Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 127 973
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 485
Много си вирна главата Елена: ''Вие сте кауза пердута''. Без никакъв шанс за успех сте.
Грубо и ненужно беше.
Тъкмо мъничко я харесах.

# 1 486
  • Луната
Баджака да вземе да ги подхвърли тези думи и пред Евгени Simple Smile

Да и ще е следващата изхвърчала след това!!! Grinning Grinning

# 1 487
В ролята на жена, която е истински заинтересована от мъжа  и си чисти пътя от фатална мацка, която едва ли има кой- знае какъв интерес, освен повърхностен.

Ако се налага да си чисти пътя, вместо Евгени сам да ги разкарва, халал да ѝ е такъв "мъж".
Такъв е животът, че понякога се налага. Особено в такова предаване, с такава конкуренция. Умна е да го осъзнае и го прави по хитър, но парадоксално- почтен начин.

Абсолютно си права, Елена! Това беше много необичаен момент. Супер нетипичен за реалити с обикновено празни, кухи и предвидими реакции и разговори. Има тук-таме някой "диамант" в калта от празнословие.

# 1 488
Срещата безспортно беше хубава или поне така изглежда, че се чувстваха двамата.

Валерия злобее, нормално, от доста време не е в най-горните стъпъла на стълбата, извисена в небето Wink На визия я харесвам, но с всеки епизод се излага все повече, да не кажа Простее. Чалгия, подкрепа и приятелство с Габи-джуката, подигравка към някого, който чете книги, докъде ли може да пада още Rolling Eyes

Елена и тя прекалено мн се възгордява. Според мен пак заради продукцията им се налага да приказват повече и да "споделят" случилото им се, не, че го искат.

Репликите на Ирина за парюма ми е като реплика подадена от сценария, миналия сезон нямаше ли пак такива Wink

# 1 489
  • Мюнхен
Такъв е животът, че понякога се налага. Особено в такова предаване, с такава конкуренция. Умна е да го осъзнае и го прави по хитър, но парадоксално- почтен начин.

Не искам да изпадам пак в офтопик разсъждения, ама егати и животът, в който мъжът ми не ме уважава достатъчно, че да се налага аз да ставам да се разправям с лепките. Животът е такъв, какъвто си го направиш Simple Smile

Не виждам нищо почтено в това под прикритието на уж честен разговор по женски да вмъкваш обиди под черта. Един вид - "Айлин, ти си красива, но куха, повече от 2-3 месеца не може да се занимава с теб човек." Мда, много почтено.

Елена обективно имаше най-хубавата среща и за двата сезона. Би трябвало това да ѝ е достатъчно и ако се радва наистина, ще се фокусира върху тази емоция, а не да ходи да чете лекции на другите. Ама нее, просто трябва да подчертае за пореден път колко е дълбока. Ей, Богу.

# 1 490
Браво на Евгени. Съвсем честно си покани на коктейла пак Елена. Не се прави на такъв, какъвто не е, за да се хареса на другите. Мен ме е срам да гледам Ирина как му се предлага.

# 1 491
Защо всички се нахвърлиха на Валерия, когато се радваше, а сега изведнъж е нещо нормално?
ми щото не харесваме Валерия Simple Smile

# 1 492
Ирина е малко тромава буквално и преносно, като за рускиня. Не й се получава много добре. Или можв би на моменти само.
Може би защото не е рускиня. Молдова е съвсем отделна държава, манталитетът е друг - само езикът е сходен.

Молдовският е почти румънски, нищо общо с руския. А Ирина е бесарабска българка.

# 1 493
  • София
Евгени привиква Пам само да обсъжда с нея приятелките и.

# 1 494
Малкото Поли така кофти са и сплескали косата. Направо хич да не и отива....
Айлин и Валерия се изядоха от мъка. Направо такава завист от дълго време не бях виждала.

На Елена не са и ли сложили екстеншъни някакви ? Имам чувството, че беше с по-къса коса в началото. Мен ми хареса срещата им. И аз щях да се изкефя на нейно място.

Джия, такъв кофти руж ли е какво е, черно е . Ужасно!!!!

Според мен , тази вечер Крисия гърми....

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 23:05 от BlackCat12

# 1 495
Аз не харесвам нито Елена, нито Евгени, обаче срещата им ми хареса, беше забавно, приятно и романтично.
Пам какви простотии пак плещи...

# 1 496
Ох, не ми харесва Пам, ама тая история за ягодите много ме разчувства.

# 1 497
  • софия
С едно съм съгласна с Валерия. Писмата са по ценни от диамантите,  НО...Ако не ги пишеше същият автор, който списва речите за розата на Наум.
  Обаче, колкото и да не я харесвам ми е жал за това, на което е подложена тази вечер. Личи и, че и тя е влюбена и си представям какви ножове и се забиват в сърцето. Гадно е, всички предполагам са преживявали нещо подобно и знаем какво е.

# 1 498
Днес май няма да има розобер.

# 1 499
Сомчета.
Микаела е великолепна жена.

Общи условия

Активация на акаунт