Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 104
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 885
Сладурки, мотая се в темата за да видя кога Мари качва епизода, дали не го пропуснах в страниците назад?
Не го е качила още.

# 886
Сладурки, мотая се в темата за да видя кога Мари качва епизода, дали не го пропуснах в страниците назад?
Качват го и в Playtube, почти веднага след 11.

# 887
И аз така мисля. Замаскират очевидното по всички възможни начини - Айлин получи втора среща, Виктория - две рози, статистките постепенно получават повече екранно време, а Елена ще получи подарък.
С една цел - да се прикрие очевидния избор на Валерия.
Затова и не даваха нейните отговори в шахматната игра.
А и Валерия изобщо не изглежда като пренебрегната и изоставена Simple Smile
Това с Виктория и 2 рози беше изсмукано от пръстите Simple Smile Simple Smile На Пам да ги беше дал Joy

# 888
Изгледах епизода. Прочетох малко от предните мнения, но не всички. Обвинявате Елена, че и липсвало спонтанност, била премисляла. Ами добре де, какво точно е спонтанност, ей така да си казваш и да си правиш каквото искаш като Габи? Не благодаря, предпочитам да премислям като Елена. То реално кой говори без да мисли?   Ей така да си бръщолеви спонтанни неща със спонтанни действия.

# 889
Да, и аз не мога да разбера защо премислянето на Елена се счита за нещо лошо. Аз уважавам хора, които мислят, преди да говорят, а не каквото ти мине през ума, да го изпляскаш, без да помислиш какви биха били последствията.

# 890
Добро утро,хулиганки:laughing: Да си споделя само нещо,че вече не се трае.Сезон 1 го гледах от средата нататък,но темите тук четях най-редовно,макар че не пишех.Разговорите в темата бяха весели,непринудени и се спазваше добрия тон.Този сезон започнах да пиша и аз,интересно ми е,забавно ми е,в темите срещам хора,мислещи като мен.В последно време обаче 3-4 персони излизат от този нормален тон и вместо да разпуснем и да си прекарваме готино ,се напрягаме,като тези хора ни нападат за мнения,които сме изказали.Хайде да бъдем малко по-толерантни и да не падаме на нивото на някои от участничките,моля ви!

# 891
Елена бше чудесна, естествено, че ще премисля, все пак умее и да мисли, за разлика от мн др жени вътре. И умна, и красива, и добра.

Валерия и за мен е тотално изрязана, за да блесне след епизод-два. Тя стигна мн напред в шаха снощи, но ич не я показаха.

Има и друго. В началото Валя мн се терзаеше, когато Евгени целува и се натиска с другите. Хвърляше изтерзани страдалчески погледи. А сега е доста балансирана и вътрешно спокойна, въпреки уж тоталната липса на внимание към нея. За мен  ВЕЧЕ са заедно Валя и Гена.

# 892
Евгени вече ми е някакъв ни риба , ни рак..., а в началото му симпатизирах. Сякаш нищо смислено никой не говори в това предаване. За толкова време Евгени какъв човек търси, и какъв е по принцип, не ми е ясно. Айлин само хихика и се лигави. Джия толкова женствена и очарователна я намирах, а то няма никой...В Ирина, която ми беше много антипатична в началото, личи някаква дълбочина. В Меган също и Елена. Като цяло повечето водят празни разговори, всичко дрънчи на кухо.
Айлин ми е голяма загадка. Тя буквално никога не говори, връща лигаво реплики, пита същото....много интересно общува и е страшно празно и повърхностно и в същото време разбирам защо на един мъж много ще му хареса, ненатоварващо, някакво мяу мяу...малка доза Айлин май на никой не е излишна в общуването с мъжете. Не знам коя е най-подходящата за ергена, ергенът изобщо не мога да го разбера що за човек е.

# 893
  • Разпиляна във въображението
Май винаги се очаква някакво избухване от Валерия спрямо момичетата, които получават внимание, но все се не случва. Предполагам, че и довечера ще е така.

От никъде не намирам причини Елена да получи бижуто от Евгени, но ще го. Та той доскоро едва говореше с нея, изглеждаше му досадно, а и почти насила я целува. Сценарий, какво да го правиш. А и се вижда, че носът на Елена ще докосне тавана. Очаквам да се опита да провокира Валерия.

Памела, която се харесва, доста филтри използва за снимките си.

# 894
  • София
Доколкото си спомням в миналия епизод Валерия каза, че се надява да успее да се види с Евгени да му каже, че има поща. Обаче Мадам Пам не я пусна на среща, после стана поредния скандал с Габи, след това на церемонията тя не му каза нищо май за пощата. Днес също не е говорила с него, очаквах като взима розата да му каже, но тя пак си замълча. Явно за това изглежда толкова унила, а тези кичурчета отпред я правят още по - тъжна.

# 895
  • София
Плувала в река от еди си какво и после се изкъпала в река Ганг - не мога да я харесам и това е. С риск да изгрубея, но като говореше за предишните си лайфстайл и компания, наум ( 🤪) ми дойде фразата - най-трудно е да изтриеш номера на дилъра!
а какъв й е бил животът преди йогата?
И защо трябва да се учудваме на кое диванче се е присламчила...

# 896
Аз също смятам, че е по-добре да мислиш, преди да говориш. Но тук според мен се имаше предвид, че Елена премисля твърде много коя постъпка ще й донесе дивиденти, и коя - негативи. Давам пример - изкара Виктория от шахматната игра, доста хора /самата Виктория също/ реагираха, че не е честно и правилно. И Елена премисли как ще изглежда това в очите на зрителите, на Евгени и т.н., и чак тогава реши да се покаже благородна. Излишно беше да ходи да го уговаря за среща с Виктория, станалото-станало, елиминирала си я, имаше това право. От промото смятах, че най-накрая решава да защити приятелката си Пам от агресията на Габи. Видя се в епизода, че не стана така. Влезе в конфликт с Габи, браво за което, но причината беше, че бе нападната лично. Довечера ще видим как ще се държи, като получи повече внимание от Евгени, дали ще продължи твърде много да премисля  думи и действия, или ще  изпусне малко ...

# 897
Вие пък с това къпане в Ганг, голям потрес, голямо чудо. Няма кой знае каква разлика между Ганг и всяко море, в което се къпем. Всякакви неща има във водата. А и Виктория се предполага, че хиляди пъти се е къпала след прословутия Ганг, какво толкова погнусяващо има...

# 898
Тая драма снощи с Виктория беше много странна. Не знам пък какво чак толкова. Тя има абсолютно същия живот като Райя. Била стюардеса като млада, после подхванала йога. Освен тия двечките и страшно много други млади жени са минали през Емирствата и сега се занимават с нещо друго. Пълна сценаристка измислица ми е това…
На Меган историята повече се ядваше, макар че не разбрах защо нейния бивш е виновен, че не е иска да идва в Бг, а тя е бяла чиста, защото не искала да остава в Канада.
И защо и тази драма с Ирина. Какво ѝ била казвала майка ѝ и Генчо като терапевт… какви бяха тия сложни драми снощи, не знам…
Ало Габи си тръгна с много грозни думи и кофти настроение. Другата Габи се поизложи, но като цяло си беше от статистките. Нищо неочаквано.

# 899
  • София
Според мен, самият факт, който изтъква - какво е измила в Ганг, е нелеп. Естествено, че от тогава се е къпала хиляди пъти и че не е по-различно от морето. Относно нейната драма, спомена неща от рода на - то и любовното увлечение може да е зависимост, като алкохолната зависимост. Просто е имало разврат на събитията в Дубай и в един момент е решила да спре.
Според мен предната вечер, когато е казала на Пам да не я кани е, защото не иска да се натиска с Евгени или поне не там в имението и понеже видя как хвърчат момите, които не поддават на пейката, за това я хвана страх и реши да не ходи на среща. След това, за да има някакво обяснение пред Пам, което принципно не дължеше, но Пламена държеше да получи, тя си сътвори тази история. Един вид искаше да каже не Евгени - моля те не ме гони, че не се натискам с теб тук, но репутацията ми е важна, не изглежда, че съм същата като преди, иначе те харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт