако не вземе да спечели Меган накрая, изплувала пак от сенките изненадващо Joy
Реално ми е все едно коя ще спечели, понеже не харесвам нито ергенът, нито главните героини. Стига да не е някоя втора Капитонова - толкова злобна и манипулативна, ще ми е ок. Пък и такава да е, поне ергенът наистина да я харесва и да му личи, та да мога да кажа - "Еми като си глупак и си я хареса, ще си сърбаш попарата!" А не такъв пародиен край като миналогодишния - двама, които очвидно не се харесват седят прегърнати и симулират щастлив край на приказка Joy

Общи условия

Активация на акаунт