Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 043
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 990
Софистицираната дама Габриела след като си цокна, го обърна на "ай, сиктир" хаха Ивелина е мазна Гана, при предишния им коктейл пак го играеше така. Докато Валерия и Елена се опитват да си избодат очите с клечки за зъби, Ивелина се опитва да се прилепи "Аз бат Генчо, не съм като ония". Преподобна Крисия пак анализира миротворчески.
Биваше епизода, махнаха петокласничката були и сега очаквам да са малко по-така крамолите.

# 991
Аз между другото мисля, че първо Ивелина съвсем умишлено ходеше по Габи и искаше да я провокира. Това си беше целта ѝ. Може да е имало уговорка, не са ни я дали, но определено беше точния момент за този скандал, защото Евгени чу всичко, нищо че изглеждаше като началото на една песен на Ъпсурт - "Не разбирам за к'во се карате.."
Може и да е било умишлено предизвикването на Габи точно в този момент. Не се наемам да кажа.
Дори и да е било така, не го намирам за нещо непременно лошо.
Да не би да изкарали от релси Майка Тереза?
Габчето все нещо я вади от релси.
Все срещу някого злослови.
Все създава напрежение.
Все са крясъци.
Пам я предизвикала с това, че имала излишни килограми (WTF), Мони я предизвикала, че си държала главата вдигната, а тя искала да се погаври малко с нея (цитатът е точен), Мегън какво ѝ направи да се заяжда? С мис Габи също се дърлеха, щото на Габито ѝ се викало. Елена я дразнела, че била защитавала другите, ама на нея не може да ѝ се дразнят като тя защитава Валя, щото по нейните думи това си е нейното Вале. Нали така?!

Дори да са я изпързаляли, те не са я направили такава, каквато не е.

За финал ще си призная, че като снощи се разкрещя "Изрод" и си викам "само толкова ли?". И мислено си довърших фразата "изрод мръсен долен" (поздрави, Дениз Hug)
На "Мразя те" вече си казах "имаме градация" Sweat Smile

# 992
  • София
geri1919, не исках да оневинявам Габи, напротив, крайно време беше да си ходи, но поне сега и Евгени присъства, макар и само да слушаше. Иначе това момиче е наистина много под дъното. Отвратителна, невъзпитана и злобна. Според мен изобщо бе смята Меган за силна, а напротив, зачислява я към загубенячките и за това се заяде с нея.

# 993
Забавно предаване. Могат да дават и други "бисери", "перли" и нам какво си, но явно се притесняват. Тези девойки са неизчерпаем източник на такива. Библейските разсъждения на изпъдената Габриела просто зашеметяват.
Да са ги търсели, няма да направят такъв чуден подбор. Нямало комични предавания по телевизиите! Има, има.
Накрая да не се окаже, че близките отношения между Габи (камиончето) и Елисавета са роднински. Плака жената, като за родното си дете. Очаквах Наум да влезе на някоя пиянска вечер или пианска и да разкрие на всички, че Елисавета и Габи са майка и дъщеря. Тц. Може само да й е леля. Или чичо.

# 994
Интересно този сезон ще има ли игра с въпроси от обща култура. Чакам я с нетърпение.

# 995
Ако има, бих желала и Генчо да пише на една дъскичка заедно с тях

# 996
Общата култура на всички участнички вероятно ще стигне за обща култура на един средно интелигентен човек. Искам и аз да има. Някои ореоли може да се сгромолясат... други да се появят неочаквано...

# 997
Гената не е свидетел за първи път. На колко церемонии наблюдаваше и Габито, и любимото Вале да се хилят на тази или онази? На психо-кръга "кажи ми най-големите си тайни" Габито как се държа? (Габито с най-голямото и чисто сърце. Здрасти, Гена. Wink)
Снощи много ясно той чу Валето също да крещи все едно дерат някое куче. Ама мина с втора-трета роза. Като се хилеше Валето на тази и онази, пак нямаше драма за Евгени.
Да не ми минават с номера, че този път ергенът не понасял крясъци, насилие, подигравки.
Все му е тая.
Габито си изиграя своята част от играта. Взе да загрубява много, а се канеше да прави и зулуми, та удобно се освободиха от нея.

# 998
Ако има, бих желала и Генчо да пише на една дъскичка заедно с тях

Не! Моми в имението много, но пианистът ни е само един 😀

# 999
Баш Аладин си е, Гената  станал султан и около него се въртят от харема и се чудят коя как да го предразположи , та да я огрее божествениий с присъствие и да получи роза..
На мен по ми мяза на отегчен пъдарин, на който не му се търчи след овцете и затова тези, които не го следват, бърза да ги разкара, ама нейсе Smiley

# 1 000
Един мъж като си хареса жената, нито ще я строи, нито ще я изпидурка. Пример: Валерия снощи. Какво разтърваване очаква зрителят?
Миналия път Валерия пък беше невинна, защото тогава и той щеше да излезе виновен. Затова нахока Елена. Не че имаше намерение реално да я маха. Просто тя му беше бялото платно, върху което обясни, че той е прав (и с това и Валерия).
Друг е въпросът, че вече се насочва към Ирина. Така че Валерия все пак трябва да внимава.

# 1 001
Перчем ефенди по-скоро би се скрил в храсталака при Наум, отколкото да се набута между женските шамари.

# 1 002
И правилно. Въпреки че и този сеир бих гледала.

# 1 003
Друг е въпросът, че вече се насочва към Ирина. Така че Валерия все пак трябва да внимава.
За пореден път се прокрадва това твърдение като тънка червена нишка. Къде се вижда това? Проблем с очите ли имам?
Ирина: "Много си сьексье, мада фака."
Генчо: "Вале, беше ми много приятно, чао часега. Отивам да опитам на Ирина сладкиша."

# 1 004
Ще гледаме и ще видим. Аз виждам зараждащ се интерес и липса на напрежение в разговорите с нея. А и я харесва визуално - още в началото каза за очите й.

Общи условия

Активация на акаунт