Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 158
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 975
Доста самодейно обобщение на ситуацията с Елена. Не знам коя тема четете.

# 976
Ех, момичета, чак ви се чудя. След всяко предаване обяснявате как Гената за нищо не става. Какъв бил лош и не знам си още какво, но продължавате да държите Елена да спечели. Чакате с нетърпение общата им среща, въпреки че, уж, тя заслужава много повече. Аз ако бях на ваше място, щях да искам час по-скоро да я разкара. Да не се мъчи вашата любимка на това грозно отношение, не за друго. 😁
Можем да минем без генерализации. Ето примерно аз в любовта не вярвам, но като гледам Евгени и Валериана как се гледат, каква дълбочина има в разговори, в отношения, абе във всичко, направо моментално повярвах в любовта и в сродните души. Само тя го заслужава. Давай, Вале, дръж докрай.

# 977
Кокошките вътре се карат, Ергенът си бъбри спокойно в градината и хем ги чува Laughing А после отива вътре и вместо да ги разтърве, той вика Меган на приказки. Абе луда работа.
Това не е детската градина Grinning или мегдана на село, че да е на всяка манджа мерудия. Те не са му никакви, не ги познава, че да им се бърка във взаимоотношенията. Ирина му изпорти, че "най-много чува гласовете на Валерия и Габи" и ето, направи си изводите Ергени.
Габриела беше натрапчива и той просто не я харесва. Уж това е идеята на предаването - ако не харесваш някой, не му даваш роза.
Поне този път нямаше строяване и речи кой какво трябва да приема.

# 978
Скрит текст:
Скрит текст:
На мен ми изглежда, че удобно се пропуска един момент.
Преди Ленчето да ходи да ходатайства за среща с Виктория, самата Виктория се тръшкаше в къщата. Искам да говоря, ма не искам, обаче много искам. Трябва да говоря с него.
Тогава групичката около Елена и основно тя, я окуражават да инициира среща и да изчисти за себе си каквото има да чисти.
Ще го направя, няма да го направя, но е наложително да го направя. Много ѝ било важно, но тя нямало да го спре и да говори с него.
Стана ясно, че вече втори ден се тръшка така. Ама много ѝ е важно да говори.

Елена направи каквото направи. Едни го намират за фалшива благородност, други за неуместно, трети за стратегически ход, за други е било в реда на нещата. Все тая.

Че мисли Елена, мисли. Но смятам, че малко я надценявате. Нямало е как да знае, че ще привлече Виктория на своя страна. Видяхме, а и те вътре знаят, че среща с Гената е нож с две остриета.
И Пам уж направи услуга на Райа, пък гледайте какво стана. Кристина и тя беше фаворитка, гледайте как се получи. В този ред на мисли, Ленчето е нямало как да знае в коя посока ще се развие разговора, че да очаква дивиденти от създаване на предпоставки той да се състои. Като го гледаме ергенът, рядко можеш да кажеш как ще реагира и колко остро.
Та, ако приемем, че Елена е направила стратегически ход, нямало е как да знае в коя посока ще се развие разговора. 50 на 50 е. Викито като му каза, че не искала да потъва и да се изгуби в него, като нищо и той да го беше разбрал като тя не може да се отпусне с мен и айдееееее Виктория обратно към студиото за йога.

Малко се надценява стратегическата игра на Елена.
Според мен имаше стратегия, искаше й се да придърпа неориентираната Виктория на тяхното диванче. Отделно имаше и добри намерения. И отделно искаше да се представи пред Евгени. Но определено беше неуместно и на Виктория с право й стана неудобно. Все едно не може сама да говори за себе си и е някакво малко дете. Нищо че все с нещо е предизвикала това, т.е. с тръшканията си и т.н. Рискова си е срещата с Евгени, но само ако не си достатъчно красива и достатъчно благоразположена Simple Smile
Ако е било стратегия, тя играеше ва банк. Не може се предположи какъв ще е резултатът.
Райа или Кристина да не би да бяха невзрачи? Мис Габи да не би да беше грозна и неблагоразположена? Просто не е на вълната на Евгени.
Покровителските напъни на Елена ги виждаме не за първи път. И правилни или не, те са там.
Може би и се подклаждат от това, че поне засега тя е единствената, която показва повече кураж, докато всички си мишкуват било то пред агресори в къщата или пред Евгени, да се свети името му.
И въпреки това беше много нелепо да нарича Меган неспособна да се защити. Съгласно нейните виждания, може би, но не и принципно.

В сравнение с някои от останалите Райя и мис Габи са невзрачни, да. Кристина беше неблагоразположена. Мони и Лия също. С останалото съм съгласна, покровителските напъни и на мен са ми познати Simple Smile Подклаждат се от доста неща, не единствено и само от добри намерения Wink

# 979
  • Разпиляна във въображението
Обаче Елена как предложи тя да заведе Виктория и да прекъснат срещата на Евгени. Много се бута милата, навсякъде. Поне ще спечели нещо материално от цялата работа Simple Smile

# 980
Цитат
...продължавате да държите Елена да спечели. Чакате с нетърпение общата им среща...
Аз чакам с нетърпение срещата на Гената с Пам.
Представям си да протече като срещата на Марта и Виктор.
Евгени отвлича Пам и я мята на мотора. Отиват в неговата вила и започват да готвят, да месят, да пържат палачинки.
После дават Пам да коментира, че това и е било достатъчно, стига й, че Гени е пресявал брашно с нея.

# 981
Обаче Елена как предложи тя да заведе Виктория и да прекъснат срещата на Евгени. Много се бута милата, навсякъде. Поне ще спечели нещо материално от цялата работа Simple Smile
Не е много сигурно. Историята друго говори. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 982
Дълбоко драматично и излишно от страна на Елена да отвори конфликта с трагична нотка и уводна фраза "Вие ни питате защо мълчим".
От тоя момент нататък и аз и Валерия и С-ие сигурно, изпитахме силен криндж. Валерия обясни "ама никой не ви е питал защо мълчите". Но Елена настоя и три пъти повтори, че следвало да обясни защо мълчат.

Камерата поне не ни спести близки кадри от лицето ѝ - това момиче не е за такова предаване. Лелинска грозноватост, липса на всякаква харизма и опити да компенсира с ум, който обаче работи на нормални, функционални нива.
Аз пък щях да съм разочарована, ако бяха мълчали за пореден път. Чухме обиди по адрес на поне трима души от устата на Гъби. Елена защо да не може да си изрази мнението, като досега друг необезпокоявано е ръсил обиди? Валерия като нададе глас, все едно слушам "затапки" между четвъртокласници на площадката. 🤣 "Ти си тъп, пък ти си остър, забий се в земята. На когото не му понася, да се изнася."

Елена по някакъв начин наистина се разхубавява. Нелепата прическа от миналата сряда (ритана зелка) се заменя от бретон, който ѝ отива. И явно сменят гримьора, но не е само това. Набира сила и явно се чувства комфортно, когато има контрол над ситуацията.

# 983
  • Разпиляна във въображението
E, нищо де. Ще го поноси доволно срещу конкуренцията.

# 984
Прави впечатление, че откакто Мони излезе от шоуто, никой не е в състояние да оформи поне две изречения на правилен български език. Нивото на участничките е В2, макс. Елена поддържа хулигански жаргон от 70те, Пам прави паузи и чака някой да и довърши мисълта, останалите се справят на ниво "таковата". Ирина и Меган се оправят най-добре с българския, хаха.

# 985
  • София
Аз между другото мисля, че първо Ивелина съвсем умишлено ходеше по Габи и искаше да я провокира. Това си беше целта ѝ. Може да е имало уговорка, не са ни я дали, но определено беше точния момент за този скандал, защото Евгени чу всичко, нищо че изглеждаше като началото на една песен на Ъпсурт - "Не разбирам за к'во се карате.."
Като говорим за визуално излъчване, Валерия има много по-противно излъчване, особено като седи почти постоянно с леко отворена уста или самодоволната усмивчица, че "тя вече знаела как се целува, тя вече знаела за релефа му, тя била първа.. " Какво ѝ обясняват на нея, великата. Какво да каже бившата на Евгени примерно.... Изобщо имаше една фраза на Елена - държи се сякаш всичко ѝ се полага по право на нея.

# 986
  • София
Виктория, като я слушах, чувах "Моля ти се, не избирай мен, сакън, ще си загубя новото Аз!". Признавам, че много-много не я разбрах, само се чудех дали няма Евгени да реши, че не му се занимава с нейните драми и да я отсвири.

Мис Габи не уцели подхода. Все го даваше закачливо-командореща, а той никак не обича да му дават наклон, както се видя. За пустия подарък трябваше някак по-мило и ненатрапчиво да му го даде, той се запъна като магаре на мост, че няма да свири сега, без да знае плана ѝ.

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 11:39 от лято!

# 987
Габриела снощи беше поредния пример за жена, която не може да води разговор. За сметка на това много държи да изтъкне, че е била в Мексико. Ергени разбра, че тя се опитва да го впечатли, а той беше отгечен и за да я накара да се чувства некомфротно, я затапи и й каза "знам, и аз като бях в Мексико беше така". но тя не се усети. После беше глупост след глупост.

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 11:36 от Linda*kiss

# 988
  • София
С мис Габи най-якото беше: - Искаш ли да седнеш ей тука до мен? - Ми не, благодаря! Simple Smile

# 989
Елена ще да е новата Александра. Не мога да преценя това level up или level down е.

Общи условия

Активация на акаунт