Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 154
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 635
Някой знае ли колко епизода остават до края?

Мина ми през ума, че в психопрофила на Евгени пасва да се вживява силно в някаква роля и после да му дойде друг акъл. Така да се каже нали се оставя на момента Simple Smile Та нищо чудно да има нови разврати

# 1 636

Мина ми през ума, че в психопрофила на Евгени пасва да се вживява силно в някаква роля и после да му дойде друг акъл. Така да се каже нали се оставя на момента Simple Smile Та нищо чудно да има нови разврати
Нямам представа колко епизоди остават,но със сигурност ще има разврати Grinning  в откъслечните кадри още  в първия епизод имаше доста целувки с Джия и Ирина

# 1 637
  • Луната
Мисля, че много рано отписвате Валерия!
Просто нарочно я оставиха за сега в сянка...

# 1 638
Яд ме е на мен си, че го гледам и, че се и ядосвам. 🤣 Такъв фалшив морал се опитват да прокарват, че ми се повръща чак.

# 1 639

Не ми е била фаворит, но за вратните жили поначало съм по-толерантна, защото имах мениджърка с това явление и на живо е много шокиращо, обаче няма вина за това. Пак видимо нежна и ефирна беше, с тънка бледа кожа, само че блондинка.

Употребила съм преносно израза с опънатите вратни жили. Изпада в нервни изблици, необичайно груба е за визията си, като цяло излишно и лапешко напъване. Очаквах повече зрялост от нея, все пак има международен опит като модел.

# 1 640

Аз си мисля, че срещата с Пам е инициирана от Евгени. Днес ясно се видя, че двамата са сложили картите на масата и са наясно, че са си приятелчета.  Някак и двамата си отдъхнаха, че не са натоварени да играят играта с влюбването.
И аз така мисля.

# 1 641

Нямам представа колко епизоди остават,но със сигурност ще има разврати Grinning  в откъслечните кадри още  в първия епизод имаше доста целувки с Джия и Ирина

Ако за Евгени имам едно наум, за Радо Тушев не е едно, а сто. От досегашния ми опит на зрител - накрая всички ще излязат омаскарени по един или друг начин. Но поне епизодът беше много добър.

# 1 642
Хареса ми много този епизод. Срещата беше много хубава, имаше спонтанност, имаше смислени разговори, имаше еротика, хареса ми. Днес Елена ми се открои и ми показа, колко глупави и безсмислени разговори водят другите момичета с Генчо (или инфантилно кикотене или лични драми). Въпреки това няма да стан фен на Елена, за разлика от Пам, която направо издига Ленчето в култ. Днес много я хвали пред останалите момичета. Пам ако говори по- малко, ще е по- красива, днес много ми досади, с превъзнасянето й по Елена.
Валерия, днес даже приятелките й я бъзикаха. Ще трябва да изкара и тя нещо ново от ръкава, че това с писмата вече се изтърка и Генчо започна да я позабрява, а и тя е от тези с които няма какво да си каже.

# 1 643
Много хубав епизод, много се смях (тук също), както и се разчувствах.
Айлин и на мен ми се издигна в очите, макар че на коктейла беше нещастна. Сякаш вече я разбирам по - добре. Тя е умна, хитруша, но осъзнах, че има голяма доза здравомислие. Умее да признава превъзходството  на другите (Елена) с достойнство.

Валерия изобщо не я съжалявам. Нейното космическо високомерие имаше спешна нужда да бъде приземено. Като си спомня за наглата й физиономия когато прекъсна онази прословута среща с въпроса "ама момичета, не се ли радвате да ме видите" и няма как жалната й физиономия да ме заблуди. И тя беше супер арогантна когато после се прибра в къщата и се заяждаше с Лия, че никой не й бил виновен за това, че си споделила идеята, а Валерия й я е откраднала, защото Лия бездействала. И аз като Евгени не забравям Grinning

# 1 644
  • София
Не можа ли да каже просто “живописно”. 😁
Правилната дума е пасторален, защото в българския език пиктурално няма,  има пекторален ама то е съвсем друго.
Напротив, това изобщо не е правилната дума! От контекста стана ясно, че няма предвид "пасторален", а точно "живописен". Всъщност предполагам, че направи грешен полупревод на "picturesque".

Развълнувах се от приятния епизод и забравих да напиша колко много ми хареса Микаела, като картинка е това момиче! Дори Пам беше хубава днес, ягодовата й история ме докосна силно. Изпуснах обаче началото на разговора им с Евгени и ще трябва да го върна.
Наистина се усети благотворната липса на Габи. Нямаше ексцесии и простотии, крясъци и обиди. Бай Елисавет продължава с плюнките тип втори клас, но за момента само под сурдинка и пред съмишленичките си. За мен остава загадка как е възможно на тази възраст единственият ти интерес да е да обсъждаш и обиждаш някакви хора. Сякаш се зарежда от това. Представям си, че най-голямото удоволствие в работата й на парти организатор е в края на вечерта да оплюе всички участници в купона. Rolling Eyes

# 1 645
Срещата днес беше най-хубавата в цялото предаване и Евгени и Елена наистина си подхождат. Елена не ми е фаворит, но химията между двамата не може да бъде скрита.

# 1 646
Не съм на ничия страна в спора Елена - Валерия. Оценявам качествата и интелекта на Елена повече, разбира се. Ивелина е малко хахо, но е ненатоварваща и ми е симпатична. Много ме е яд колко малко ни дават от Микаела, буквално всеки път като я дадат на екран и всички вкъщи ахваме. Следя я и в мрежите, пише стойностни неща, личи, че има съдържание, но защо я крият? Искам да видя и повече от Ирина, Боряна и Меган. Не ги харесвам напълно, но са ми по-приятни от Виктория - двата полюса.

# 1 647
Последните епизоди акциите на Валерия дийпват яко на мечия пазар 😄😄

# 1 648
Джия милата дето не блести с пъргава мисъл, този път в десетката просто. Как застреля двете си дружки, като ги сравни със сомчета?! Nerd Рев! Stuck Out Tongue Closed Eyes
Ама те верно, като сомчета бяха с тези ретро прически от началото на века. Не мога да повярвам, колко нелепо ги бяха стъкмили. На Валерия и стайлинга й допълваше нелепата картинка.

# 1 649
Ох, това момиче Валерия опитвам се да намеря поне едно хубаво нещо в нея и не мога и това е.. Дори и външността ѝ повяхва като си отпусне характера - стиска устните, отпуска клепачите, дори когато се усмихва е само с уста - очите ѝ не се смеят. Величае чалгата, книга за нея е мръсна дума, "дълбоките" разговори - досадни. Две изречения не си е разменила с Евгени, в които да изрази някаква собствена мисъл в тях. Има отвреме-навреме някакво добро попадение като коментар и после го повтаря по 3-4 пъти и си се смее сама на него.. Фанатизирана е на тема животни (аз съм вегетарианка от времето, когато тя е била още в детската градина, но намерих шегата за луканката на Ирина за смешна), нетолерантна към чуждо мнение, склонна е да подценява чуждата значимост и да надценява собствената. Става и жалка в опитите си да убеди всички как не ревнува, колко е специална, как писмата са супер ценни и т.н. Щом чак и приятелките ѝ я взеха на подбив, явно положението не е на добре...
Която и друга да спечели за мен би било щастлив край, но.. на второ четене като се вземе предвид кой е ергенът.. супер са си с Валето май Grinning

Общи условия

Активация на акаунт