Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 252
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 605
Засмях се на глас като чух Елисавета да пита Пам какво имало за вечеря и какво било основното 😂 личи си че срещите са избрани от продуцентите, а не от Евгени.

# 1 606
За другия път - Пам, моля те, моля те, хвани се и ги постави на място!

Междудругото - за днешния епизод си мислех - няма проблем да кажеш и да покажеш, че ревнуваш, важното е как го правиш. Някои момичета не го осъзнават май.

# 1 607
  • софия
Момичета, офф топик, новинарската емисия след Ергена са ми най-сериозното оправдание защо гледам шоуто Sad
Знаеш ли, че точно това си помислих. Забавих се с дистанционното и ме заля.

Такива епизоди ми се гледат. Нямаше разговор, който да не ми хареса тази вечер. Сякаш Елена сложи играта на ново ниво и всяко от момичетата се опита да се разкрие по някакъв начин пред Ергени. Много хубав епизод, много. Доволна съм.

# 1 608
Е, познахме!
Крисия ми беше сладка!
Евгени каква "муникация"има с Елисавета та все я избира!
По ягодите колко свестни момичета си заминаха , остават такива дето...

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 23:23 от vvi

# 1 609
Пам не ме кефи ама грам. Решила е, че не харесва някого и край - тя е най-черната от черните. Смешно ми стана как не можа да повярва днес, че не са правили подмятания пред другото момиче (все й забравям името). Хората не са черно-бели, уауа!  Не защитавам и "противниковия" лагер, хеле пък Валерия, която показа повече емпатия към луканка, отколкото към човек, с който живее цял месец.

# 1 610
  • София
Това беше най-хубавият епизод до момента и за двата сезона. Видяхме много приятна, нежна и съдържателна среща. Видяхме един по-различен Евгени от това да се държи като примат. Не ми е станал кой знае колко по-симпатичен, но поне демонстрира, че може и да говори.
Видяхме отново и страшно високомерна Валерия, на която обаче й спихна настроението, като остана почти последна на розораздаването и още повече, когато ергенчо й съобщи, че не й е написал писмо. Joy Грозни са самочувствието и увереността й, че светът се върти около нея. Дори верните й дружки Айлин и Джия се светнаха, че не е особено нормално. Хубава външност, нисък интелект, кофти характер.
Единственото, което ми липсваше, за да бъде епизодът "Олееее, много яко" /край на цитата Joy/, беше да си тръгне бай Елисавет... Всъщност обърнали ли сте внимание колко странно ходи отровното същество? Някак много неестествено, с издаден напред корем и обратен наклон - раменете и гърбът силно назад.

# 1 611
Не спирам да се чудя какво прави още бай Елисавет там? Не стана ли ясно на продуцентите, че публиката се забавлява не с вулгаризми и тъпизми от чалга вечеринки.. Има много повече възможности за тънки интриги тип френския двор и "Опасни връзки".. И да, това е най-хубавият епизод, защото тъпира с джуките я няма и не се чуват пошлите й подмятания и крясъци.

# 1 612
Елисавет пак се беше натряскал тази вечер и на церемонията на розата изглеждаше поне с 5 години отгоре. Ужасно противно същество.
Валерия, не я харесвам никак. Но е хубава.
Джия - доста простичка горката. Тя самата си призна, че е много наивна, дори до степен глупост.
Просто не мога да си обясня, какво прави там малката Поли, абсолютно ненужен елемент, невзрачен, невпечатляващ с нищо. Абажур.
И продължавам да ме е яд, че не виждаме нищо от Микаела. Такова красиво същество, а и скромно, усмихнато. Просто не разбирам ?
Пам, не е мой тип като поведение. Но, откровено ми хареса как защити по доста фин начин приятелката си Елена. Аз бих се изкефила да имам такава приятелка там, в такова гнездо на оси. Тя индиректно му намекна, че не бива да пропуска важните хора, които имат шанс да останат до него за цял живот....Аз поне така разбрах посланието.....

П.С А от промото за следващия епизод, нямате ли чувството, че е целунал и Ирина ? Нещо ми се чу, че тя извиква Oh my God така силно емоционална и явно във възторг ?

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 23:32 от BlackCat12

# 1 613
Доказан спойлер е, но ще го напиша и тук, който иска да чете

Скрит текст:
Не си тръгва Валерия, въпреки че промото се опитва да ни накара да си го помислим. Има един все още неизлъчен скандал между нея, Ирина и Елена, а нито една от тях не е с дрехите, с които е на онзи коктейл. Ако сте гледали рекламата преди първи епизод, там си разменят реплики като "Поеми си въздух само да не се задавиш" и "Евгени на първия такъв скандал с теб ще те изгони".

# 1 614
Валерия, за разлика от други девойки, коментира много премерено и е доста земна личност. А злобните коментари на Елена ми бъркат в здравето. Това и срива образа, не го ли е осъзнала?
Срещата ми вървеше скучно. Защо всичко се обръща та час по философия? Жалко за хубавато колие. Можеше да си стои в магазина и да не влиза в проклетото имение,защото съвсем скоро ще му се разкаже играта.JoyJoyJoy

# 1 615
  • Разпиляна във въображението
Взаимно си крадат номерата. От Елена крадат да разпитват, да споделят за бивши гаджета и т.н. От Айлин крадат да го карат да танцува. От нацелуваните - да са по-дашни. Като гледам обаче и следващата вечер ще тичат да прекъсват срещите.

# 1 616
  • UK
Хареса ми как Евгени се държеше с Елена на срещата. И нейните думи към Айлин много точно го описват, има тъмна страна тоя човек и няма да е лесен за съжителство.
Все повече ми харесва Елена жалко, че няма по-красива външност.

# 1 617
На мен ми е жал, че Валерия мисли писмата за писани от Евгени. Не е почтено на това да градят илюзията й, че има реални отношения.

# 1 618
  • Луната
Засмях се на глас като чух Елисавета да пита Пам какво имало за вечеря и какво било основното 😂 личи си че срещите са избрани от продуцентите, а не от Евгени.
Ами в повечето случаи е така. Само да не си мислите, че продуцентите нямат пръст в това. Има си сценарий

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 01:16 от Woman^In^White

# 1 619
Пам не ме кефи ама грам. Решила е, че не харесва някого и край - тя е най-черната от черните. Смешно ми стана как не можа да повярва днес, че не са правили подмятания пред другото момиче (все й забравям името). Хората не са черно-бели, уауа!  Не защитавам и "противниковия" лагер, хеле пък Валерия, която показа повече емпатия към луканка, отколкото към човек, с който живее цял месец.

Виктория каза, че не е чувала подмятания. Точно след като Микаела обясни колко не е нейното как се държат накои момичета само, защото се чувстват по-харесвани. Въпрос на преценка е на коя да се вярва. Микаела на мен ми вдъхва повече доверие.

Общи условия

Активация на акаунт