Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 067
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 90
Къде да я видя тази класа в Елена? В опъването на крака в скута му или в това, че само на колене не му е застанала в подчинена поза? Набедиха я за интелектуалка и дай сега да я харесваме. Приказката за грозното патенце едва ли ще хване дикиш тук.

# 91
  • София
Аз не мога да харесам никоя от тези, които седят около Елисавета, слушат ѝ глупостите и се подсмихват. Реакция от тяхна страна не търся, обаче се потрисам как на следващия коктейл сядат пак там и слушат пак същото. И се радват видимо на това, което бълва.  Образите им не могат да се реабилитират в главата ми, каквото и да се случи с която и да е от тях. Единствено им свалям шапка, че разбират какво казва, защото има нужда от субтитри.

# 92

Омръзна ми все да си търсят начини да просят пари. Едни се крият зад “каузи”, други просят гифтчета в тик ток, сега пък и “черпи ме кафе”. Елена и тя от всяка нейна реплика веднага да монетизира. За тъпи ли ни мислят, не знам. Поне по по фин нАчин да взимат парите

# 93
Коя е тази, дето иска кафе, не я разпознавам?

# 94
Къде да я видя тази класа в Елена? В опъването на крака в скута му или в това, че само на колене не му е застанала в подчинена поза? Набедиха я за интелектуалка и дай сега да я харесваме. Приказката за грозното патенце едва ли ще хване дикиш тук.

Аз не казвам, че харесвам Елена. по принцип за мен Айлин трябва да спечели, но няма това улично поведение като Валерия и Габи.

# 95
Доста скучни бяха епизодите миналата седмица, груповите срещи също не са на ниво...като добавим и Евгени как чака да го заговорят и момичетата да водят монолози, много постно и сухо изглежда..миналия сезон имаше повече динамика и неочаквани неща и по-интересни игри, дано втората половина от сезона предложи по-голяма тръпка и напрежение

# 96
Коя е тази, дето иска кафе, не я разпознавам?
Виктория

# 97
Благодаря за новата тема!
Следя с интерес. Вас също, доколкото ми е възможно.
Не мисля, че Валерия е лицемерна относно каузата си и я поздравявам за нея. Не ми се вижда толкова черна колкото я изкарват доста хора. Само ми е чудно как е приятелка с Габи, Елисавета и Теодора.
Елена я погледнах с други очи в последните епизоди и една идея започна да ми харесва. Много странно, тъй като очаквах да е с твърда позиция и да не се дава. Но не знам, погледнах я чисто човешки и я разбрах. За това пък Евгени започна да не ми харесва, особено, ако е вярно това, което пише в темата със спойлерите, вече съвсем ще ми падне в очите.

Последна редакция: пн, 27 мар 2023, 18:12 от daniela19

# 98
Аз пък съм доволна от сезона. Има подобрения. За следващия искам в същия дух да продължат и да надграждат. Да няма нито една нощна работничка, собственичка на онлайн магазин, инфлуенсърка, плеймейтка, модел или певица. Всъщност може, но само ако е на нивото на харизма и сеир на Капитонова.

Аз имам нула интерес към романтичната линия на предаването. Гледам го за сеир, социален експеримент и наблюдение как функционират различни типажи жени. Затова колкото по-интелигентни и сложни са жените вътре, толкова по-интересно е да им разнищваме характерите и силните и слаби страни като зрители. Елена ме дразни, но ми е интересна за разчепкване. Капитонова и Мони също. Гъби и Валерия са ми като част от мебелировката, застинали на ниво девети клас.

# 99
Ех, нямате изчитане от петък досега.
Я да ви попитам, как мислите - ако тези същите участнички трябваше да се борят за Виктор, а не за Евгени, Виктор коя би харесал/избрал?Thinking

# 100
  • Варна
Ех, нямате изчитане от петък досега.
Я да ви попитам, как мислите - ако тези същите участнички трябваше да се борят за Виктор, а не за Евгени, Виктор коя би харесал/избрал?Thinking
Елисавета.

# 101
Виктор според мен би се насочил към спортната Айлин. А и си пада по лигавене, цвърчене и хихикане, както видяхме с Александра.

# 102
Според мен Елена в разговора с Евгени си беше намислила какво да му каже от името на всички, а когато той я сряза да говори само за себе си, тя се сащиса и не можа да конструира теза от нейна гледна точка. Започна едно пелтечене, което е напълно разбираемо за състоянието, в което тя беше и от което „славният момък“ напълно се възползва. Вместо да скалъпи някакво извинение, от елементарно възпитание, той се държа в стил коя си ти, че да ми държиш сметка

# 103
Според мен Виктор щеше да хареса Виктория. Тя е като подобрена версия на Марта, дори чисто визулно прилича на нея.
Другият вариант са ми Боряна и Микаела. Даже си го представям как бръмчи на мотора с Боряна.

# 104

Гледаме в различни посоки, затова някои харесваме Елена, други - не. За мен момичето има и класа и интелект.

Общи условия

Активация на акаунт