Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 137
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 870
Джия е такава майсторка на спорта, както и дружката й Айлин, че за тях Ергенинът е трамплин към успешната реализация. Габи и Виктория при добро лечение, може да получат също такава.
Останалите са се свили и отлично осъзнават, че не са по-различни, но им липсват някои важни качества на групичката, водена от Габи.
Не ги обиждам, даже ги хваля. Не се чувствам неловко, че ги определям като такива, каквито са в действителност. Лъжа ли е? Не мисля.

# 871
Не можах да разбера Виктория какво искаше от него и се зарадва, че го получи. Прозвуча ми като:
тя: страх ме е
той: не се страхувай
тя: а, добре, вече няма
Не искам да пиша лошо за хората или да ги клеветя. Слушах я, слушах я Виктория и нещо не можах да получа връзка с кораба-майка. Все накъсваше.
Все ми звучеше като това момиче да се е борило с някаква зависимост. Пак казвам, не искам да клеветя никого, но като навързвам точките, които досега ни е дала и недомлъвките днес все ми звучи като на нимфоманство в медицинския смисъл на думата, зависимост към алкохол или субстанции. Не знам. Дано не съм права. Дано съм заподозряла доста грешно.
Нещо е имало определено, иначе не ми се връзва този уникален драматизъм около разклащането на стабилността. Визитката ѝ беше от дискотека, а иначе много дзен - спомням си като въртяха още рекламата преди започването, мернах сценката с клуба и директно отписах Викторията като поредната празноглавка, то просто си личи от погледа. Фалшива ми е много и антипатична, и да не забравяме онова ни в клин - ни в ръкав избухване, където ги насмота всичките, че са идиотки, и после тихо-мълком пак се присламчи и всичко беше простено. Странно ми се стори.
Въобще не ми се коментира къпането в Ганг, ебати малоумницата. Ако бях на Гената, щеше да ме е гнус да я приближа, ама той сигурно не знае. Вероятно и тя не е знаела много къде се е намирала, предполагам това важи и на този етап.
Излиянията бяха подобни на Иринените, но розите отидоха при Виктория - дори на Валерия беше по-логично.

# 872
Изсмях се и сега се чувствам гузно🤣

Обожавам я!
Евгени обаче е нещо средно между чичо Чарли с пианото и момите и брат му, тактилният измекяр
Elena likey! 😋

# 873
Елена наистина ли трябва да прави всичко, което в някой предишен епизод е осъждала със суровото изражение. Много грозен коментар имаше към Айлин в началото.
Меган как се зарадва, че си приличат с Евгени…всички отговори им съвпадали:grinning:, ама той търси точно обратното. Ще я вкарват в играта, но не очаквам нищо интересно от нея.
Евгени не се кефи на Ивелина и Крисия и ако няма друго предвидено, може да са следващите. Така като вземат да му пипат и оправят бретончето, лошо ми става...

# 874
Към Ирина досега бях съвсем равнодушна, но тази вечер  тя ме впечатли много силно на срещата с Евгени, когато разказа за отношението на майка й към нея. С две изречения и малко думи тя разкри нещо изключително важно, значимо и определящо може би за голяма част от живота й. Без драматизъм, много човешки, без да проси съжаление.  Страшно много ме впечатли, изпитах симпатия и съчувствие към нея. Определено вече ще я гледам с други очи.

# 875
Голямо облекчение изпитах за заминалите си. Иначе дано спрат да гримират всичко живо в розово,да има слагат по две антенки на челото и червено червило на Пам,че ми се нарушава естетиката 😀 Иначе, разгеле, Меган се показа. Симпатична е, естествена. Честно казано виждам Евгени по-скоро с момиче като нея, отколкото с Ирина, Джия или, пази Боже - Елисавета.

# 876
Дано по време на заснемането на епизода, който ще излъчат утре, да са имали противобясна ваксина за Валериана, че от промото не изглежда много спокойна, притеснявам се да не ѝ гръмнат бушоните и лампата да загасне перманентно.

# 877
Интересно Габи дали си е вдигнала тарифата сега. Макар да се чудя кой би желал подобно поведение, пък дори и заради единия секс
Габриела беше по- интересна, макар псевдоруакиня. Жалко, че не й намериха роля и я изгониха

# 878
Ама чакайте малко. Габи била лабилна, била с травми, била в лоша среда, била много лесна за предизвикване, била пила и още не знам какво била.
Добре, съгласна.
Ама длъжни ли са всички да я търпят с ежедневното и обиждане?
Дори да не обижда теб конкретно (считейте "теб" за субективен аз), трябва ли да понасяш постоянно нагнетена обстановка пълна с обиди и напрежение, и крясъци?
Трябва ли да понасяш някой, който си дерибейства? И дайте да не му говорим, че да не подпали повече.
Или дайте да не му говорим, че се бил предизвиквал? Дайте да не му говорим или опонираме, щото се бил напил?  
Тя средата не става за стоене. Гадно е. Дори и да не обижда теб. И къде да идеш? Къде да бягаш? Навън в студа с одеалце, щото на Габито ѝ се викало. И трябва с одеалцето да стоиш в градината, ама някъде в обсега на операторите (все пак)

Ама като си има проблеми и комплекси или каквото там има, не е мястото вътре всички да се занимават с това. Да си ги разрешава по съответните места.

# 879
Според мен дори и тарифата да не е вдигната, търсенето ще е повечко .

# 880
  • София
Към Ирина досега бях съвсем равнодушна, но тази вечер  тя ме впечатли много силно на срещата с Евгени, когато разказа за отношението на майка й към нея. С две изречения и малко думи тя разкри нещо изключително важно, значимо и определящо може би за голяма част от живота й. Без драматизъм, много човешки, без да проси съжаление.  Страшно много ме впечатли, изпитах симпатия и съчувствие към нея. Определено вече ще я гледам с други очи.

Сиска, можеш ли с едно изречение да кажеш за майката на Ирина, това явно съм го пропуснала.                               
Много съм щастлива за Гъби, че си тръгна, а за мис Габи даже ми стана неприятно по едно време, но и тя се отърва. Мегън ми се стори притеснена, но    ми харесва. Виктория, струва ми се много нежна и красива, надявам се, каквото и да е ставало в миналото ѝ да успее да го преодолее.

# 881
Аз съм имала съученици, които се пробваха да бъдат Гъби, но в доста по-слаба степен. Говорим за деца, ранен пубертет! 😀 Уж не съм израсла в гето, ама това е Бг юношеството. Та мисълта ми е, че въпросните винаги си намираха  майстора в лицето на някой по-намахан и по-голям. Много е странно, че човек с такова гангстерско поведение се опитва да бъде женствен - цици, инфлуенсинг, джуки (макар и гротескни). Аз няма да се учудя и дори съм убедена, че Гъби е била хем бита, хем се е била. То ѝ личи. От двете с Елена по-дебелокожа е тя (Гъби). Не упреквам Елена за реакцията ѝ, нито бих упрекнала Ивелина, ако тези въпроси са били умишлена провокация. Тя и Мони ги провокираше успешно, даже ваденето на показ на Валерините вени се прие много положително. 😀
Поне в два епизода ще има още скандалчета Валерия vs Елена. В следващия епизод с бижуто не знам дали ще е директна конфронтацията де - остана само Елисавет с голяма уста без филтър. Чакам момента, когато Елена казва на Валерката, че ще се задави или нещо такова 🤣

Питах ММ дали у Айлин печели мъжете именно това, че го играе позитивна и усмихната. Отговорът е да. Аз бих добавила още - жените сме словоохотливи същества, не се спираме да говорим, ето и във форума ви спамя посред нощите. 😀 А Айлин не си служи с твърде много думи - нито като кумулативно количество, нито като разнообразие. Еее, ми то рай бе.

# 882
На мен много ми харесаха срещите с Меган и Ирина, бяха някакси по-смислени.
Не ми хареса мн мн срещата с Виктория.
Чудя се дали Меган не е третата финалистка. Айлин е страшно красива днес и малко по-обрана май.

Валерия и Габи наистина са много подобни като темперамент. И двете са холерични и явно това допълнително ги сближава.

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 01:38 от MariyaHris

# 883
opsatropsa, Ирина каза, че до голяма степен е такава, каквато е може би защото никога не е имала одобрението на майка си, никога не й е казвала ти си прекрасна или че се справя добре в училище, в работа или с каквото и да е. Никой не е вярвал в нея, но сега вече им била доказала (визира семейството си може би), че се оправя добре в живота. Преразказвам по спомени, утре ще я изгледам пак.

# 884
Сладурки, мотая се в темата за да видя кога Мари качва епизода, дали не го пропуснах в страниците назад?

Общи условия

Активация на акаунт