Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 241
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 945
  • София
Аз имам още един въпрос, понеже тази сцена не я гледах, какво толкова е казал Евгени на Габриела при отказа да свири, че беше толкова критикуван тук, аз чух единствено, че каза, че ще свири някой друг път и не е дошъл тук да свири, а да разговаря с тях?

Гената и за това ли излезе виновен? Ми тя Габриела няма никакъв усет, от ден 1 му се бута по супер дърварски и заставящ начин. Кой й е виновен, че не може да се усети да се спре толкова време? Не мога да си представя, че методите й минават и другаде.

# 946
  • София
От всички вътре, Айлин най-много дебне камерите. Вчера директно погледна в тази, която снима, докато се клатушкаше с Генчо около басейните.
Иначе яко шаблони, дето и те самите не знаят баш какво имат предвид- с него/нея се чувствам уютно, чувствам се като у дома си.  Имам две теореми за мъжете и жените. Едната е, че "в живота на всеки мъж има (поне) една Мария". Другата е, че жената е твоя, ако й кажеш "ти си различна" Simple Smile Simple Smile Та това очаквам в следващите серии, бас ловя, че ще има някоя "различна".

# 947
Сега се сетих - когато дават Евгени накрая, при "мисленето" на коя да даде последната роза, винаги се сещам за сцената от филма "Приятели", където Джоуи обясняваше, че, когато по време на снимки си забрави репликите, се прави, че е подушил нещо неприятно, докато се сети какво трябва да каже. Та Гената точно така изглежда - все едно е подушил нещо миризливо Joy

# 948
При Габи визирам най-вече този странен руски акцент. После разни думи на английски, после и на испански. Ясно, че беше фиркана предния епизод, но пак не е съвсем наред това момиче.

# 949
  • София
Аз също помислих, че Елена нарочно провокира Габи, за да се изложи и да подразни финото ухо на Ергена. Да речем, успя. Обаче тя Валерия крякаше повече и от нея, а не беше наказана. Има нещо мътно около Валето, и с това обръщане на прожекторите от нея към други, с непоказването ѝ в шаха...

Мис Габи никак не ми допада, има нещо странно в поведението ѝ, което ме смущава. Не винаги, имала е и добри включвания, но като цяло - не.

# 950
Ами аз действително питам, защото не чух друго, бях заета с други неща и не чух всичко, чух после на синхрон, че каза "Аз да не съм джубокс", за което прав и го разбирам, много е досадно и за музиканти, и певци постоянно да ги караш да пеят и свирят, и те да се чувстват като на работа. А, че е Бог изобщо не съм чула да го е казал, не знам защо си измисляте. Какво е това мислене, че щом жена помоли нещо веднага трябва да се изпълни не знам и, ако не стане значи мъжът е невъзпитан и груб, все едно някой полупознат да ме помоли да правим кекс, да му откажа и той да ми се намуси колко съм невъзпитана.

# 951
Измисления руски акцент на изгонената снощи Габриела обсъден ли е? От къде идва? Много ме забавляват такива кухи женички с претенции.
От РусИ до Русия има само една буква.

# 952
Хайде и аз да (се раз)пиша за вчерашния епизод Simple Smile

Значи Виктория не искала да се среща с Евгени, затова Елена я праща извън шахматното поле на драго сърце, една по малко дет' се вика. А Пам, въпреки протестите й, не я връща. Обаче Вики, поласкана от вниманието на момъка, се понацупва и започва да проявява уклон към другото диванче. Неориентирана е, мнението ми се затвърждава. Елена, за да се реабилитира пред нея и демонстрира на Гената колко е добронамерена и широкоскроена душа, решава да се меси където не й е работа. Доста нетактично, макар и в известен смисъл уместно, предвид произведения уж положителен ефект.

Нещо се притесних за това момиче, Виктория имам предвид, лошо предчувствие ми се появи. Струва ми се, че с право се страхува и ако новообразуваното ядро на личността и балансът й е крехък, последното нещо, което би трябвало да прави, е да заменя една дрога с друга и дилърът й. Не знам кой би искал изобщо да се влюби там, брутално е. А пък в този, отделно. Тя не искала да загуби себе си, ама и той не искал да я загуби, в този контекст ми е направо creepy.

Евгени бил с много жени. Трябва ли да съм изненадана? Бил издигнал стена. Нима Expressionless Трудно изразявал емоциите си. Също не Neutral Face Говори за грешките на бившата, но нищо за своите. Не обичал да му казват какво да прави, разбрахме. Да поспекулирам ли от няколкото му изречения какво се е случило помежду им?

Скрит текст:
След като 'медения' месец е преминал, страстта е утихнала, той е започнал да се отчуждава на етапи, имайки за удобно алиби работата си. Жената се е чудила какво става и се е опитвала да му иска обяснение, което той е приел като нахлуване в светая светих на мястото му за емоции с ненужните й драми и изисквания. При което жената, все още недоумяваща какво и защо се случва, е започнала да търси обяснение в телефона му, вместо например в ДСН.

Усещам го, че се напрегна като стана дума за по-сериозни отношения при разговорите с Меган и Айлин. През повечето време ми е фалшив... Хлъзгав е, много. Прикотка всички, които бяха започнали да се изхлузват от кукичката и които намира за достатъчно красиви/секси - Айлин, Вики, Ирина, Меган. Не че Ирина е пуснала стръвта, де Simple Smile Много ми е забавно съревнованието между двете отявлени шампионки в "котешките номера". И те са пускат стръв на хищната рибка! Yum

Който постъпи грозно с Габи (мис). Беше рязък и груб, накрая я изпрати вкъщи, а момичето му бе приготвило и му даде подарък, който много не стана ясно какъв е. Не ми бе симпатична и на мен, но все пак изглежда простодушно и незлобливо момиче. Ахаха, смях се много на последната й среща с Ергени, ако след обясненията за ангелите и какво е правила Дева Мария, беше повърнала след неуспешния розобер върху му, направо щеше да ми влезе в топ 3 за сезона! Все пак съм доволна и на "Ай, сиктир, бе" Simple Smile

Срещата с Айлин - скучна ми беше, с Меган и Ирина не чак толкова. С първата се опитаха да комуникират, но не се заинтригувах, както и от останалото им буквално и преносно лиготене. Иначе интересен епизод. Много ми е любопитно къде се беше дянала Елисавета и какво ни спестиха. Всеки пък като има скандал между Габи и някой от другия лагер, тя отсъства. Или когато са двете си препредават негативността към другите една на друга и тя не отива към адресатите си и/или останалите се възползват от отсъствието на бодигарда, за да си поразчистят сметки с Габи.

Която си тръгна... ще ми липсва, макар и не много. Ами тя е точно като куче - усети ли страх, лае. Меган добре реагира, показа че не я страх, не я харесва, но няма намерение да си хаби енергията в излишни пререкания. Много бързо си се разбраха. Не беше правилно Елена да я определя като беззащитна или нещо от сорта. Ха, ще плаши Габи човек със стелиум в Скорпион с отрова Simple Smile

Иначе за караницата им... най-вече си мислех как измишяха останалите, как бързо-бързо и удобно се изнесоха, докато Елена се разправяше и от тяхно име. Възхищавам се на смелостта и откритостта й, време беше някой да даде сериозен отпор й заяви недвусмислено на Габи, че няма да толерира подобно обидно отношение и е прекалила.

Сега. Другата част от мотивите й бяха по-стратегически, но едното не пречи на другото. Тя е покровителствена и властна, все иска да изпъква (almond12 обърна внимание, че това личи особено по начина, по който седи - нависоко и на необичайно място). С Габи бяха лидерките на двата лагера, най-гласовитите и най-откритите, закономерно влязоха в конфликт. Освен това и двете имат приятелски чувства, съответно към Пам и Валерия, които също защитават. Валерия се включи, но Пам бързо млъкна, силите й стигнаха колкото да вдигне глава. В нейния случай мълчанието не е толкова от мижитурщина и липса на позиция, просто много обида е насъбрала и страх, които Габи с лекота активира и я вади извън баланс. Забележките й са точни именно защото тя е много по-искрена и в мир със себе си, макар и да й е супер къс фитила. Успя за момент и Елена да разклати... но тя бързо се съвзе. Предполагам, че дълго е точила жилото Simple Smile

И да, In4hi,
Цитат
Човек в момента, в който си помисли, че е нещо повече от другите и е загубил играта. Тези "пропадания" на Елена ще й изиграят лоша шега.
Само бих добавила и като си помисли, че е нещо по-малко от другите, също.

Габи сигурно са я махнали най-вече от продукцията, защото се канеше да прави золуми и вече й беше хем скучно, хем нервно, че като нищо щеше да направи някоя голяма простотия. Не че и на Евгени му пукаше за 'доброто й сърце'. Почти съм сигурна, че ако от другия лагер се бяха опитали да й влязат в тона и не се вземаха толкова насериозно, щяха да видят, че куче, което лае - не хапе. Виж, онова ръмжащото, дето остана, ще ми е интересно докъде ще стигне. Както и Пам, когато го няма един от основните й дразнители и се почувства силна.

Оставам си отбор Елена, бих искала приятелка като нея изобщо продължавам да си я харесвам, разбирам я (все пак сме една зодия), но ако ми липсва нещо там - то е чувството за хумор... не толкова спонтанност. Достатъчно рискува и ми изглежда способна на импулсивност. Което не е точно спонтанност, но нейсе. Смее се понякога, но обикновено изглежда супер сериозна и замислена.

Крисия не никакъв миротворец, изнесе се от бойното поле Simple Smile Все пак имаше някои точни забележки. Джия и се разголи, и се разгони Flushed Да не би в оня въпросник да е имало питане и за фетишите, може би неслучайно Евгени я масажна Simple Smile

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 10:17 от ladonnae

# 953
Е да, разбира се, точно все едно е някой непознат да иска секс от теб и някоя да помоли музикант, когато му е удобно, да изсвири нещо, абсолютно е едно и също Joy И то не толкова, за да го кара да свири, а за да си види подаръка.

# 954
Аз също смятам, че е по-добре да мислиш, преди да говориш. Но тук според мен се имаше предвид, че Елена премисля твърде много коя постъпка ще й донесе дивиденти, и коя - негативи. Давам пример - изкара Виктория от шахматната игра, доста хора /самата Виктория също/ реагираха, че не е честно и правилно. И Елена премисли как ще изглежда това в очите на зрителите, на Евгени и т.н., и чак тогава реши да се покаже благородна. Излишно беше да ходи да го уговаря за среща с Виктория, станалото-станало, елиминирала си я, имаше това право. От промото смятах, че най-накрая решава да защити приятелката си Пам от агресията на Габи. Видя се в епизода, че не стана така. Влезе в конфликт с Габи, браво за което, но причината беше, че бе нападната лично. Довечера ще видим как ще се държи, като получи повече внимание от Евгени, дали ще продължи твърде много да премисля  думи и действия, или ще  изпусне малко ...

Никъде не е забранено човек да действа стратегически. Освен това Елена се намеси не заради личното нападане, ако сте гледали внимателно Габи се ядоса на Ивелина и я нарече с възможно най-обидните думи, при което Елена не издържа и я нападна. И чак след това и тя получи обида Изрод. Не я защитавам, просто уточнявам. И за мен беше права, защото не може 20 човека да слушат крясъците на една пияна жена, която явно има проблем с алкохола.

# 955
Е да, разбира се, точно все едно е някой непознат да иска секс от теб и някоя да помоли музикант, когато му е удобно, да изсвири нещо, абсолютно е едно и също Joy И то не толкова, за да го кара да свири, а за да си види подаръка.
Ами не беше въпроса да свири, когато иска, а се държеше да е същата вечер.

# 956
  • софия
Ами аз действително питам, защото не чух друго, бях заета с други неща и не чух всичко, чух после на синхрон, че каза "Аз да не съм джубокс", за което прав и го разбирам, много е досадно и за музиканти, и певци постоянно да ги караш да пеят и свирят, и те да се чувстват като на работа. А, че е Бог изобщо не съм чула да го е казал, не знам защо си измисляте. Какво е това мислене, че щом жена помоли нещо веднага трябва да се изпълни не знам и, ако не стане значи мъжът е невъзпитан и груб, все едно някой полупознат да ме помоли да правим кекс, да му откажа и той да ми се намуси колко съм невъзпитана.
Е, хайде сега. Преразказах как изглеждаше Ергени. Ако искаш дословно просто изгледай момента. За мен усещането беше това. Изгледай пропуснатото и ще можеш да го оцениш през собствената си призма.
 Генчо не е хванал тендовагинит от свирене там. За цялото време не знам дали и три пъти е сядал зад пианото, та не мисля, че се е преуморил и отегчил от постоянното желание на момичетата да свири.
 Факт е, че миската е доста джаста праста и не мяука, а изисква. Това също спомогна за отношението му.
 А молбата за изсвирване на два акорда и сравнението му с просене на секс не зная как да коментирам.

# 957
Ами не беше въпроса да свири, когато иска, а се държеше да е същата вечер.

За да си види подаръка, не схващаш ли? Покани го към пианото, защото там си беше оставила подъръка, не е искала да експлоатира гения...

# 958
Това са две много различни гледни точки: от една страна е дразнещо всеки да те кара "да изсвириш нещо", когато за теб свиренето е духовно преживяване, ще го каже всеки, "свирещ на нещо".
От друга, Габриела няма как да знае това и може да ѝ се обясни като хората.
Но не, обиден вече - и довиждане.

# 959
Още с влизането мис Принцеса не ми хареса. Вчера коментираха, че не била свикнала мъжете да и отказват. Брей! Ти да видиш. Тя се държеше с Евгени малко като да е дресирана бълха и като му каже "але, хоп", трябва да скочи. И това от самото начало, а на другите им говореше леко завалено и пиянски, и с пренебрежение, все едно са хлебарки. Много неприятно поведение, съчетано с некрасива външност, но пък за сметка на това със самочувствие на краличка. Ми... не!
Изпидуркана, хиксче ❌

Общи условия

Активация на акаунт