Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 157
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 080
  • София
Евгени гони абсолютно всеки, който му създаде някакъв дискомфорт , и помрачи образа му на харизматичен, романтичен, интелигентен ,страстен.
Той този образ си го съсипа съвсем сам, без чужда помощ, и в момента е такъв само и единствено в собствената си глава. Е, и в устите на ергенките, защото са задължени от договорите. Joy

# 1 081
  • # супернатурална #
Понякога се чудя едно и също предаване ли гледаме, но после се сещам, че всеки пречупва поведението на участниците според собствените си симпатии. Но все пак нямам обяснение къде виждате чак толкова злоба, че и изпъкнали вени, и изобщо нищо хубаво не виждате у  Валерия. За прозвищата, с които я наричат някои тук изобщо няма да отварям дума. Права е Aurora,  че Елена и Пам са същински булита, но с една идея по-рафинирани.
Валерия се аргументира при спора с Елена, за едно толкова младо момиче показа добър самоконтрол. Може и да е извисила глас, но я затапи с факти.  Нищо не е питала, констатира, че всички мълчат. Изведе приятелката си, когато видя, че много започна да се излага. Чакам да изпидуркат Елисавета-хем не я харесвам, хем есесистката и хедонистката ще вирнат още повече нос и ще се спънат яко.

# 1 082
Аз го виждам по друг начин, стори ми се доста неуместно и той само дето не се отдръпна. Да го беше оправила и толкова, ама тя и се заигра.
Е, пуделите кой ги пита?

Валерия
EDIT: Прочетох кой ги пиПа, ох GrinSmileSmileSmile

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 17:07 от Chupacabrita

# 1 083
Ето тук е направила коментар за произхода си:

Тя е значи първата българка, която си знае родословното дърво назад до 6-7ми век. Трябва от БАН да я намерят. Grinning Grinning Grinning

На тази явно майка й постоянно й повтаря колко е умна.. иначе сигурно щеше да се сети, че мозъка й е колкото на комар..

https://m.youtube.com/watch?v=JW9-xmyw1Es&vl=bg - 13:11 изобщо не говори като сега. Тогава изглежда в пъти по-интелигентна.

# 1 084
Уф, Евгени направи Габриела малко по-симпатична с лошото си поведение вчера  и тя пак да си сипе, ей така, сама на себе си, за да си срине позициите наново.

# 1 085
  • Луната
Не се стърпях да не го постна в темата.
Погледът на Генчо след като Габриела му казва, че в Мексико сити е видяла по улиците "танк"...Grinning Grinning Grinning

# 1 086
Мис Габриела мисля че загуби с това че се опитваше да е това което не е- рускиня мъжемелачка, аристократична световна жена. Много си личеше че се прави,а не е себе си. Този акцент, чуждици и опити да вкарва похвати от руската школа ( командорене и претенции). Излезе смешно, но и тъжно, а и се довърши с алкохола.
Елисавета също предобри с това реване, тя май се влюби в Габиту...

Не, Елисавет го хвана простата и изкара доста време в толаетната, за това не го видяхме докато не ревна с пълно гърло Sweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat Smile

А относно Габриела миската - доста точен коментар !!! 1000 % мисля по същия начин. Аз лично не харесвам въобще хора, които вкарват акцент, особено такива , които се занимават само с преводачество и не живеят от 100 години в чужбина примерно.
Най-смешни са ми онези, които са от 2-5 г в Гърция и започват да слагат " С " навсякъде, онези, които са в Италия от 6 м на бране на грозде и вече са забравили родния си език или пък такива, които отишли на няколко конкурса за красота и вече вкарват акцента на местните хора....
И накрая, спомен от едни други далечни години.....Отивам аз преди време на една дискотека, почват танци, запознанства. С едно момиче, много се бяхме разлигавили нещо и се бъзикахме. По едно време се запознаваме, чувам я тя говори с адски силен италиански акецент. Нещо от рода на " Ми дааа, ееее, аз много обичам да ходя на пия кафеее",. Еко....И аз по едно време я питам, абе ти в Италия ли живееш, доста силен акцент имаш ? И тя ми отговори : Ооо нееее, просто съм влюбена в Италия и не знам защо, но ето  " тъй "отвътре ми идва и започвам да говоря на италиански, някои думи въобще не ми идеат на български. Всички ми го казват, ама на мен тъй отвътре ми идва " Хахахахахахаха.
Избягах с 200 !!!!
п.с ако някой е чувал как говори Жан-Клод Ван Дам ще разбере......

# 1 087
Аз май съм единствената, на която й е тъпо, че изгониха Мис Габриелита. Тъкмо беше почнала да се развихря. Щеше да се получи добър comic relief герой от нея.

# 1 088
Нито излизането на Габи, нито това на Елисавета ще подобри атмосферата. И в тяхно отсъствие е имало натегнатост и неприязън около масата, назидаване на някоя неправилна по критериите на друга. Изразните средства няма да са същите, но много отрова още ще си сипват.

# 1 089
Най-много ми хареса как накрая Габриелите се прегръщаха 15 минути с момичетата и даже не докоснаха Евгени. Минаха набързо с по едно "Ми, дано си намериш жена" и айде чао, без излишни лиготии.

# 1 090
Моля, може ли Relaxed Пам и Елисавета да ги извадят в един и същи ден, че да са щастливи и двата лагера? И ще са си уравновесили силите? Изобщо супер! Махаме пълнежа, че и без това много калабалък вътре и не разместваме "силите".
Ако може днес, моля!  (Знам, че няма да е днес)
Аман от глупости.
Те не, че другите по-умности ще сътворят, но поне има по-голям смисъл да са вътре.

# 1 091
Вчера видях как Джия се гушкаше с Айлин, и ми станаха сладки, има някаква прилика между тях. Джия, обаче, като енергия мн повече пасва на възпаления Ергени. Мн по-хлъзгава, мека и прикрита е някак и по-малко риск има да го напрегне и комплексира. Ест, Айлин е  по-красива, но Джийчето ще набира точки с "правилно" поведение, според мен.

Елена в дългосрочен план изобщо не я виждам с мъж като Ергенчо. И Валерия, въпреки, че й го пожелавам, хич не я виждам с Ергени, защото тя е холерик, като слон в стъкларски магазин ще е с Ергенчо и ще настъпва мотиката. Едно крясване и ще е аут. Елена търси директно, откровено, интелектуално общуване между равни, а това не е, което търси Ергени. Дори да е подсъзнателно, той не търси равно партньорство, мн е доминантен в общуването.

Имала съм отношения с човек, подобен на ергени, на него му трябва мноооого обрана,  с перфектни граници, жена, която никога ама никога не отива на пряк конфликт, или директно обясняване с него. Цялата комуникация трябва да е винаги со кротце со благо и с мнооого манипулация, и това е изключително трудно за типаж като Меган, Елена, Микаела, които общуват директно и откровено, и  Валерия, която освен, че е директна и откровена, е и кибритлия и с липсващи 7 г. Също Ергени не търпи никаква грубост (освен своята собствена). Изобщо, страшно е трудно с такъв човек...пу пу пу.
Подходящи са му Джия, Ирина, жени с подобно "водно" общуване.  Дори Айлин не мисля, че е на сто про подходяща, въпреки, че му е драго как го работи, защото е много ярка и тя не е съвсем подходяща за съпровождаща, да не казвам "втора цигулка".   
Споделям на 100% мнението! Въпреки че Елена ми е любимка, няма как да не призная, че по характер му пасват само Джия и Ирина. За мен Джия има предимство, защото е по-слабохарактерна и се нагажда като слънчоглед към настроенията на ергеня-слънце. И все пак, много искам Елена да спечели и да заформят сериозна връзка, за да обуздае малко нарцистичния нрав на виртуоза.

# 1 092
Ами нейния нарцистичен нрав кой ще обуздае? 🙂

# 1 093
Евгени я обузда, с две приказки я свали на земята и подви опашка.

# 1 094
  • Монреал
Понякога се чудя едно и също предаване ли гледаме, но после се сещам, че всеки пречупва поведението на участниците според собствените си симпатии. Но все пак нямам обяснение къде виждате чак толкова злоба, че и изпъкнали вени, и изобщо нищо хубаво не виждате у  Валерия. За прозвищата, с които я наричат някои тук изобщо няма да отварям дума. Права е Aurora,  че Елена и Пам са същински булита, но с една идея по-рафинирани.
Валерия се аргументира при спора с Елена, за едно толкова младо момиче показа добър самоконтрол. Може и да е извисила глас, но я затапи с факти.  Нищо не е питала, констатира, че всички мълчат. Изведе приятелката си, когато видя, че много започна да се излага. Чакам да изпидуркат Елисавета-хем не я харесвам, хем есесистката и хедонистката ще вирнат още повече нос и ще се спънат яко.

Подкрепям напълно! И аз гледам, гледам… злоба не виждам. Кибритлия е, определено, но това по-скоро идва от емоционалната и незрялост. Има къде, къде по-рафинирани лисици, които са удобно скрити под фасадата на интелигентност, жертви или балансьори. Общо взето всички са надянали по една маска. Донякъде е разбираемо, защото трябва да се опитат да оцелеят в тази изкуствена среда.

Общи условия

Активация на акаунт