Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 173
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 960
Габриела беше пияна като кирка. Не знам дали се обърка, но по-скоро знанията й не са в посока на обща култура. Умрях от смях с тази. Толкова се унизи и ако има капка мозък (имам съмнения), кога тръгне да шета из студията, ще замаже случилото се. Но е доста емоционална, така че може да се очаква доста от нея. Кукушев, ах, Кукушев - ти си на ход!
Джентълменът се правеше на мистър Дарси, но му се получава като на Мишо Пищова - иска само да ги пори.
Успех на Елена, защото вероятно ще намери своята кариера. Няма да стане втора Лора Крумова, но една Нели Хаджийска ще й ходи добре. Има качества да подобри образа и скучното предаване. Към момента ми е симпатична. Дори и да се отдаде на Ергенко в морето, Елена няма просионалната насоченост на другите.

# 961
На мен ми изглежда, че удобно се пропуска един момент.
Преди Ленчето да ходи да ходатайства за среща с Виктория, самата Виктория се тръшкаше в къщата. Искам да говоря, ма не искам, обаче много искам. Трябва да говоря с него.
Тогава групичката около Елена и основно тя, я окуражават да инициира среща и да изчисти за себе си каквото има да чисти.
Ще го направя, няма да го направя, но е наложително да го направя. Много ѝ било важно, но тя нямало да го спре и да говори с него.
Стана ясно, че вече втори ден се тръшка така. Ама много ѝ е важно да говори.

Елена направи каквото направи. Едни го намират за фалшива благородност, други за неуместно, трети за стратегически ход, за други е било в реда на нещата. Все тая.

Че мисли Елена, мисли. Но смятам, че малко я надценявате. Нямало е как да знае, че ще привлече Виктория на своя страна. Видяхме, а и те вътре знаят, че среща с Гената е нож с две остриета.
И Пам уж направи услуга на Райа, пък гледайте какво стана. Кристина и тя беше фаворитка, гледайте как се получи. В този ред на мисли, Ленчето е нямало как да знае в коя посока ще се развие разговора, че да очаква дивиденти от създаване на предпоставки той да се състои. Като го гледаме ергенът, рядко можеш да кажеш как ще реагира и колко остро.
Та, ако приемем, че Елена е направила стратегически ход, нямало е как да знае в коя посока ще се развие разговора. 50 на 50 е. Викито като му каза, че не искала да потъва и да се изгуби в него, като нищо и той да го беше разбрал като тя не може да се отпусне с мен и айдееееее Виктория обратно към студиото за йога.

Малко се надценява стратегическата игра на Елена.

# 962
На Виктория хич не и се разбра какъв и е проблемът. Важното е, че Ерги я разбра, и тя също разбра, че Ерги разбра 😀.
Смешки

# 963
  • София
Скрит текст:
Е да, разбира се, точно все едно е някой непознат да иска секс от теб и някоя да помоли музикант, когато му е удобно, да изсвири нещо, абсолютно е едно и също Joy И то не толкова, за да го кара да свири, а за да си види подаръка.
Ами не беше въпроса да свири, когато иска, а се държеше да е същата вечер.

За да си види подаръка, не схващаш ли? Покани го към пианото, защото там си беше оставила подъръка, не е искала да експлоатира гения...

Евгени това не го е знаел. А на нея подходът й е не просто нулев, а с обратен знак. И грам не се усеща, защото от ден 1 се опитва да го заставя (седни до мен, гледай ме в очите, изсвири ми това, което обеща), той й реагира зле, и следващият път - пак същото. Сама се поставяше отново и отново в унизителна ситуация. Не умее да прикотква, няма финес и нежност. А явно всички са с идеята там, че каквото и да вършат, Евгени е длъжен да им откликва и да им вика "много мило", но той не е Виктор 2, за добро или за зло.

# 964
В който и ход да се беше развила ситуацията е добре за Ленка и да беше изгонил Виктория още по-добре за нея, един съперник по-малко.

# 965
Елена не искаше да извади Айлин или Валерия, ясно защо, но ако е знаела от Пам, че Виктория не е искала на пейка, нормално да помисли, че и да играе не иска. После нямаше как да се поддаде на мрънкане от резервната скамейка, но я компенсира вечерта. Според мен беше ненужно, но Виктория май беше доволна, така че все тая.

# 966
  • В офиса
За пръв път гледах предаването вчера. Цялата идея е гнусно сексистка, 20 жени по всички начини да воюват за вниманието на един мъж, бляк. Иначе интересен социален експеримент, гледаш различни типове женско поведение. Виждаш отново какъв ужас са 20 жени на едно място, при това изолирани и конкурентки.
Мен Евгени не ме подразни, може да е бил дразнещ предишните епизоди, в този мисля че беше естествен и че е нереалистично да му преписваме кой знае какви висоти, той не е измислен образ от нечии фантазии, или герой от книга, а жив човек, който се опитва да бъде себе си. Ако беше "кавалер" и беше обърнал внимание на Габи на подаръка, щеше да е лицемерно, той не я харесва и е очевидно. Освен това тя го прекъсваше и на практика не го остави да каже нищо, а и той имаше някаква история с Мексико. А и на мен също ми беше неприятна, и аз на негово място щях да приема молбата за свиренето за натиск и нямаше да искам да я зарадвам.
Елена на мен ми хареса - грозна е, изживява се като "закрилник на слабите", които нямат нужда, има се за повече от другите, да, но е пряма, открита, естествена и ми е симпатична, по някакъв начин се разпознавам малко в нея. Освен това мисля, че си пасват с Евгени, тя е властна, каквато предполагам е (била) майка му, и от каквато жена има нужда всеки артист, да му подрежда хаотичната емоционална душа, така че виждам бъдеще там, като противоположности, които се допълват.
Двете девойки Ивелина и Кристина, нула интерес от Евгени, съвсем скоро ще са аут.
Пам - много досадна, няма класа. Меган - наивна и искрена, печели симпатии. Ирина много ми хареса - не й знам историята и представянето до момента, но видях класа и реално самочувствие. И заради това не мисля, че е за Евгени.
Айлийн трябва да дава уроци как да омотаем чичко-паричко. Тя не го харесва грам, той може би го усеща.
От фаворитката Валерия не дадоха много, всички вегани, които знам са някакви low energy и пасивни. Само с красота и физическо привличане не става. Освен това истерясва досадно. Няма да е тя, като порасне с 4-5 годинки и се научи да контролира истериите си, може, но сега - не.
Сигурно няма да гледам следващи епизоди, но съм тийм Елена Stuck Out TongueSmile

# 967
Скрит текст:
Преди Ленчето да ходи да ходатайства за среща с Виктория, самата Виктория се тръшкаше в къщата. Искам да говоря, ма не искам, обаче много искам. Трябва да говоря с него.
Тогава групичката около Елена и основно тя, я окуражават да инициира среща и да изчисти за себе си каквото има да чисти.
Ще го направя, няма да го направя, но е наложително да го направя. Много ѝ било важно, но тя нямало да го спре и да говори с него.

Елена направи каквото направи. Едни го намират за фалшива благородност, други за неуместно, трети за стратегически ход, за други е било в реда на нещата. Все тая.

Че мисли Елена, мисли. Но смятам, че малко я надценявате. Нямало е как да знае, че ще привлече Виктория на своя страна. Видяхме, а и те вътре знаят, че среща с Гената е нож с две остриета.
И Пам уж направи услуга на Райа, пък гледайте какво стана. Кристина и тя беше фаворитка, гледайте как се получи. В този ред на мисли, Ленчето е нямало как да знае в коя посока ще се развие разговора, че да очаква дивиденти от създаване на предпоставки той да се състои. Като го гледаме ергенът, рядко можеш да кажеш как ще реагира и колко остро.
Та, ако приемем, че Елена е направила стратегически ход, нямало е как да знае в коя посока ще се развие разговора. 50 на 50 е. Викито като му каза, че не искала да потъва и да се изгуби в него, като нищо и той да го беше разбрал като тя не може да се отпусне с мен и айдееееее Виктория обратно към студиото за йога.

Според мен имаше стратегия, искаше й се да придърпа неориентираната Виктория на тяхното диванче. Отделно имаше и добри намерения. И отделно искаше да се представи пред Евгени. Но определено беше неуместно и на Виктория с право й стана неудобно. Все едно не може сама да говори за себе си и е някакво малко дете. Нищо че все с нещо е предизвикала това, т.е. с тръшканията си и т.н. Рискова си е срещата с Евгени, но само ако не си достатъчно красива и достатъчно благоразположена Simple Smile

# 968
Дълбоко драматично и излишно от страна на Елена да отвори конфликта с трагична нотка и уводна фраза "Вие ни питате защо мълчим".
От тоя момент нататък и аз и Валерия и С-ие сигурно, изпитахме силен криндж. Валерия обясни "ама никой не ви е питал защо мълчите". Но Елена настоя и три пъти повтори, че следвало да обясни защо мълчат.

Камерата поне не ни спести близки кадри от лицето ѝ - това момиче не е за такова предаване. Лелинска грозноватост, липса на всякаква харизма и опити да компенсира с ум, който обаче работи на нормални, функционални нива.

# 969
Тази Виктория защо така драматично обяснява как се е отказала от стария си живот по спомен от визитката “Събудих се на непознато място с непознати хора” 😀 .. аман от наркомански истории..

# 970
Плувала в река от еди си какво и после се изкъпала в река Ганг - не мога да я харесам и това е. С риск да изгрубея, но като говореше за предишните си лайфстайл и компания, наум ( 🤪) ми дойде фразата - най-трудно е да изтриеш номера на дилъра!
а какъв й е бил животът преди йогата?
И защо трябва да се учудваме на кое диванче се е присламчила...
И аз това казвам де. Река от мъже. Дано да си балансира душата, Ергенина не е правилното място. Емоциите ѝ идват в повече, въпреки че видяхме само едно избухване и леката сръдня вчера. За щастие, поне не е болезнено хлътнала като Милица

# 971
Скрит текст:
Скрит текст:

Според мен имаше стратегия, искаше й се да придърпа неориентираната Виктория на тяхното диванче. Отделно имаше и добри намерения. И отделно искаше да се представи пред Евгени. Но определено беше неуместно и на Виктория с право й стана неудобно. Все едно не може сама да говори за себе си и е някакво малко дете. Нищо че все с нещо е предизвикала това, т.е. с тръшканията си и т.н. Рискова си е срещата с Евгени, но само ако не си достатъчно красива и достатъчно благоразположена Simple Smile
Ако е било стратегия, тя играеше ва банк. Не може се предположи какъв ще е резултатът.
Райа или Кристина да не би да бяха невзрачи? Мис Габи да не би да беше грозна и неблагоразположена? Просто не е на вълната на Евгени.
Покровителските напъни на Елена ги виждаме не за първи път. И правилни или не, те са там.
Може би и се подклаждат от това, че поне засега тя е единствената, която показва повече кураж, докато всички си мишкуват било то пред агресори в къщата или пред Евгени, да се свети името му.
И въпреки това беше много нелепо да нарича Меган неспособна да се защити. Съгласно нейните виждания, може би, но не и принципно.

# 972
Цялата Елена се надценява, ама нейсе. Тя е пример за това как от едно нищо може да ти сложат ореол.
Силно съм повлияна аз от физическия облик на хората, можете да ме обявите за каквато ви харесва! Не ми ли допада физически някой, изобщо не ме интересува. Не искам да създавам впечатления за него. Аурата му не ми харесва и това е. Да не се разбира, че харесвам само физически красиви хора. Нищо подобно. Говоря за цялостен облик. Просто и човек с некрасива външност мога да харесам, но някак си от първо впечатление не ми ли хареса, няма шанс.

# 973
Я пък тази Валерия, ако не било му приятно на някой, да бил си излезнал навън хахаКак пък не ще си излезна, защото на някого му липсват първите седем. Джафурници.
/слушам епизода сега/

# 974
Ех, момичета, чак ви се чудя. След всеки епизод обяснявате как Гената за нищо не става. Какъв бил лош и не знам си още какво, но продължавате да държите Елена да спечели. Чакате с нетърпение общата им среща, въпреки че, уж, тя заслужава много повече. Аз ако бях на ваше място, щях да искам час по-скоро да я разкара. Да не се мъчи вашата любимка на това грозно отношение, не за друго. 😁

Общи условия

Активация на акаунт