Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 193
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 620
Тъмна страна имал Евгени? Че той изобщо има ли светла? Сериозна тема за размисъл!

# 1 621
  • София
Чак ми стана кофти за Валерия как си търси писмото като наследство. А на Евгени май просто интересът му не се задържа дълго на едно място. Хич не ѝ се кефи нещо.
Валерия е наказана, заради кавгата, която спретна защитавайки Габи-тУ. Последната беше изгонена, но Валерия остана и нямаше начин да и се размине. Евгени не беше свидетел на случилото се, но явно са му го показали.  Ми така, де...

# 1 622
Доказан спойлер е, но ще го напиша и тук, който иска да чете

Скрит текст:
Не си тръгва Валерия, въпреки че промото се опитва да ни накара да си го помислим. Има един все още неизлъчен скандал между нея, Ирина и Елена, а нито една от тях не е с дрехите, с които е на онзи коктейл. Ако сте гледали рекламата преди първи епизод, там си разменят реплики като "Поеми си въздух само да не се задавиш" и "Евгени на първия такъв скандал с теб ще те изгони".
Оф, аз така се зарадвах, че е другия път.

# 1 623
На мен ми е жал, че Валерия мисли писмата за писани от Евгени. Не е почтено на това да градят илюзията й, че има реални отношения.

Докрай ще фантазира, че тя е фаворитката му , въпреки че той я извади от полезрението си вече.
В началото харесах най-много нея - нежна, ефирна, влиза с каузата за кучетата....и после всичко се разсипа с това опъване на вратни жили.

# 1 624
Да, но мъжът Ви е Ваш мъж, а Евгени не е мъж на Елена. Нали за това мислене  тук се упрекваше Валерия. Освен Елена има още дузина и тя го знае. Има и много красиви, това се забелязва, това също го знае. А относно уважението- мъжът не е собственост и за мен е наивно да се смята, че веднъж спечелен, е  притежание. Напротив, ако не даваш достатъчно и ти, е възможно да стане чужд. Не сме толкова незаменими, колкото и да ни се иска да бъдем такива.

Никъде не съм казала, че мъжът е собственост, а просто, че в една връзка трябва да има уважение между партньорите. Ако се налага една жена да се разправя с други жени, които се месят във връзката ѝ, значи мъжът не си е свършил работата да заяви ясно, че такива не минават. Същото важи и в обратната посока, да не кажете, че съм сексист. Знам, че в предаването е различно, защото са 25+, но все пак в една идеална ситуация финалът на предаването = годеж.

Така или иначе, възражението ми беше повече към начина, по който Елена се държа с Айлин. Тотално не е окей. Разбирам, че е начин да се почувства над останалите, но простичката истина е, че ако Евгени реши да се спре на Айлин, Елена може да е много дълбока, но това няма да ѝ донесе нищо. Повече внимание върху него, по-малко на глупавите междуличностни заяждания и всичко ще е точно.

На Микаела ѝ докарват страхоооотни холивудски визии! На много малко хора отива това червено. Микаела младее, Крисия изглежда състарена.
Много хубаво е написано, няма как да не уважа мнението Ви. Simple Smile Относно Айлин, на мнение съм, че тя просто се чувства застрашена от нея един вид, затова го прави- според мен вярва в себе си и личните си качества, но е наясно чисто първосигнално и физически, че Айлин няма как да не бъде забелязана. Като жена също така усеща, че тя няма особен интерес и не вижда смисъл да трябва да се бори с нея за внимание. Със сигурност още не смята, че го е спечелила изцяло, за да имат взаимно доверие и да е сигурна.
За Микаела съм напълно съгласна, много е красива, направо за Холивуд. 😎 Въпреки че
този цвят на мен не ми допада.

# 1 625
  • Разпиляна във въображението
Валерия е натикана в ъгъла, без внимание от Евгени, но пак е в устите на останалите. Нищо не прави, не казва, и пак била злобна. Докога ще оправдават те самите злобата си с нея, това ми е интересно.

# 1 626
Тоя епизод ми е любим за сега, първо срещата беше окей, второ чухме Генчо да казва повече от 10 думи, трето Валерия даже и приятелките ѝ я охраниха колко е злобна и завистлива и за капак Гената отдряза Валерия като ѝ каза "не съм ти написал писмо". Лягам си да спя спокойна и доволна. Grinning

# 1 627
  • софия
На мен ми е жал, че Валерия мисли писмата за писани от Евгени. Не е почтено на това да градят илюзията й, че има реални отношения.
Е, то все едно нейните тя си ги пише. Както няколко пъти спомена, това с книгите нито го счита за нормално, нито е за нея. Този с розите на Наум пише и нейните. Колко да е изненадана.
  Аз си мисля, че срещата с Пам е инициирана от Евгени. Днес ясно се видя, че двамата са сложили картите на масата и са наясно, че са си приятелчета.  Някак и двамата си отдъхнаха, че не са натоварени да играят играта с влюбването. Предполагам, че е опит от негова страна да разбере още неща за Елена. И Пам е ок с това и ще помага.

# 1 628
Ей един хубав епизод да гледаме този сезон. Получава им се и Ергени май е проумял , че му трябва жена, а не момиче. Срещата беше много хубава, без задръжки, луда, романтична.

Пролича си и липсата на ало.бг, ай дано и другата си тръгне скоро, развалят предаването.

Супер, че ще ходи на среща с Пам, според мен ако не друго двамата могат да са си приятели.

# 1 629
Пам не ме кефи ама грам. Решила е, че не харесва някого и край - тя е най-черната от черните. Смешно ми стана как не можа да повярва днес, че не са правили подмятания пред другото момиче (все й забравям името). Хората не са черно-бели, уауа!  Не защитавам и "противниковия" лагер, хеле пък Валерия, която показа повече емпатия към луканка, отколкото към човек, с който живее цял месец.

Виктория каза, че не е чувала подмятания. Точно след като Микаела обясни колко не е нейното как се държат накои момичета само, защото се чувстват по-харесвани. Въпрос на преценка е на коя да се вярва. Микаела на мен ми вдъхва повече доверие.
Тя Виктория като мис Габи, звездите й го говорят!  Чува и вижда каквото й изнася.Само ,че първата беше употребила , а на тази не знам какво й е!..

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 23:58 от vvi

# 1 630
  • софия
Тази го е спряла. 😁

# 1 631
Лично за мен, най-тегавата среща досега.Плуването го изпуснах.

# 1 632
Може наистина дa не е чула Виктория , може дa и е писнало от дрaми и скандaли . Мен наситина ме изумява Пам ,сякаш е в училище и очаква да са си само на групички и да се защитават взаимно .
Няма я Габи , но не спряха с коментарите срещу Валерия , скоро ще стане като с Александра .

# 1 633
За мен нещата стоят така-нито Евгени е намерил истинската любов във формата, нито някое от момичетата! Победителката я е определила продукцията, явно, още преди тръгването от България. Е, това е шоу все пак! Трябва нещо да върви по телевизията, а и ние трябва да се забавляваме, като пишем за нещо и така. Това е голата истина!

# 1 634

Докрай ще фантазира, че тя е фаворитката му , въпреки че той я извади от полезрението си вече.
В началото харесах най-много нея - нежна, ефирна, влиза с каузата за кучетата....и после всичко се разсипа с това опъване на вратни жили.

Не ми е била фаворит, но за вратните жили поначало съм по-толерантна, защото имах мениджърка с това явление и на живо е много шокиращо, обаче няма вина за това. Пак видимо нежна и ефирна беше, с тънка бледа кожа, само че блондинка.

Общи условия

Активация на акаунт