Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 032
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 455
Ленчето е много подмолна. Седнала да обяснява на Айлин как стоят нещата. Евтини манипулации.

# 1 456
  • Варна
С тези погледи на забавен каданс са като от индийски сериал

# 1 457
  • софия
Роклята на Валерия е от Ретро фотото в Китен.
Ей, тук изцвилих неистово. Мерси, хахах.
 На мен ми хареса и разговорът с Ирина. Дано от тук нататък нещата все повече вървят в тази посока. И диалогът между Елена и Айлин и сега между Джия и Пам и Елена.
 Пам тази вечер ми се срина в очите. Много я оправдавах но тази вечер видях неща, които не са моите.

# 1 458
  • София
Бая са я пристегнали яката на Валето на този коктейл
Нещо й е тясно около врата

Ренесансова Шантонерка
Решили са да ѝ спрат притока на кръв към главата днеска

Решили са да скрият Вената.

# 1 459
  • # супернатурална #
Есе: "Евгени има ненасочено внимание към тях"
Това след триумфалното "зехме дивана"

# 1 460
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Не мисля, че след днешния епизод Евгени ще започне да бъде масово харесван, или реабилитиран тук във форума. Просто масово се хареса срещата и как си паснаха с Елена. Когато има нещо хубаво разбира се, че ще се напише. На мен срещата също ми хареса, както и държанието на ергена конкретната вечер.

# 1 461
  • Варна
Ох, тя Валерия вече от 2 седмици, че и повече не е получавала “специално внимание” 😂😂

# 1 462
За Валка думата тъпунгер не била обида. Но така се ядоса от това да изяде луканка, против принципите и и тн…

# 1 463
В ролята на жена, която е истински заинтересована от мъжа  и си чисти пътя от фатална мацка, която едва ли има кой- знае какъв интерес, освен повърхностен.

Ако се налага да си чисти пътя, вместо Евгени сам да ги разкарва, халал да ѝ е такъв "мъж".
Такъв е животът, че понякога се налага. Особено в такова предаване, с такава конкуренция. Умна е да го осъзнае и го прави по хитър, но парадоксално- почтен начин.

# 1 464
Айлин и Валерия - сектата на двата кичура хахахах

# 1 465
Тръгна си простото и злобно Габи и Пам се показа каква злобарка е.
Шегите по адрес на Пам са злобни, ама вмятането по адрес на Валерия и луканката беше много смешно, ха-ха, барабар с общия кикот. Много анти-немска школа.

# 1 466
На коктейла Елена направо е друг човек. Косата ѝ е добре направена, гримът също най-после ѝ отива. Лицето и кожата ѝ направо сияят.

# 1 467
Абе хора,каква луканка, какво стана??

Баджак, ти си man eater, знаем! 🤣

# 1 468
Харесва ми как капитализираме Вената, тя е като отделен участник в шоОто.
Аз лично се изсмях на подхвърлянето на Ирина - простовато беше, ама те и двете са на такова ниво, разбраха се. Иначе като визия и маниер Ирина радва окото.

# 1 469
Стилистите подиграват ли се с Пам? Какво е това нелепо облекло всеки път. Кой прецени, че на тази бледа кожа и червена коса липсва само едно лилаво? 😃
Абсолютно винаги я правят като класната на абитуриентките. Все едно не съществуват красиви рокли за по-закръглени дами.

Общи условия

Активация на акаунт