Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 190
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 650
Ергени намери измислена причина да изгони милата Крисия.Тя нямаше как да знае,че ще присъства на страшно "конфиденциалния"разговор между него и И/Е/велина.Но пък той колко беше "възмутен"...Вече много ми се иска този лицемер да си намери не жена ,а майстора.Така прегръща всички жени мило,нежно,така ги целува страстно,така добре разбира всяка...Абе мъжка..

# 1 651
Бях решила да не си причинявам да гледам повече Ергенът, но си го пуснах, за да видя топлес моментите на Елена и Евгени.

За да може да прикрие така добре с ръка гърдите си една жена или трябва да е много плоска, или трябва да има доста широка ръка. При нея е по-скоро първото, но и костната ѝ структура е по някакъв начин едра. За мен Елена е доста несексапилна, колкото и разкрепостена да го раздава, и няма никакъв шанс срещу Айлин, Боряна, Валерия, Виктория, Ирина, Джия, Микаела.

Освен това много бързо взе, че си повярва, че и тя е нещо специално.

Елена с нейната кофти фигура обаче успя да накара Евгени до нея да изглежда добре Smiley

# 1 652
Питам се всички ли тук в темата сте стройни хубавици-умници Thinking Пам била дебела,това не и подхожда,онова и е .....но Пам си има фенове и много мъже в днешно време биха предпочели жена,като Пам,а не винкели,като миските с мозък,колкото житено зърно....познавам много мъже с положение,авторитет и т.н които избранниците им са пълнички и живот си живеят.Елисавет ,щото е слаба и отворена и затова,ще си остане стара мома на рафта...

# 1 653
Има ли качен линк към днешния епизод, да търся ли назад?

# 1 654
Елена има съвсем нормална, хубава, женствена фигура.

На никой не му е нужна манекенска фигура, че да се влюбят в него. Наясно сме, че не може да е решаващия фактор, поне на зрелите хора. Важното е какво правиш с нея.

# 1 655
Дa, със сигурност всеки мъж би хaресaл Пaм .
Моля ви Simple Smile

# 1 656
Защо всеки път се търсят причини за отпадането на една или друга и се обвинява ергена? А коя да отпадне, ако не Крисия? Тя е почти статист там. Беше нарочена и по-рано за отпадане.

# 1 657
Евгени изглеждаше добре до Елена, защото очите му блестяха. Който видял, видял. Съвсем различен беше.
Аз спирам да гледам, щото ще ми стане гадно като смени пак десет пъти плочата, ще чакам финала 😂

# 1 658
E, достатъчно умни сме, че да не сме в Ергена. Стига ми толкова. Много умните и красивите ги дъвчем цяла вечер.
Пам сигурно може да изглежда много симпатично и радващо окото, но стилистите нямат желание и наистина я докарват като леличка. И коса, и грим, и облекло... като допълним тона, ролята на жертва, която обаче не пропуска да захапе и обсъди останалите, картинката не е много красива.
Не знам не и ли стана обидно, че Евгени я привика, за да я разпитва за Елена. За мен би било унизително.
Не виждам разлика в "шегичките" по адрес на нейните палачинки и луканката на Валерия освен просташкия тон. Ама умно-красивата групичка не се възмути, а се кикотиха като злобарки. Заслужават си го всичките.

# 1 659
НМного ме е яд колко малко ни дават от Микаела, буквално всеки път като я дадат на екран и всички вкъщи ахваме. Следя я и в мрежите, пише стойностни неща, личи, че има съдържание, но защо я крият?

Защото сезонът залага а противопоставянето на красота (но показана като куха) и интелеткт (представен като не толкова красив). Ако заложат на мома, която е и хубава и сравнително интелигентна няма да има противопоставяне. Все пак е реалити формат, не съвсем както в живия живот.  А може и за Ергена такъв типаж красив и стойностен да идва малко в повече.
Той след като опипа и разцелува всяка, към която има някакво физическо привличане, изведнаж в средата на сезана взе да се показва като предпочитащ по-задълбочено интелектуалното. Не пропусна физическото ни най-малко, но сега сценарият ще е как предпочита задушевните разговори и върви към сериозна връзка. Май първата част на сезона беше сценарен пълнеж за да може да изпъкне заложеното за втората.

# 1 660
Пам очевидно не се приема и самочувстието и е само на думи , хайде моля ви . Нямаше да се изживява като жертва , нито да разказва как някой казал, че не заслужава любов .
Ако имаше реално самочувствие въобще нямаше да отрази Габи и да се заяжда пасивно-агресивно. Зa мен и разговорите с Евгени сa натовaрвaщи ( днешната история беше мила ).
Разбира се , че ще  се намери мъж за нея , просто има по-малко избор .

# 1 661
Сетих се на кого ми прилича Елена - на младата Нери Терзиева. Има много снимки в нета, ако някой иска да види. Бях дете, когато Нери започна да води новините - топла, земна, общителна, приятелски настроена, човек, който оставя впечатлението, че ще ти помогне, че е до теб, активна, дейна жена. Стоях като дете залепена на екрана, когато водеше тя. И двете с Елена са пловдивчанки, предполагам, че е случайност, но явно в Пловдив се раждат готини хора. Simple Smile
ПС Дали не беше в Асеновград родена Нери... То и там има много готини хора. Така де, навсякъде има!

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 00:56 от Маpи

# 1 662
Микаела не ми харесва изобщо. Чаровна е, но чак красива не мога да кажа; че е според мен.
Пам е като някаква Маман, която ходи и говори ала бала на клиентите си и после им води девойки. Представям си я с един червен, прозрачен халат с пера по ръкавите, и цигаре в устата.
Елена е много несимпатична в лицето. Негримирана е по-добре; червено червило да не слага. В тялото е обикновена 20-30 годишна жена. Изявява се с някакъв читав речник, но за мен ориенталската танцьорка ги биеше всички по изказ и хладнокръвие. Жалко, че толкова рано напусна състезанието.
Истински красива остава Валерия, макар да ми е безкрайно инфантилна, има нещо загадъчно в нея, носи една лисича искрица.
Айлин има страхотни очи и подредени зъби, но има нещо във формата на лицето, в частност брадичката, което не ме кефи.
Джия ми е много нехигиенична и откровено куха.
Не знам дали имам и коя ми е фаворитка.
Крисия я харесвах визуално.

# 1 663
  • София
Днес гледахме българската Бриджит Джоунс

Браво на Ваня Щерева, разчуства много сърца.

# 1 664
  • Монреал
Ние не гледаме конкурс за красота все пак, но ето моите 2 стотинки по въпроса за визията на девойките. За мен най-голямата красавица е Валерия. Една красива меланхолия в очите и много загадъчен поглед. Излъчва някаква аристократичност. Дано поработи по характера си и участието в предаването да я отрезви. Има стойностни каузи, понякога ми харесват разсъжденията и, но е много инфантилна и кибритлия. Според мен и трябват правилни и стойностни примери в отношенията и живота и ще е топ. Въпреки целият хейт и желая израстване, смирение и личностно узряване. Има потенциал в тази девойка.

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 01:29 от efirna

Общи условия

Активация на акаунт