Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 165
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 930
Защо да няма принципи Евгени? Гони тези, които не харесва, независимо какво е нашето мнение. В обратната ситуация, ако мъж, който ви е неприятен и да ви засипва с подаръци ще му обърнете ли внимание?

# 931
Защото говореше за спонтанност.
И да не я харесва, жестът беше важен.
Той я наказа за нещо съкровено, лично, към него

# 932
Кокошките вътре се карат, Ергенът си бъбри спокойно в градината и хем ги чува Laughing А после отива вътре и вместо да ги разтърве, той вика Меган на приказки. Абе луда работа.

# 933
Мис Габи му подари нещо лично. Опита се да го насочи, а той го прие за натиск. Сравнявайки със ситуацията, при коато Валерия му цъфна непоканена на партито, пак виждам двоен аршин. Онова се изсипа да се натресе и беше насърчено с роза, Габи получи шут.
Тоз Ерги никакви принципи няма
Не едно и също. С Валерия имаха предистория, той очевидно има интерес към нея, докато Габи е странна. Нека бъдем откровени. Не я слуша съвсем главата.

# 934
  • София
Какво в крайна сметка му подари Габриелита на Генчо?

Нещо от Мексико, забравих точно какво, май нещо "спиритуално" беше.

# 935
Наказа я за всички подвиквания към него и забележки, които му е правила, напр.че не гледа в очите за наздравица. Само дето се изложи грозно той и пак се показа отмъстителен тип.

# 936
  • софия
От вчера искам да осветя три култови реплики.
 Джия на синхрон: Аз много се разголих пред всички.
 Глас зад кадър: Разгонила си се?
 Джия: Неее, разголих се.🤣

Вторият блясък беше: Дева Мария как зачела от Исус. Амин!

И последното обобщава всичко за епизода: Ай, сиктир!

tays, на Генчо принципът е давай по-лесните, че да не се напъвам много. Ще си загубя блясъка от по-тежък умствен и физически труд.

Габи не видях да го отрупва със подаръци. Момичето се беше постарало. Мислен, направен и връчен подарък с добро чувство и надежда за някакъв контакт. Отношението на Евгени беше меко казано неприятно за гледане.
 Ако мъж, който не харесвам ми подари нещо ще го оценя. Уважение за това, че съм била в мислите му и се е постарал. И ще намеря тактичен начин да му покажа, че нямам интерес към личността му.

# 937
Само да кажа, че според мен Елена "игра" стратегически снощи и нарочно провокира Габи Джуката да си покаже простията и нивото. И тя, нали е тъпичка, веднага клъвна. Затова Елена държеше равен и доста тих тон - хем да провокира, хем да дразни, хем да я изкара от кожата й, хем да не се чуе нейния глас. Евгени според мен много добре чу какви ги надипли Габито и затова я разкара. Както се видя до сега, той хич не търпи такива простотии. Затова ги махна двете - най-вероятно е искал само Габриела да махне, но след сценката в къщата директно я махна и нея. За което БРАВО от мен!
Според мен след срещата с ЕВгени и подаръка, ще направи същото и с Валерия. И тя е първосигнална, и ограничена, та като нищо да клъвне на провокациите.

# 938
Виктор беше много по-МЪЖ в това отношение: ако през деня е имал интеракция или проблеми с жена, все пак не я гонеше, за да не се получи директно послание, че не му харесва и я наказва.
Евгени прояви страхотно неуважение към Мис Габи. Дребнав, дребнав, дребнав и отмъстителен.

# 939
Мис Габи му подари нещо лично. Опита се да го насочи, а той го прие за натиск. Сравнявайки със ситуацията, при коато Валерия му цъфна непоканена на партито, пак виждам двоен аршин. Онова се изсипа да се натресе и беше насърчено с роза, Габи получи шут.
Тоз Ерги никакви принципи няма
Не едно и също. С Валерия имаха предистория, той очевидно има интерес към нея, докато Габи е странна. Нека бъдем откровени. Не я слуша съвсем главата.
Така ни я представиха. Цяла вечер дебнене на камерите. И тя искаше своя звезден миг. И не забърка посредници. Но явно екипно трябва да се наместват срещите, както Мадам Ел и Мадам Пам рещат. Никакво индивидуалничене.
Само за Валерия може, че и бунтът потушиха и ги направиха смирени.
Всеки път се ядосвам, и пак ги гледам 😀

# 940
Аз имам още един въпрос, понеже тази сцена не я гледах, какво толкова е казал Евгени на Габриела при отказа да свири, че беше толкова критикуван тук, аз чух единствено, че каза, че ще свири някой друг път и не е дошъл тук да свири, а да разговаря с тях?

# 941
  • София
Елена отиде да уговаря Генчо за Виктория, за да си възстанови позициите с нея, след като я изхвърли от играта. Което си беше напълно по правилата, ама нали вътре всички са длъжни на другите и е много обидно някой да им "отнеме полагащото се". Така се опита да впечатли и Генчо с благородство, но аз честно казано бих видяла такъв ход като неискрен - ако ти пука за мен, няма така охотно да ме буташ при друга, колкото и да е "благородно". Пък ако не ти пука, за какво си ми?

Относно Габи и Габриела, и на двете им беше време. Габи се изчерпа и изплиска легена. Габриела Генчо не я понасяше органично още от самото начало, просто все изникваше друг приоритет. Между другото, смятам, че и двете рози (пак ни връщат към Александра) и гоненето на Габи бяха решения на продукцията. Не ги почувствах като ходове на Генчо - разговорът с Виктория беше малко странен и тя ми звучеше, все едно го моли да я освободи, не да търси път към нея. Видя се, че и тя не е емоционално стабилна. Меган пък, която очаква мъжът да я последва в България... не ме се вижда добра опция за Евгени. Но - приоритети. Надявам се да не държи Виктория прекалено дълго, да не се превърне и тя в някоя заблудена Милица.

# 942
От кога това реалити е хумористично? Снощи много се смях.
Измисления руски акцент на изгонената снощи Габриела обсъден ли е? От къде идва? Много ме забавляват такива кухи женички с претенции.

# 943
Габриела (миската) го каза, но беше лапсус, а Ергени го повтори подигравателно на синхрон. Като цяло се опитваха да ѝ се подиграят и да наблягат на това колко много пие, но в крайна сметка не успя да се изложи толкова, колкото на продукцията им се искаше.
Абсолютно! И според мен беше лапсус, поотпуснала се беше или обратното- твърде пренавила от Евгени. Той обаче си замълча доволно, а в коментар пред камерата ѝ сипа стабилно, уж да се получи шегичка- на неин гръб. Сигурна съм, че ако тактично и беше ,, подсказал”, че обърка малко, тя щеше да се усети и да каже ох, да бе, глупости говоря. Но къде ти.

# 944
  • софия
Евгени е много лесен за разчитане. В момента в който не му хареса нещо започва едно гледане, като биче изпод перчема. Още повече стиска зъби и заваля говора. На думи беше премерен, после на синхрон започна да съска как му е под достойнството да свири при желание на дамите. Той е боК, не е джуБОКс.

Общи условия

Активация на акаунт