Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 320
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 765
  • here and now
Утре се очертава да е .... интересно...
От трейлъра винаги така изглежда, но си е скука. Час и 55 минути нищо и 5 минути кудкудякане.

Но финала беше супер!

Мисля, че Елена ще е утре на среща.

# 766
Злобното Чихуахуа "писмата са ми по-важни от диамантите" а погледът й змии и гущери 😀

# 767
    • софия
    Утре май Елена ще възпали всички. Подозирам, че неин ще е денят.

# 768
    Дали Меган ще е на средствата утре? Въпреки че ми се стори някоя по-тъмнокоса.
    Не, утре на срещата ще е Елена ииии Валерия ще пикае газ цял ден.

# 769
    Май Елена ще е на среща утре, от първото промо, нея грабва

# 770
    И бижу ще подари,според мен на Елена.

# 771
    Дали Меган ще е на средствата утре? Въпреки че ми се стори някоя по-тъмнокоса.
    Надявам се да е Елена.

# 772
    За първи път чувам някой да хълца докато реве 😃😃😃

То за повече патос, хахахаха.

Обаче алкохола мам...та си трака - колкото и негативи да има, поне развързва езика. " Ай сИктир ве " , хахахахахахааха

# 773
    Елена беше подвила опашка, Евгени като я нахока, а сега бързо ѝ се вдигна самочувствието и изкарва снобчето в себе си. Казах ви аз, че веднага ще си вдигне главата, не харесвам нито нея нито Валерия. Боже, никой почти не ми харесва вече.. само Микаела, Ирина малко и Поли

# 774
    Утре Евгени ще открадне онова чучело Елена. Ей, вярвайте ми никога не съм се дразнила на участник, колкото нея. Егати самочувствието без грам покритие.
    Дразни по много причини. Но и какво самочувствие...

# 775
    Хареса ми новият безпардонен ход на Гената тази вечер! Не си правя илюзии, че се е поинтересувал какво става и е изгонил Габи, заради агресията и обидите. Просто човека не може да търпи някой да му нарушава рахата, а тя твърде много крещя тази вечер. Чак на фона на Лексотана не му понесе. Joy Габи все пак откри любовта на Елисавета. Що хлипане, що чудо Joy
    Много е сладка Меган! Единственият хубав момент от епизода беше срещата им с Евгени - смислена, без мляс мляс. Но тя просто не е жена за такъв мъж. Той си търси нещо лежерно и физическо. Тя духовно и ангажиращо.
    Другият ми любим момент е как Ивелина му оправи перчема Joy Имам един приятел, който само ми казва как Евгени му е като клошар с тази прическа и аз все му се карам, ама има нещо вярно Joy

# 776
    Не съм вярвала, че Габриела малката ще ми стане по-приятна от Елена, но факт.

# 777
    И какво, сега ще гледаме Пам и Еленка как важнеят ли? Май ще сменям канала…

# 778
    Викторчо беше кавалер за разлика от Генчо. Сега го оценям Joy Той не би изгонил Габриела след като му е дала подарък, щеше да я изпидурка следващия епизод.

# 779
    • София
    Ето това си заслужава да се полее, отварям шампанското. Сега остава само и бай Елисавет да последва дружката си към изхода.
    А утре ще стане още по-голям мармалад. Надявам се някоя от диванчето на възпитаните да получи бижуто, като гледам в промото чалга компанията как са се възпалили и как се автосугестират, че диамантите не били важни, позеленели от завист. Joy

Общи условия

Активация на акаунт