Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 238
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 900
Уляляя, с един куршум два заека, пардон две Габита Joy
Много забавен епизод, накефих се на макс Joy

Браво на Елена и Ивелина, така се прави, цял сезон чакам някоя да постави Габи където й е мястото - в кьошето.
Имам чувството, че извън камерите тайно се бяха наговорили да побъркат Габито - те действат, а Пам примерно приглася, където успее да се включи. Еми успяха.
Елена все повече я харесвам и смятам, че Евгени, познат още като Дъ Джубокс, не е за нея, не й е на нивото просто.
Евгени пък си мисля, че вече изобщо не му е до пиано, ако живееше толкова за музиката, щеше да им посвири малко, той е свирил сигурно 2 пъти максимум. Но на човекът му се такова, две не вижда, не му се свири Joy
Елисавета, ех, Елисавета - сетих се защо рева толкова накрая. Ами тя просто се е объркала, че Габи е Ергенът и се борят за вниманието и любовта на Габи. Любов ли бе да я опишеш? Сега двете с Валерия трябва сами да се спасяват, няма го човека, зад която простащина да се крият.

Междудругото, загледах Пам по време на играта, там беше с клин и тениска. Ами че тя изобщо не е толкова дебела, колкото я изкарват в шоуто или колкото я говорите тук. Има наднормено тегло, но е разпределено прилично и проблемът й е начина на обличане. Ако я обличаха по-добре, ако я гримираха подходящо (защото лицето й е пълно), щеше да е топ.

# 901
  • София
За Меган аз останах с впечатлението, че са се разбрали с приятеля и той да дойде в България, но се е отказал.

# 902
Дева Мария зачела от Иисус 🤐🫡

# 903
На мен ми направи впечатление как тя била отдадена на семейство и приятели, а той не я обичал понеже не искал да дойде тука при нейното семейство и приятели. Гената ако има склонността да мисли логично, би му светнала хубава червена лампа, че Меган очаква в знак на любов нейният партньор да прави компромисите. Което май е малко в разрез с неговите очаквания някоя девойка да си зареже живота, да го следва по света и в Пловдив.

# 904
  • София
Елисавета как хлипаше, все едно някой е умрял. Сетих се за фразата, която Габа каза, когато Мони си тръгна - "мир на..." - беше много грозно и за това дори ме искам да го пиша. Обаче Елисавета точно така се държа снощи, че чак заплахи за отмъщение отправи. Само не знам къде беше цяла вечер.

# 905
Дева Мария зачела от Иисус 🤐🫡
Не съм гледала, кой го каза това? Зачела…книга …😂

# 906
  • София
Мис Габриела, на която в Мексико казвали Габриелита. И е кръстена на ангела, който казал на Дева Мария, че е зачела от Исус.Satisfied

# 907
Габриела (миската) го каза, но беше лапсус, а Ергени го повтори подигравателно на синхрон. Като цяло се опитваха да ѝ се подиграят и да наблягат на това колко много пие, но в крайна сметка не успя да се изложи толкова, колкото на продукцията им се искаше.

Обаче или БТВ спасяват рейтинга, премахвайки Валерия от монтажа на последните епизоди, или от самото начало са се подготвили, че трябва да я поизрежат, за да е по-интересно. Абсолютно невъзможно е да не са си поговорили и един път след "хулиганстването", нито пък да си разменят бележка. Ако беше така, тя щеше да драматизира, а това също не е излъчено.

# 908
Какво в крайна сметка му подари Габриелита на Генчо?

# 909
ЖДНБ!🤦🏻♀😅😂
Ще гледам днес като ми остане време.
Мерси, лято!❤

# 910
  • София
Бай Елисавет защо ще отмъщава на момичетата, а не на Генчо, за загубата на любимата си?

# 911
  • Разпиляна във въображението
Все си мисля, че монтажът отдавна е приключил и нищо не преправят. Не виждам промяна на поведението на Валерия. Такава си беше и когато получаваше повече внимание, както и сега. Елена обаче се пренастрои, смени тактиката и при нея има възход. Сега няма само да дудне пред Пам, ами ще получи криле да се възгордява и изпъква пред всички останали.

# 912
Все си мисля, че монтажът отдавна е приключил и нищо не преправят. Не виждам промяна на поведението на Валерия. Такава си беше и когато получаваше повече внимание, както и сега. Елена обаче се пренастрои, смени тактиката и при нея има възход. Сега няма само да дудне пред Пам, ами ще получи криле да се възгордява и изпъква пред всички останали.
Мисля същото. А ОБРАТЪТ, който толкова пъти анонсираха, смятам, че ще е как Евгени "преоткрива" отново Валерия. В смисъл, сега няколко епизода ще е с Елена и други момичета може би, но главно с Елена, и тя ще дръпне много напред. А после той уж ще се "завърне" обратно към първоначално предпочетената.

# 913
  • София
Мис Габи беше толкова ненормална, че трябваше да си върви сред първите. Прилича малко на госпожата от миналата година с 1000-те дипломи и сертификати (не помня как се казваше)

# 914
Мис Габи беше толкова ненормална, че трябваше да си върви сред първите. Прилича малко на госпожата от миналата година с 1000-те дипломи и сертификати (не помня как се казваше)
Е как, беее…Зори Джи 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт