Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 165
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 855
  • Мюнхен
Великолепна беше Елена тази вечер! Като порасна искам да имам нейното хладнокръвие срещу истеричната простащина на Габа и крясъците на Валето насреща ѝ. Аз след подмятането ни в клин, ни в ръкав за килограмите на Пам и особено след "кво ми се правиш на умна, изрод" сигурно щях стана и да я зашлевя.

Хубава работа Flushed Миналата готина големи противнички на насилието, как смеела Капитонова да хвърля джин върху Александра, пък сега сте готови да раздавате шамари, щото някой ви е казал две криви думи насреща. И тоя някой от калибъра на Габриела? Мбоже...

# 856
Савана, щях да го прочета това за имената, но заглавието ме зашемети и се отказах 😀
Аз затова извадих в цитат конкретно това за името. Simple Smile

Колко жалко, че не обличат Пам добре. Има доста глад за хубави плюс сайз тоалети. Някой можеше да си направи страхотна реклама!
Сирена Плюс я облича и си мисли, че си прави реклама.

# 857
Да, това с четната бройка рози не беше хубаво измислено. Алекс миналия сезон май получи три, но не от общите, а отнякъде ги донесе Виктор (ех, на кого ни остави..)
Хубаво ги махнаха двете Габита, да не се излагат повече.
Как откъде? Joy
Това беше тема на разговор в поне 60 страници миналата година. Изотзад сакото. Някои подозираха, че от панталона ги измъкна с тези дълги дръжки. Тета си призна, че му е оплела джЕб да ги скрие и да не го бодат бодлите. Satisfied
И накрая си остана мистерия откъде ги измъкна тези рози непокътнати и с 60см-рови дръжки(а не бяха нюню рози като сега. Големи цветове бяха) Добър номер й спретна тогава.
По-добър от на Гената сега.
Честно казано го очаквах този номер сега по време на рекламите. Но не точно за Виктория, по-скоро са Айлин.

# 858
Стигнах хлъц до рева хлъц на Елисавета хлъц
Виктория е фалшива. Просто не е това, което иска да е. Но похвално полага усилия ..
Мегън е пренавита.
Ивелина ми е интересна. Според мен е доста посредствена и почти грозна, според мъжете масово е уау. Явно вътрешната енергия озарява. Не е толкова лигава като Айлин, Поли и Габриела, но е забавна и мила.

# 859
Великолепна беше Елена тази вечер! Като порасна искам да имам нейното хладнокръвие срещу истеричната простащина на Габа и крясъците на Валето насреща ѝ. Аз след подмятането ни в клин, ни в ръкав за килограмите на Пам и особено след "кво ми се правиш на умна, изрод" сигурно щях стана и да я зашлевя.

Хубава работа Flushed Миналата готина големи противнички на насилието, как смеела Капитонова да хвърля джин върху Александра, пък сега сте готови да раздавате шамари, щото някой ви е казал две криви думи насреща. И тоя някой от калибъра на Габриела? Мбоже...

Е, защо? И миналата година подскачах на "мръсен долен изрод", "грозна вещица", "затвори си гадната, мръсна уста" и пр. Много съм последователна даже Simple Smile

# 860
Ивелина ми е интересна. Според мен е доста посредствена и почти грозна, според мъжете масово е уау. Явно вътрешната енергия озарява.
Това е много странно, на мен тя ми прилича на мъж, преоблечен като жена, така да се изразя.

# 861
Изключително грозно впечатление ми направи Евгени с отказа си да посвири на Габриела (макар че е ужасна), не беше мъжко. Плюс това измрънка нещо, че не могла да го предразположи, а му била заповядала, а тя каза "БИ ли ни посвирил" и след това му каза, че е молба.

# 862
Савана, щях да го прочета това за имената, но заглавието ме зашемети и се отказах 😀
Аз затова извадих в цитат конкретно това за името. Simple Smile

Кой да очаква това от мома есеист! Сега като я няма вече Габи да я плаши, дано пък не се разхайти и да подари нещо странно на Евгени. Добре че гащи и обливки си минаха по реда.

# 863
  • Leeds, UK
Ивелина ми е интересна. Според мен е доста посредствена и почти грозна, според мъжете масово е уау. Явно вътрешната енергия озарява.
Това е много странно, на мен тя ми прилича на мъж, преоблечен като жена, така да се изразя.
На мен поне 5-6 вътре ми приличат на мъже. 😁

# 864
  • София
Габи Ало е илюстрация на пошлостта, простотията и наглостта. Нищо хубаво няма в нея, хумурът ѝ е тъп, та вдлъбнат. В тази светлина, а и зачитайки факта, че всите моми с Генчо начело играят роли, най-разочароващо е, че продуцентите не я изгониха сами. Един вид коректив на обществото, властта, органите на реда. Дори и в тази нагласена селска пиеска блести идеологията на народа ни - всеки се репчи, колкото може, а жертвите сами са си виновни, ъф корс.

# 865
Не можах да разбера Виктория какво искаше от него и се зарадва, че го получи. Прозвуча ми като:
тя: страх ме е
той: не се страхувай
тя: а, добре, вече няма
Не искам да пиша лошо за хората или да ги клеветя. Слушах я, слушах я Виктория и нещо не можах да получа връзка с кораба-майка. Все накъсваше.
Все ми звучеше като това момиче да се е борило с някаква зависимост. Пак казвам, не искам да клеветя никого, но като навързвам точките, които досега ни е дала и недомлъвките днес все ми звучи като на нимфоманство в медицинския смисъл на думата, зависимост към алкохол или субстанции. Не знам. Дано не съм права. Дано съм заподозряла доста грешно.

# 866
Изсмях се и сега се чувствам гузно🤣

Обожавам я!
Евгени обаче е нещо средно между чичо Чарли с пианото и момите и брат му, тактилният измекяр.

# 867
Скрит текст:
Валерия поне запазва достойнство да не се навира на Евгени за разлика от Кари Брадшоу, която само си търси поводи да се навре при него, ако му върне розата ще взема да я харесам.
Последния път, когато запази достойнство и не му се навря я видях в скута му, при условие, че изобщо не трябваше да участва в картинката. Представям си ако не беше с такова достойнство къде щеше да му е седнала. 😀
Той я положи там. За разлика от другата, която му се предлага като зарзават на женския пазар. Wink
Не е ясно кой кого къде е положил или просто е седнал без другия да има против. Нека бъдем обективни. Кадри нямахме. Wink

# 868
Много малко гледах, скандала го хванах обаче, та въпреки, че съм защитавала Габи, се радвам, че си заминава и се радвам, че Елена се намеси. Добре й се получи, но можеше и по - добре. Обаче имам едно голямо "обаче"...Не знам дали забелязахте колко дълго Елена се колебаеше и премисляше дали да се намеси. Затова й свалям няколко точки. Явно не може да избяга от себе си, винаги премисля и претегля ползите и вредите преди да направи каквото и да е. Съгласна съм и с други коментиращи, които смятат, че реагира заради тв образа си. Същото беше и когато отиде да моли Генчо да покани Виктория. Евгени в едно е прав - липсва й спонтанност на Елена, затова не мога да й вярвам напълно, защото не е винаги е искрена. Почти през цялото време е пресметлива. Въпреки това ми хареса как й се получи и как извади от релси Валерия.

Виктория на лицето й пише, че няма здрава психика и емоционално равновесие. Въобще не я харесвам, но твърде малко сме видели от нея и още ми е мъглява какво не й е наред.

# 869
  • Мюнхен
Е, защо? И миналата година подскачах на "мръсен долен изрод", "грозна вещица", "затвори си гадната, мръсна уста" и пр. Много съм последователна даже Simple Smile

Да подскачаш срещу вербалното насилие, обяснявайки как ще приложиш физическо такова не е последователно, а силно противоречиво. Rolling Eyes

Sineva, надали Габриела им е взела страха, просто не им се хаби енергия да спорят с толкова тъжен човек като нея. Това нещо затапване няма, просто защото ще продължава да се дере, само и само някой да му обърне внимание. За да е на 21 и да изглежда така, е ясно, че няма никой там горе, та очевидно няма и за какво да се води спор. Каквато и помия да ти изсипе такъв човек насреща, приемаш, че избива собствените си комплекси и подминаваш.

Ще се потретя, но Мегън очевидно е човек със самочувствие и затова не се засегна от Габриела. Не загуби нито време, нито нерви в напразни приказки. Елена пък е хванала цаката на оставането в предаването и затова се навря в спора.

Ако двете рози за Виктория не са по сценарий, браво на Евгени, ама надали. За свиренето съм съгласна с него - изключително досадно е някой да те юрка за нещо подобно, а при музикантите, било то хоби или професионални такива, това се случва редовно. Габриела можеше с повече такт да му поднесе подаръчето, не да наднича иззад ъгълчето и да го застави да отидат до пианото.

Общи условия

Активация на акаунт