Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 308
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 795
Елена е много много зле. Евгени определено се насилва да я харесва, а тя си вярва, че  е много желана.

# 796
  • София
Забравих, че и аз помислих, че Гената ще даде сакото си на Мегън. Ама не, момченце е, може да му стане нещо.

Елисавета къде я бяха скрили на коктейла?

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 00:04 от лято!

# 797
Утре на среща е Елена, дадоха го още в кадрите от промото в първи епизод. Момичетата са се наредили и той идва и я вдига на рамо. Чалга диванчето ще сипят още повече злоба и завист от тук нататък, особено като видят, че има и подарък, а за тях нямаше.
Браво на Евгени, че изпидурка това недоразумение ало.бг. Но беше много грозен начинът, по който се държа с Габриела. Първо тя го помоли да посвири, той си я отряза брутално, явно въобще не й се е кефил. А тя му подготвила изненада, милата. Въпреки фалшивия акцент, тя беше на светлинни години пред половината участнички. Късметлийка е тя, че рано се оттърва от този “мъж”.

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 23:34 от Greatness

# 798
Елена упорито се разхубавява.
А Виктория нещо не ми харесва. Не мога да го с дефинирам с думи, но има нещо в нея, което не ми допада и ми задейства "алармата", така да се каже. За момента мога да кажа, че ми се струва, че излишно се прави на по-дълбока, отколкото е, с драматична цел.

# 799
Елисавета като толкова ѝ е тъжно - знае пътя къде е... какво се мъчи..  Това щеше да е перфектния край на епизода.. Прекалено много са емоционално нестабилните хора там..

# 800
Оле, оле, колко рев, че хлипане, че драма! А и още се задава, като гледам!! Flushed

Много странен епизод. Мис Габриелита ми счупи кринджомера. Алкохолът ли беше в повече, или си е натурално такава, но направо му съчувствах на Евгени, докато не спираше да му дрънка глупост след глупост.
Съвсем очаквано си замина, малко изненадващ ход с двете рози за Виктория, мислех, че го е стреснала с тези душевни терзания.

Колко нови лица изведнъж взеха думата! Много освежаващо. Меган беше симпатична, малко пренатегната, но не отблъскващо.

Играта с шаха така я претупаха, правила, полета, накрая някои се придвижиха светкавично, а други изобщо не видяхме. (Валерия?!)

Айлин си действаше с изпитаните методи, които явно си действат. Поне успяха да го поразговорят този Евгени, тя и Мегън.

Подготвят ни за великия обрат. Евгени явно е имал тежка оперативка с продуцента и творческия колектив. Извади Меги от нафталина, върна Виктория в играта и изпрати двете Габриели. Също така разигра пак Айлин, че се беше и тя демотивирала. Утре, гледам, фалшив ход с бижуто ще се предприеме.

# 801
  • Leeds, UK
Елена е много много зле. Евгени определено се насилва да я харесва, а тя си вярва, че  е много желана.
Това ми е най-неприятната девойка вътре.

# 802
Елисавета като толкова ѝ е тъжно - знае пътя къде е... какво се мъчи..  Това щеше да е перфектния край на епизода.. Прекалено много са емоционално нестабилните хора там..
Нямат право да връщат розата Wink

# 803

Да. Продължавам да се чудя какъв им е проблемът на момичетата в имението. На хубаво място, добра храна, слънце, море, басейн, чудесна почивка могат да си спретнат. А те се хапят....

# 804
Между другото браво на госпожата и Елена. Просто съм сигурна, че всичко е било планирано за да я изкарат извън равновесие.

# 805
Аз подозирам как утре Елена след срещата и подаръка ще се възгордее и ще парадира пред Валерия, с което пак рязко ще ми падне в очите, но за тази вечер я адмирирам и за помощта към Виктория и как настъпи Габи.
Като цяло и Елена и Валерия ме дразнят. В началото си казвах - само да не спечели месомелачката с руския акцент Ирина. Пък сега я предпочитам пред двете самодиви дето открито не се понасят. Joy
Иначе Меган ми е топ фаворит. После е Виктория, която обаче тази вечер ме разби с приказките как не искала да допусне друг да не разруши образа и. Логика? Няма! Joy Боряна и Поли са ми сладки, ама някак празноглави ми стоят. Ирина е жена на място, много уверена и самоуважаваща се, но все още нещо ме плаши и отблъсква в нея. Пам е може би най-подходяща за Гената като характер - и двамата са отегчени от всичко и гледат другите отвисоко. Ивелина и Крисия са ми като лели на Евгени, но в комбинация много си пасват. Елена и Валерия много ми злобеят и двете в определени ситуации. Айлин е хитрушана. Джия удря тъпомера. А Елисавета дори не искам да я коментирам.

# 806
Аз пък мисля, че пияните нахални жени не заслужават особено уважение.
И двете Габи бяха яко фиркани и по тая причина отпътуваха.

# 807
Елена упорито се разхубавява.
.
Наистина.С всеки епизод е по-хубава! Дали е планирано, дали е оптическа измама...дали просто турският гримьор има почивен ден...не става ясно, но наистина се разхубавява и разхубавява!

# 808
  • София
Ц, ц... много фенове имало тук на alo.gb Flushed
Ps. Сега без... Бъдхед, чучелото ще е доста нелепо говорейки си сама, като вентрилоквист Joy

# 809
Медуза си замина, остана Минотавъра да бълва змии сама, като съща стара пияндурка. Щяла да изобличава фалшивите хора...🙄😄

Габриела не ми беше любимка, но я разбирам защо се почувства зле тази вечер, малкото надуто петле се отнесе в типично негов стил - непочтително, хладно и унизително спрямо нея. Ама така е, да й е за урок, като не е от "смелите", които той харесва да му се мятат в обятията и да го отвличат, какво очаква.. Той даже направо сам си го каза:"Тя дори не се опита да ме предразположи".

Предразполагане и смелост в речника на Евгени имато особено конкретно значение, на мен вече ми стана ясно, ама не и на такива като Меган Малкович, която го гледа с блеснали очи, без да се усеща какво всъщност има предвид той.
За него проявя на смелост е буквално да му увисват на врата или да му сядат в скута и да го целуват, туй то.

Габа очаквах още да я държат, явно и сценаристите са усетили, че дъното отдавна се дълбае и с тази инерция скоро щеше да достигне долната земя от приказките - затова най-сетне позволиха на Генчо да я махне. Иначе аз хем се зарадвах, хем ми беше някак разочароващо, защото тайно се надявах той да стане свидетел на някоя пт бруталните й изцепки преди това, но...поне се разкара най-накрая!

Общи условия

Активация на акаунт