Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 334
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 570
Интересно, миналата година гледах и искрено се ядосвах на всички срещу Алекс, в момента гледам скандала и се смея. 😂😂😂

# 571
А РамПампам с тоя аутфит и пози е като типичен Маман на всички тия невести 😂

# 572
Днес гледам с половин око, пропуснах и баш началото. Сега гледам Габи и Ивелина е все едно сцена от "Бодрум Ден и Нощ", нивото е потресаващо, гледам оттам ще тръгне свлачището тази вечер.

# 573
Хайде сега Гената да се върне и да подочуе злото куче, ама няма, беее, - мечтите са безплатни.

# 574
Гената голям грубиян излезе. Аз разбирам, че са много квачките там, но изключително ненужно невежливо и недодялано се държи с някои момичета. Всеки следващ епизод е поредно разочарование от Евгенина.

Ергенинът е простодушен и първичен човек. Не мисля, че ще стигне далече в кариерата си на пианист - бездуховен е, ограничен и елементарен.

# 575
Валерия пак опъна вената. Пам вечно полуревейки говори, много дразни.

# 576
Абе днес на тоя коктейл всички ли са пияни? Grinning
Ми на тоя студ се подгряват с алкохол и ето какво гледаме! Идиотки!

# 577
Гъби си тръгва с нейните гъби.

# 578
Тази Габи коя чашка уиски пие?

# 579
Валерия много хубаво ѝ го каза на Ленка.

# 580
Отначало не харесвах Габриела(миската), обаче Евгени е неадекватно груб. Че не е джентълмен, ясно. Ама прекалява.
Дано му върне розата!

# 581
Гената с тапи в ушите ли е?
Всички се чува на срещата му с Ирина.

# 582
За сеира сме тук!!! 😂

# 583
Гената и той после като Викито ще е ни чул, ни видял. "Не толелираме агресията" е най-голямата поза на този сезон. Хич не му дреме.

# 584
Според мен, в реалността максимум 20% от момичетата биха му обърнали внимание изобщо!

Общи условия

Активация на акаунт