Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 079
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 065
Аз пък не харесвам Елена като цяло, но има неща в характера ѝ, които ми допадат. Никого не можах да си харесам, след като Мони си тръгна...

# 1 066
  • Leeds, UK
Аз дотолкова не харесвам вече Елена, че й пожелавам от сърце да спечели ергена. Той ще й разкаже играта😁 Иначе всички били шушумиги, а тя е най-голямата, прикрита зад “интелигентност” някаква. Освен, че вечно от всичко разбира и навсякъде се бута,  има простоват изказ, никаква женственост и загуби всякакво уважение от мен, в момента, който се пречупи пред Евгени заради случката с Валерия.
За мен няма по-жалка картинка в целия сезон от разговора тогава.

# 1 067
Ето тук е направила коментар за произхода си:

Тя е значи първата българка, която си знае родословното дърво назад до 6-7ми век. Трябва от БАН да я намерят. Grinning Grinning Grinning

# 1 068
Аз дотолкова не харесвам вече Елена, че й пожелавам от сърце да спечели ергена. Той ще й разкаже играта😁 Иначе всички били шушумиги, а тя е най-голямата, прикрита зад “интелигентност” някаква. Освен, че вечно от всичко разбира и навсякъде се бута,  има простоват изказ, никаква женственост и загуби всякакво уважение от мен, в момента, който се пречупи пред Евгени заради случката с Валерия.
За мен няма по-жалка картинка в целия сезон от разговора тогава.
И на мен Елена не ми харесва. В началото се впечатлих от нея заради подкрепата й към брат й, но до там.
В началото харесвах и Валерия заради каузата й и естествената красота, но още след първия епизод ми падна в очите и ми става все по-неприятна.
Единствено Меган и Микаела са ми симпатични в момента. Харесах и Райя, но нея я забелязах едва като напусна шоуто.
И все пак мисля, че от всички участници в този сезон, най-неприятен е Евгени. Подкрепям по-нагоре изказаните негативни мнения за него. Недодялан, неучтив, неуважаващ жените, неинтелигентен и се чудя защо са го избрали. Поведението му снощи с Габриела беше отвратително.
Мисля, че никоя участничка, дори и най-неприятната от тях, не заслужава да има до себе си мъж като него. Никоя жена не заслужава подобно нарцистично същество за партньор. Аз наистина не видях до сега да се е държал добре с някое от момичетата. Дори и с Айлин и Валерия дето ги награбва да целува. А и другите целувачки.
От негова страна няма нито един жест, който да показва, че му пука за някоя от тях!

# 1 069
Ирина ми стана доста неприятна в последно време. Освен че се хвърля отчаяно в някакво амплоа на сексмашина, коментира със злоба останалите. Нарече Айлин и Валерия "малки пикли", а те, каквито и да са, никога не са се обръщали с такава злоба към никого. Тя все коментира, коментира другите, вместо да си гледа своето представяне. На 30 е, има красиви черти, а се държи като 50-годишна завистлива матрона. Има много несигурност в себе си и я изявява по грозен начин, нападайки хора, които дори не мислят за нея, а просто си играят.

# 1 070
  • София
Ай, сиктир! 😁
Това добре обобщава много неща.
Габито получи ❌ а не
Българката, която се опитваше да говори с руски акцент и бе влезнала да бъде новата Капитонова, но не и се получиха нещата, а и тя не е такъв човек като нея.
Доста полярни мнения има за нея. Ето и моето: Въпреки всичко я харесвах, а и ще остане в историята с тикче/хиксче, с пиянството на един народ и разбира се с новия хит за Дева Мария и как заченала от Христос. 😀😎
Чао, Габи и успех в живота!
п.п. Сега понеже и аз я бъзнах Габриела, а и съм сигурен, че тепърва ще има майтапи на неин гръб, нека напиша, че всичко тръгна от това, че бе много пияна и просто направи лапсус:
Искаше да каже, че "Дева Мария е заченала с Исус", а каза: "Дева Мария е зачела от Исус" и от там - заченала и легендата е готова.
И разбира се Евгени се опита да я изложи на синхрон, но това само повече изложи него!

За другото Габи. Злото е вън от къщата! Най-накрая и твърде късно, защото отрови с токсичността си и момите и зрителите. Според мен не Евгени я изгони, той е посочил едно име и това е било на Габриела принцесата, но след заканите на Габи, че ще ги прави диви и щастливи (нещо което тя всъщност не може, защото е изключително прост човек) от продукцията я изпидуркаха, за да няма излишни драми и скандали. Извлякоха максимума от нея и познах всъщност, защото още преди две седмици прогнозирах, че точно в тази седмица ще си замине Ало Бг.
Силно се надявам да не я викат никъде по никакви предавания, защото толкова прости, нагли и токсични хора не трябва да се рекламират. И ще говори много лошо за тези, които я канят.

Епизодът бе микс от хорър и черна комедия.
Евгени излезе голям стоик! Или пък е опериран от емпатия, не знам. Но със сигурност има много голямо его и тежко и горко на избраницата му... Аз много обичам да гледам дребните неща и жестове, те са много по-важни от общите наизустени думи и фрази, които са толкова фалшиви... Жените вътре крещят и чак се задавят (визирам Валерия и Габи) той ги чува, но не му пука. Отиде и най-безцеремонно си извика Вики на диванчето. Малко преди това когато на Меган и бе студено, един мъж на място веднага би свалил сакото си, ама къде ти, така на него ще му стане студено. Та отиде в къщата за одеяло?! Грубия начин по който отряза Габриела пред всички е друг пример. Дори и да се е почувствал по някакъв начин засегнат, че му се нарежда, можеше да излезе много по-изискано от ситуацията. За нея най-вече. Не ги усеща тези моменти, няма опит с жени или има чисто сексуален опит (примерно).
Не ми хареса и това, че злепостави бивашата си приятелка пред всички. Не се прави така.
И за финал, един мъж на място не би изгонил една жена в същата вечер, в която както се разбра, тя се е опитвала да му направи приятна изненада с подарък. На следващата вечер или на следващата седмица, ОК, но сега??? При положение, че вътре има още куп жени, които съм сигурен, че нито той ги харесва, нито те него и той го знае. Тц тц тц

Най-криндж момента в епизода бе криещия се в храстите като сериен убиец Наум, който бързо, бързо прекъсна срещата на Евгени с Габриела и после изведнъж как влезе в роля само за церемонията на розата. Има нещо 'крипи' в тоз момък.

Изкефи ме момента, в който Ивелина оправи перчема на Генчо (може би за да прогледне по-добре...). Той сигурно се чувства като малко дете на което мама му оправя бретона. Малечко палечко, ами да, такъв си е.
Крисия и Ивелина имат този ужасен навик, хаха, на мен ми е забавно обаче.

Докато гледам винаги си правя прогнози на момента. И познах за първата роза. Казах си Меган или Вики, ама по-скоро Меган и бам, точно Меган я получи! Браво тук на Евгени, Меган наистина си я заслужи. 😊
А тази статистка Крисия явно е с много сериозни връзки вътре. Ния-Косара втори номер. Нея поне я даваха чат-пат, докато никой не знае защо Крисия седи вътре.

Елисавет го нямаше целия ден и дори вечерта. Може би се е разболял нещо, не знам, но са го извикали на пожар за самата церемония.
И да, може да сме спокойни, че поне един човек вътре е намерил любовта! Знаех си, че Елисавет е мъж под прикритие и явно се е влюбил безнадеждно в тази чиста и невинна душа, Габито! Такъв рев не бях виждал скоро, даже хълцаше и се задавяше, нещо което мислех, че само Леонардо Ди Каприо го умее! 🙄

За мини скандала:
Много ми хареса как Елена с няколко изречения сложи Габи на място и хулиганката не знаеше къде се намира и започна да обикаля като побесняло куче. Ако нямаше камери сигурно на бой щеше да скочи. Много злост има в тази жена, много. Дано намери някаква помощ, никой не заслужава това.

За големия скандал:
Май всичко тръгна от Валерия. Изрязали са и въпроса, защо мълчат всички, но от реакцията на Елена стана ясно, че тя го е задала, а самата Валерия много добре знае защо всички мълчат, ами заради простачката Габи, която не се спря да бълва обиди на достатъчно висок глас, за да я чуват останалите. Какво, не е ли така?
Не знам кое е по-голямото зло обаче в случая, Габи или Валерия? За мен Валерия се изложи повече от Габи, защото последната поне не крие какво дъно е и колко много мрази живота си на простит*тка и за това хвърля отровата си по останалите.
И вижте само колко спокойно говореше Елена и как крещеше Валерия с изпъкналата вена, това също показва много за двете и за вътрешния им мир...
Не знам дали е било тактика от страна на Елена или просто и писна да мълчи като всички други, но така провокира и то на два пъти Габи през този ден, че последната мина някои граници и от продукцията и биха дузпата!
Не ми направи добро впечатление обаче как нито една не подкрепи Елена, даже повечето се изнесоха, само Пам остана на дивана до нея, поне това бе някаква подкрепа. Но самата Пам не каза нищо, а само преди секунди джуката директно я зачекна за килограмите. Може би по този начин жегна слабото и място и Пам просто загуби ума и дума. НО, остана до Елена!
И не, това убий простака с мълчание не винаги действа хора, защото простака никога няма да спре, защото не сме в реалния живот, където лесно може да го игнорираш, там те са затворени в една къща за 2 месеца. Такива хора трябва да бъдат поставени на мястото им, да се почувстват слаби и уязвими, иначе винаги ще хапят ако видят някъде слабост. Днес ще е Меган или Пам, утре някоя друга и така докато не отрови съвсем атмосферата и се стигне до инцидент.
Продукцията обаче нарочно провокира тези конфликти, като им дава много малка храна и много алкохол.
Ей, голям гнилоч сте Тушевци, нали знаете? Знаете си, знаете си...

За играта на ''шах''
Сори, ама Джия отново се доказа, като доста ограничена и глупава жена.
Ирина за Айлин и Валерия – Фейк! Ауу, май май ако има някой в къщата, който най-много не може да понася тези двете е именно Ирина. Но защо е тази органическа непоносимост? Много неща не са ни показали, много...
Странно че не дадоха нито един отговор на Валерия. Явно е давала верни отговори, защото беше напред по шахматната дъска, но явно в този епизод бяха решили да дадат повече останалите момичета. Макар че пак една основна част си беше с Айлин, която си е от топ претендентките. Така че не е бил епизод за останалите момичета, а просто Валерия е изразван напоследък по някакви причини. Нямам си на идея дали могат да направят нов монтаж на вече готов монтаж като виждат, че всъщност Валерия не е никак харесвана от масовата зрители. Не мога да кажа, но аз лично мисля, че е възможно и че се прави в риалити предаванията. Защото при първоначалния монтаж няма как да знаят коя ще се хареса и за какво. Това е като сериал, имат 2 месеца, не е филм, който няма как да поправиш.

За срещите:

С Айлин:
Срещата на Айлин и Евгени - неловка, не виждам как ще им се получат нещата! Само секс виждам. Айлин ми стоеше фейк чисто като усещане. И пак тя го целуна, а не той нея. Не знам дали ви е направило впечатление, но Айлин гледаше повече камерите и как ще изглежда отколкото Евгени...

С Ирина:
Очевидно той има интерес към нея, може би заради очите и най-вече, не знам. Като цяло малко я дават. Не ми хареса, че в началото Ирина пак започна с този фалшив образ, ауу, уу, пак секс и намеци. И се радвам, че това приключи бързо, защото после видяхме една съвсем друга жена, която ми хареса. Визирам разказа за майка и. Надявам се да видим много повече от нея, защото още не мога да си създам по-категорично мнение за нея. Харесвам я, но искам да видя повече от нея. Засега не мога да съм категоричен за себе си.

С Вики:
Тук първо имахме много важна предистория. Ето защо Пам не бе привикала Вики онзи ден. Тя сама се е отказала. Не иска да става отново зависима от мъж или да се изгуби в него. Много сложни неща. Да си го кажа директно: Не желае връзка на този етап! То цялото и същество отказваше. После на играта пък изведнъж тръгна да се бори за него, странно, малко биполярно поведение. Не знам, объркана е много или играе роля, не мога да я разгадая все още, но аз тук съм и пристрастен. Знаете всички колко много я харесвам като жена. Може би все пак в тази защитна броня, с която се е обградила е оставила малка вратичка, ще видим занапред.
И дойде срещата им, за което основна роля изигра Елена. Елена не знам защо го направи, дали наистина иска да бъде майка Тереза или се е почувствала виновна, че я изкара от играта преди това. Не мога да кажа. Само тя може да ни каже. Както и да е, дойде срещата им и браво на Вики, че си изля болката пред Евгени и за големия и вътрешен проблем. Вики е отново в играта! Но добре, че той я извика все пак, значи все пак се вслушва в някои жени и какво го съветват, не е абсолютен егоист. След началото на епизода бях отписал Вики от главните претендентки, но сега тя отново е в играта, защото очевидно Евгени я харесва и му е много приятно с нея. Освен това като мъж е заинтригуван да пробие тази броня, виждайки ранимата Вики.

С Меган:
Нарочно я оставих за десерт и финал. За мен тази среща бе най-хубавото нещо в поредния токсичен иначе епизод. Меган, която толкова много харесах в началото сега се завърна с двеста!
В началото на срещата им бе много готино, леко комична сценка, но положителна, защото и двамата се посмяха. После малко прекали с въпросите. Не знам, но някак си отстрани ми изглеждаше не много на място. Бързо обаче секнаха въпросите и срещата им завърши силно както и започна.
Меган ми се вижда много чиста душа и е толкова симпатично притеснителна, че няма как да не ми хареса нито на мен, нито на който и да мъж. И да, прав бях за изказа на Меган. Много плавно и подредено и върви речта. За съжаление не виждам искра обаче. Между двамата. Биха станали много добри приятели, но май само толкоз. Не знам, ще видим занапред.
И дано Меган намери това за което се е завърнала в България, защото тя е един от много малкото истински свестни хора вътре!
В заключение, много ми хареса тяхната среща чисто като зрител, защото се разбраха много неща и за двамата. Ето такива срещи ми харесват, които разкриват повече за самите хора, а не само мяу, бау и цунка по муцунка.

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 16:30 от Diavolo

# 1 071
Моят поглед на нещата.
Евгени гони абсолютно всеки, който му създаде някакъв дискомфорт , и помрачи образа му на харизматичен, романтичен, интелигентен ,страстен. Руската японка от Китай го накара да се почувства под чехъл , изпълняващ желания казани със заповеден тон. Кристина го накара да се представи като скучен. . Рая не успя да накара да се отпусне и предразположи .Мони и Габи му демонстрират превъзходство  (Каквото Виктория демонстрираше на Виктор, но той е мазохист )
Елена и Пам - и те са долни булита. Ако не беше Габито (още по-откачено були), щяха просто да съсипват имиджа на всяка там участничка , принизявайки я пред публиката колко е тупа или груба или всичко което се сетите, и в синхрони и директно. И то само защото е по-красива и желана от тях.
Габа  това момиче има сериозен проблем с яростта и овладяването и , за мен трябва да се подложи на терапия. Иначе има много точно виждане , и и гледа на хората през маските им на лицемерие много ясно. Веднага се ориентира кой какъв е , колкото и мазно и популистки да прикрива истинските си намерения. За съжаление няма капацитет  , и хитрост да разобличи това което съзира, и започва да лае като зло куче по всички - твърде силно , твърде често и в неправилния момент, с което печели само антипатии. Всеки усеща , че да до някъде е права, но не е това начина .
Валерия се присламчи към Габи заради защитата която и оказва от другите Булита - Елена и Пам. Мисля , че тепърва ще настроят всички срещу когото си искат.
Ирина ми харесва. Да звистливичка е , май имитира Саманта Джоунс от СиГ

Айлин..изобщо не я виждам с Ергенчо. Трябва и як корав мъж с който да се предизвикват , да има емоции и сръбска музика. Ергенчо, ще и е интересен докато е в полезрението на камерите , и докато не и е в кърпа вързан, демек и се дърпа. После ще го схруска на закуска
Валерка ми бие на трофейна съпруга с тази отлична за обществото визия , която да си храни кученцата , да се занимава с каузи
И на двете не им трябва Ергенчо
Джия е ходещ флирт, тази поза невинна скромна силиконка си е баш примамка, за наивници. Тази жена живее за флирта и ще му скъса нервите от излагации
Само Боряна и Меган виждам до Ергеньо , сори другите са не лоши но съвършено различен типаж.Червенокосите и трите плюс Елисавета са му маман

# 1 072
Ирина се показа доста злобна. То не че не й личи. Коментарите й за другите участнички бях страшно простовати. Дори изпортването на Валерия и Габи беше злобно. Иначе в инстаграм много пуска текстове тип "личностно израстване".

# 1 073
Мис Габриела мисля че загуби с това че се опитваше да е това което не е- рускиня мъжемелачка, аристократична световна жена. Много си личеше че се прави,а не е себе си. Този акцент, чуждици и опити да вкарва похвати от руската школа ( командорене и претенции). Излезе смешно, но и тъжно, а и се довърши с алкохола.
Елисавета също предобри с това реване, тя май се влюби в Габиту...

# 1 074
Дяволо пише по-горе, че големият скандал е тръгнал от Валерия, и нейния въпрос е бил изрязан, за да не разберем това. Върнах се да изгледам отново, Валерия казва на приятелките до себе си, че е много напрегната обстановката и всички си мълчат, сякаш са на опело. Казва го тихо на момичетата до себе си, не е било въпрос към никого, нито пък е било някакво предизвикване на Елена. Просто Елена я чува и решава да подеме дискусия. Останалото го видяхме.
И аз смятам като Вас, Дяволо, че Ирина е доста злобничка, не понася конкуренция, особено Айлин и Валерия, но е много хитра и обиграна и се пази от конфликти.
Мис Габриела се опита да наподоби маниерите на Капитонова, но не успя.
Много ми харесва проницателният анализ на AuroraBB, доста неща сте уловила. Много се чудех защо Валерия подкрепя Габи /не миската/, още повече, че имаха и конфликт в някакъв момент - когато спориха за кожените палта, в началото на сезона. Сега, четейки Вашия пост, донякъде съм съгласна : че се е присламчила към групичката на Габи, понеже са единствените, които я защитават от другите. Айлин и Джия например си стоят до нея и си мълчат, а уж приятелки.

# 1 075
От вчерашния епизод разбрах, че Виктория хич е е на център и не става дума за намеса на продукцията, а за нейни лични проблеми. Не знам какво се е случило в миналото и какви зависимости е имала, но още не се е справила с проблемите си. Мени си мнението твърде често и избухва малко от нищото (не че другите момичета не избухват за глупости, но поне не си менят нагласата през няколко минути). Дано йогата и помага, въпреки че не вярвам това да бъде йога учителка, е нейното призвание, тъй като по мои виждания един йога учител трябва да е в мир със себе си и да излъчва спокойствие, а не само да си изпълнява асаните.

# 1 076
Гледам, че се коментираше оправянето на перчема на Евгени.
Аз го виждам по друг начин, стори ми се доста неуместно и той само дето не се отдръпна. Да го беше оправила и толкова, ама тя и се заигра. На мен би ми станало страшно неприятно, ако някакъв мъж така тръгне да ме пипа по лицето или косата. Той по никакъв начин не и е показал, че нейните докосвания са желани от него.
На другата крайност е масажът от Евгени към Джия, който също се коментираше с нотка уместно ли е да я пипа. И да, масаж на гола жена е много по-навлизащо в личното и пространство, но нали уж тя (те) го играе супер привлечена от ергенина и да се попипват и целуват е едва ли не награда за тези, които му се слагат.

# 1 077
Аз го виждам по друг начин, стори ми се доста неуместно и той само дето не се отдръпна. Да го беше оправила и толкова, ама тя и се заигра.
Е, пуделите кой ги пита?

# 1 078
Аз го виждам по друг начин, стори ми се доста неуместно и той само дето не се отдръпна. Да го беше оправила и толкова, ама тя и се заигра.
Е, пуделите кой ги пита?
JoyJoyJoy

Който го е страх от кучета. Grinning

# 1 079
Джия не е към ничий лагер. Тя играе за себе си и където й изнася на момента. Въпреки това беше приятно, че не прецака Айлин на играта. По-скоро го направи, за да не се конфронтира. Нямаше да е грешно и ако я беше "прецакала". Беше по правилата.

И много добре си прави момичето. Не е нужно да води чужди битки, само за да се води приятелка на скандалджийката Валерия, която е толкова "възвишена", че само с простакесите в къщата успя да се сдуши. И Айлин, която според мен си играе нейната игра и не й пука кой знае колко за Валката. Много по-добре е човек да запазва неутралитет и да опознае всички в къщата. В другия лагер има много приятни момичета, които са ненатоварващи - нормално е на Джия да й се иска от време на време да се махне от токсичния змиярник и да общува поне за малко и с нормални хора

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 17:09 от Lady Cassiopeia Duval

Общи условия

Активация на акаунт