Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 309
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 780
Не зная дали ще подари диаманти, но дори и речни камъчета да бяха са безценни, само заради физиономията на Валерия!

# 781
Дори да са й били правилни мотивите на Елена, ги представи по неправилния начин. Може да е противоположен образ на Гъби, но е със същият заряд. Буквално с две приказки може да взриви ситуацията.

# 782
Ергени показа неоправдано грубо отношение към Габриела. Не видях да му нарежда да свири, просто любезно го помоли. И после как я игнорира, когато го чакаше да му даде кутийката… Добре че изгони Габи, защото вече не я понасях. Чичо Елисавет много рева, чак жал ми стана.

# 783
Няма да крия, хареса ми финала на вечерта. В един миг, докато бай Елисавет плачеше, така ми се прииска да я видя как хвърля розата в лицето на Ергени и хуква към Гъба крещейки "на кого ме иставяш тук, идвам с теб". Уви щеше да е прекалено хубаво.

# 784
Нито Елена ми харесва, нито Валерия. Обаче беше време малко Валето да слезе на земята. Злобата да лъсне на лицето ѝ и да я види лично Ергенчо.
Ало.Габи и мис Габи - направо този епизод си личаха, че ще хвърчат и двете.
Виктория изведнъж се “разкри”, като видя, че хвърчат скучните за него.

# 785
Великолепна беше Елена тази вечер! Като порасна искам да имам нейното хладнокръвие срещу истеричната простащина на Габа и крясъците на Валето насреща ѝ. Аз след подмятането ни в клин, ни в ръкав за килограмите на Пам и особено след "кво ми се правиш на умна, изрод" сигурно щях стана и да я зашлевя.

# 786
Чудесно, Гъби и Габи са аут.
Бай Елисавет няма на кого да суфлира, тя и затова реве...
Дали Евгени или продукцията са решили няма значение, важното е, че Габи и Гъби-силиконовото недоразумение са Вън!!!

# 787
Роклите стават все по-кошмарни с всеки епизод. Накрая ще стигнат до Мечо Омуртаг.
Дори геният - дизайнер на “Мечо- Омуртаг” не може да сътвори толкова нелепо ансамбълче  като това на Пам. Пролетен кошмар от осмомартенски прецъфтели китки, бродирани на черно тюлче. Девойките сами ли си подбират тоалетите? Ако отговорът е “Да”, лошо за ПлАмена- ужасен сет…

# 788
  • here and now
От всичко и всички, които са ни показали до момента, симпатизирам на Елена. В нея не ми харесват татуировките (точно нейните не са ми особено естетични) и това, че отиде да се извинява за нещо, за което не трябваше.
Външния ѝ вид е максимално естествен, макар гримьорите да не я харесват(но те май никой не харесват) и поведението ѝ е максимално адекватно да мястото и обстоятелствата, при които се намира.

# 789
  • софия
Ако утре подаръкът е за бъдито на Генчо не ми се мисли Валерия как ще успее да не си взриви вената.

# 790
  • София
Оле, оле, колко рев, че хлипане, че драма! А и още се задава, като гледам!! Flushed

Много странен епизод. Мис Габриелита ми счупи кринджомера. Алкохолът ли беше в повече, или си е натурално такава, но направо му съчувствах на Евгени, докато не спираше да му дрънка глупост след глупост.
Съвсем очаквано си замина, малко изненадващ ход с двете рози за Виктория, мислех, че го е стреснала с тези душевни терзания.

Колко нови лица изведнъж взеха думата! Много освежаващо. Меган беше симпатична, малко пренатегната, но не отблъскващо.

Играта с шаха така я претупаха, правила, полета, накрая някои се придвижиха светкавично, а други изобщо не видяхме. (Валерия?!)

Айлин си действаше с изпитаните методи, които явно работят. Поне успяха да го поразговорят този Евгени, тя и Мегън.

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 00:25 от лято!

# 791
Сега искам да си ходи Пам и да спре да гъгне плачливо. То пък Габи като я няма, може и да разцъфне, знам ли....

# 792
Великолепна беше Елена тази вечер! Като порастна искам да имам нейното хладнокръвие срещу истеричната простащина на Габа и крясъците на Валето насреща ѝ. Аз след подмятането ни в клин, ни в ръкав за килограмите на Пам и особено след "кво ми се правиш на умна, изрод" сигурно щях стана и да я зашлевя.

Е, защо ще й слизаш на нивото?
С простак не се спори, защото ще те завлече надолу и там ще те победи с опит. (перифразирам Марк Твен)

# 793
Бижуто на раздора по стар форматен обичай се дава в 12-ти, 13-ти епизод. Smirk Satisfied
Да не забравите да проверите сертификата и някой любезен оператор да ви подшушне сумата за дрънкулката. Wink

Ох, тъпо ми стана като гледам две рози.  Да бяха три. Все тая на коя.
Можеше да си спестиш, Гена, на Елисавета розата.

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 02:05 от geri1919

# 794
На меен също ми беше забавен епизодът. Показаха от статистите, Меган, Ирина, Виктория, иска ми се да видя повече от тях. Меган е зубрачка, сталкерка и пренавита, но ми е симпатична, защото си е романтик и нежна душа. А и да хване  Генчо в мазето Мизъри стайл, няма да ми е жал.

Елена беше прекрасна този епизод, хареса ми как се отстоява   с противоположния лагер, как реагира на Габи-джуката и сие. Тийм Елена съм, определено. Purple Heart Revolving Hearts

За съжаление, не очаквам от нея да сиктирдоса скапания Генчо, но какво да се прави.
Генчо ...много писах за него, чакам следващите епизоди, за да го гледам как се излага и да го хейтя Simple Smile))

Мис Габриела чак ми стана симпатична, заради несправедливото и неаслужено отношение към нея...

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 23:30 от MariyaHris

Общи условия

Активация на акаунт