Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 100
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 665
Това с гащите по адрес на Елена, нали? Според мен, знаейки какво предстои да се излъчи и за да тушира хейта към  нея, тя предвидливо пусна преди няколко седмица снимката по гащи в гората - да сме готови, да е минал шокът, да не ни идва като нещо ново и невиждано. Съвсем нормална жена на 30 години. Не ходи на конкурси Мис. Не се снима за списания. Не продава дрехи онлайн. Човешки е помогнала на брат си в труден момент. Сега търси ново начало за себе си. Харесвам.

# 1 666
Еди - коя си, Пам е млада жена, за мене като бъдеща свекърва, килограмите ѝ са недопустими.
Десет - петнайсет кила надолу, да махне бакенбардите и ще е красавица.
Абе да ти дойде в къщата някой ку*валък като Габи, или версията й, която изгониха в началото, да видим дали няма да харесваш Пам, ще се молиш за някоя като нея. Но да, десетте кила отгоре са най-големият грях.
Всъщност доста мъже тайно си падат по фигура тип Пам, просто не си го признават, защото е срамно.

# 1 667
  • София
Това с гащите по адрес на Елена, нали?

По-скоро по адрес на сценария.

# 1 668
  • София
НМного ме е яд колко малко ни дават от Микаела, буквално всеки път като я дадат на екран и всички вкъщи ахваме. Следя я и в мрежите, пише стойностни неща, личи, че има съдържание, но защо я крият?

Защото сезонът залага а противопоставянето на красота (но показана като куха) и интелеткт (представен като не толкова красив). Ако заложат на мома, която е и хубава и сравнително интелигентна няма да има противопоставяне. Все пак е реалити формат, не съвсем както в живия живот.  А може и за Ергена такъв типаж красив и стойностен да идва малко в повече.
Той след като опипа и разцелува всяка, към която има някакво физическо привличане, изведнаж в средата на сезана взе да се показва като предпочитащ по-задълбочено интелектуалното. Не пропусна физическото ни най-малко, но сега сценарият ще е как предпочита задушевните разговори и върви към сериозна връзка. Май първата част на сезона беше сценарен пълнеж за да може да изпъкне заложеното за втората.

И на мен ми се струва, че вървим към сценарий принцът, който първоначално залита по красиви - но кухи - и налита на всичко, вижда истинска (вътрешна) красота, оценява истински стойностните неща и се кротва.

Според мен днес с Елена му беше супер дискомфортно, но историята с брат й някак обърна нещата. Още не им вярвам, много неловки моменти имаше в тая среща, но виждам накъде отиват нещата. Иначе тя много се обяснява за интелект и дълбичина срещу първично сексуално желание, ама побърза да покаже цицетата пред Евгени и цяла България. Единствено не мога да я обвиня в лицемерие, защото това беше най-лишеното от сексуалност разголване в историята. Целувката от миналия епизод беше в пъти по-чувствена. Флиртът не й е сила.

Но обявявам двоен стандарт относно Валерия и луканката - те могат да гаврят веган и защитник на животните и да го наричат шега, ама на Пам жертвата нищо не може да се каже. Валерия между другото направи показно как трябва да се отстои човек в такава ситуация.

Въпреки това, в промото Елисавета звучеше като да прекалява. Тя трябва да е следващата. Тертипа на гонене на Евгени не се променя. Иначе сезонът е реабилитация на миналия - днес беше повторение на бижуто и сцената на стълбите с Виктория и Александра от миналия сезон, но с Елена като моралния победител. Много странно би ми станало да не спечели тя.

# 1 669
Това с гащите по адрес на Елена, нали? Според мен, знаейки какво предстои да се излъчи и за да тушира хейта към  нея, тя предвидливо пусна преди няколко седмица снимката по гащи в гората - да сме готови, да е минал шокът, да не ни идва като нещо ново и невиждано. Съвсем нормална жена на 30 години. Не ходи на конкурси Мис. Не се снима за списания. Не продава дрехи онлайн. Човешки е помогнала на брат си в труден момент. Сега търси ново начало за себе си. Харесвам.

Не че е проблем, но и Елена рекламира обувки, капки и прочее подобно на представените за красавици. Милица също се грижи за брат със заболяване ако не се лъжа. Виктория също търси ново начало. Както и още няколко момичета, всяка под нейната си форма.

# 1 670
568 нови коментара! Искам да отчетете, че уважих всеки един от тях като го прочетох, мерси!
Гледам цялото това нещо като комедиен сериал. Най-много точки давам на Есмералда за "конвенционални гащи" 😂 попиках си неконвенционалните гащи от смях! Ще приемеш ли тази роза от мен? 🌹
Сега за срещата, както казах, комедия гледам аз, па вие не знам. Шок, бонба, Ленчето по цици! Всъщност, цицКи, драги зрители. С една ръка скрила и двете. Обриви! Ма моля ви се, какво е това възмущение не разбирам, не е ли с две ръце да не мож да скриеш едната, ако щеш и по Витошка се разхождай топлес. Освен това бидехме подготвени във... как беше... гадняр на фрагменти(? или нещо такова) със завеяни снимки със същите гащи.
Диамантите! - гвоздеят на вечерта. Айде, холан. Кое било по-важно - писмата или диамантите. Ми... никое. Щото писмата Щерева ги писала, а диамантите Алтънбаш ги дали на заем. Кво се правите и вие тука на впечатлени от блясъка! Кога видя Гената собственоръчно да пише писмо и да плаща с неговата кредитна или дебитна карта диамант, тогава ще има значение.
Ленчето е всеотдайна! Берлински навици... трудно се превъзмогват очевидно. Много се забавлявах колко е гладна всъщност като обясняваше, че хич не мисли за ядене. ЕргенОт се оказа точно скритата лимонка, която ми се даде, че е всъщност. И тук няма изненади. Изобщо, забавлявах се лежерно. Другите неща в епизода бяха скучни. Едно и също... Никого не харесвам повече след днес, нито някого по-малко. Лека нощ! 🌜💤🌃

Забравих, гледахме епизода с двама мъже. Единият каза за Елена, че прилича на мъж. А другият "ми тя е... нехубава, какво се превъзнася тоя. Какъв бил? Музикант? Пианист?? Ба си, какво търси в това предаване??!!". Ми... баба си...
И още забравих - хихикането на Елена е точно като на Бийвъс и Бъдхет.

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 02:39 от Анонимен

# 1 671
И грозните ги обичат.

# 1 672
Нямах търпение да видя следващите ходове на Елена, ама тя направо ме хвърли в оркестъра! Хич не очаквах като коз да изплющи чак ц*ц*те си на масата. Ама така е, големите играчи хвърлят целия арсенал в атака в удобния момент, а по-подходящо време от цял ден насаме нямаше да намери. Тази лежерна интимност, съчетана с умението да води разговор и предварително преклонената главица ѝ спечели добра преднина, ако не се главозамае и продължи на това ниво, тя ще е. Добре отработени стратегия и тактика.

# 1 673
Искам да кажа, че нехубава не е аргумент да не я харесва. Хората харесват как другите ги карат да се чувстват, било то с красота или с искреност и спонтанност. А мъжете са различни.

# 1 674
Пам, достойната ѝ приятелка по гащи.

Не съм чувала достойните хора да нямат гащи.

# 1 675
И на мен много ми хареса епизода.

Елена какви шавливи пръстенца има. То беше едно галене, едно заиграване с кичурите му... Добре, че нямаше натоварено движение по пътя.

Мисля, че в разговора с Айлин премина границата в стремежа си да маркира територия. Доста грубо ѝ влезе в личното пространство като ѝ заяви, че само с едната хубост не може да задържи такъв като Евгени. Айлин хубаво я попита с каква цел ѝ го казва.

По отношение на личната драма на брат ѝ мисля, че също има преиграване от страна на Елена. Споменавайки я пред цяла  България рискува да се повлече едно нездраво любопитство към семейството ѝ, което по никакъв начин няма да намали болката им. Освен това имам чувството, че използва ситуацията, за да оправдае завръщането си в България. Все пак има Skype или каквото там друго се използва в момента и би могла да подкрепя брат си и от Берлин.

Но, признавам срещата беше много приятна и Евгени доби по-човешки облик в моите очи.

# 1 676
Много емоции днес в Ергенът. Истината е, че толкова бяхме приели, че няма химия между Генчо и Елена, че дойде шокиращо това, което се случи. Една страхотна среща, в която общуването промени химията между двама души. Елена наистина успя да проникне зад няколко ключалки.

По лични причини, много мил момент ми е пускането по сиси и по гащи на Елена.  Показва някакво естествено отношение към и комфорт със собственото й  тяло, както и разбира се, помогна на Генчо да погледне на нея като на жена, да я усети сексуално. Елена атакува Генчо сексуално, емоционално и всякак и успя да създаде усещане за емоционално свързване с Генчо, което е доста трудно при него, според мен той е страшно guarded/резервиван/пазещ се  и наистина се крие зад 9 железни врати в 10та. Елена отключи едно 3-4 ключалки снощи.

Един от най-интересните моменти за мен беше разговорът между Айлин и Елена.
Елена поговори с Айлин, защото знае, че Генчо е много привлечен от нея (Айлин) и Айлин й е една от двете най-сериозни конкурентки. Искаше й се да опипа почвата за това, което и без това вече си усещаше -- че Айлин не е със сериозни намерения към Ергенчо.  Айлин на 24 надали търси точно задомяване, Генчо за Елена търси спопанката на къщата си.  Айлин Айлин Айлин Айлиииин,  Im begging of you please don't take my man. За такава млада жена, направо дечко, Айлин се държа изключително на положение и много добре усети и тя Елена, че се опитва да си маркира територията. Е сега смешно ми беше с това, че и те си били говорили за много дълбоки неща, хехех.

Интересно ми беше, че с Айлин Елена говореше за тъмната страна на ергенчо, усеща неговите  безпардонност и отмъстителност, въпреки това го харесва, не, ами е влюбена в него.  Еленке, мила, трудно е много, бе мила, с такъв мъж. Точно като котарак има да ти пикае в обувките при най-малкото провинение...Не мога много да шипвам Елена и Ергена,  Генчо наистина ми е бордърлайн ама нарцисист, не гений. Елена усеща тъмното в него и го вижда как действа, вкл спрямо нея, при най-малкото докосване против посоката на косъма.   

Генчо с Крисия снощи пак се показа като абсолютно безпардонен, безмилостен и краен. А Крисия като от гората хваната, дете на природата - жената според мен от простотия, а не от лошотия го направи това с учителката. За Ивелина пък ми е жал, че е преживяла това, но ми е странно такова агресивно споделяне последните епизоди... 

П.С. Айлин има някакво лице, което колкото повече го гледаш по-красиво ти се струва. Поне при мен е така. Беше ми хубавка, сега ми е най-красивата вътре, а без грим ми е още по-красива.

# 1 677
Айлин е не само много красива, не е никак глупава. Блести и се откроява, умела е в общуването и има някакъв вътрешен мир и комфорт, които излъчва. Понякога глезотиите и идват в повече, но има чар. Силно впечатление ми прави как приема с достойнство успехите на другите. На това според мен много малко хора са способни...Коментарът и за речника на Елена и как описа срещата с евгени. Другите злобееха, колко било помпозно,  тя каза, че Елена го е описала  като в книгите, чете много и речникът и нормално е богат. Валерия изговори сума глупости, че Евгени поканил Елена, заради случка, която всъщност вече никой не я и помни, пък писмата и колко са важни, жалко беше... Айлийн гледа трезво и нарича нещата с истинските им имена.

# 1 678
Наистина най-запомнящата се и яка среща в двата сезона. И аз бих искала такава в реалния живот (без плуването и изпъленията по гащЯ). Елена определено знае как да играе играта и прави предаването интересно. Но… не я харесва ергенът по начинът, по който би искала и туй то. Натиска я служебно заради камерите и защото тя му налита. Много си личи. Ако не бяха в предаването, изобщо нямаше да стигнат до среща. Може би щеше да я ползва за приятелче за интелигентни разговори и толкоз.

Две неща ми направиха лошо впечатление.

Първо, единственото по-лошо от кисел губещ (Валерия) е надменен победител (Елена). Много неприятно си вирна носа и започна да натрива чуждите. На фона на тях двете, Айлин ми направи чудесно впечатление. Губи с неохота, но с достойнство, признава силните страни на другите и като цяло е лек и незлоблив характер. И не, Елена, това не значи непременно, че човек е кух и повърхностен. И комплиментите за очите, усмивката и тялото на Айлин си бяха зле прикрита обида, че е надуваема секс кукла без съдържание. Айлин много добре го схвана.

Второ, разказът за трагедията на брат ѝ. Не смятам, че това е нейна история, която има право да споделя. Изобщо няма място в предаването и не трябваше да става наше достояние. Ако мой близък обяснява за смъртта на детето ми и моето психологическо състояние след това в национален ефир, и то за да извлече дивиденти колко е благороден в такъв контекст и такова пошло предаване, няма да ми е близък след това.

И накрая за десерт – Микаела SobSobSob Страхотна рокля и страхотно ѝ седеше. Просто такава не просто красива, не точно секси, а гламурна жена, и то от реала, никога не съм виждала. Както казахте по-горе, наистина е за Холивуд. Аз бих добавила, че не е за сегашния, а за златната ера на Холивуд от 30-те и 40-те. Има някакво излъчване подобно на Хеди Ламар, Рита Хейуърт, Вивиен Лий. Да зарязва всички телевизии, социални медии и публичност и да ходи да живее някакъв екстравагантен, артистичен и напълно анонимен живот в парижки мансарди и флорентински вили.

# 1 679
Първо Ви четох, после гледах. Сигурно затова очаквах романтика и страст. Но не я видях.
Елена е клише до клише:
 "..пожелавам ти да направиш къщата си дом.."😁
"..Берлин, като пристигнах в Берлин..", вече намразвам Берлин, не знаех, че след кратък престой там,  девойките от Севлиево се трансформират в интелектуалки 😁
Предполагам е протеже на някой от екипа , Елена получи най готината среща, запълни я с дрънкане, напъна се да пусне сълза за брат си, но не се получи.Изигра си ролята с ентусиазъм, дадоха й доста екранно време. Дадена й е една от главните роли и тя е амбицирани да се справи прилично.
Но не видях дивото пламъче в очите на Генчо, не видях да я иска. Видях приятно прекарване на деня с приятно момиче, част от заработване на хонорара. Помляскаха се, разходиха се, поплуваха, може и друго да е имало, но любов нямаше.
В темата критични коментари за Елена не са на почит, но пък аз така видях днешното представление и си написах честно😁

Общи условия

Активация на акаунт