Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 079
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 710
  • София
Айде сега, дебелички. Не всички са щеки като Боряна. На мен ми харесват краката на Елена. Като цяло, нормално телосложение, не идеално, но може да бъде секси.

# 1 711
Колието е подготвено предварително в кошницата, разбира се, имал го е предвид, ако мине добре, дава го. Ако не, ще го даде на някоя друга среща. Залагам, че докрая на сезона ще има поне още един подарък за друго момиче. Естествено ще е подготвен предварително, пък кога ще го даде и на кой предполагам ще си прецени. И розите са предварително подготвени, имаше даже една роза насредата на града, при едни музиканти, не помня с кого беше срещата. Много ясно, че предварително от екипа я оставят там, пък дали ще я даде е отделен въпрос. Всички жени на вечеря след индивидуална среща са с различни дрехи от тези, с които са тръгнали. Евгени също. Което значи, че на локацията за срещата екипът носи дрехи и грим. Едва ли се връщат обратно при този натоварен снимачен ден за индивидуалните срещи.

# 1 712
Две-три измъчени, изпросени от Елена срещи. Една ескимоска целувка, едно допиране до устните. Имаше ''начукване на канчето'', последвано от горещо разкаяние и сълзливи извинения.
Да не забравя масажирането на краката.
Това бяха взаимоотношенията на Ергени с Ети.
И хоп, колието е твое Елена. Rolling Eyes

Иначе Валерия сама се унижи, като попита Евгени има ли писмо.
Ама аз вече писах, че скоро под лампата ще има само прах.

П.П. Никога не бих се борила за мъж с поведението на Евгени.

# 1 713
Нищо лошо не виждам в тялото на Елена.Съвсем о'кей си е.По-добре малко месце да има,отколкото да мяза на чироз.Ние ако бяхме фотомодели и цял свят ни познаваше,щяхме ли да седим тук и да си чешем езиците?

# 1 714
Най-накрая голямата групичка се почувства свободна да се подиграва спокойно на Валерия. Елена подава тон и останалите следват. Сягаш Габи е била стената, която ги е възпирала да се развихрят с пълна сила. Ето сега си стои мирно и тихо и те я почват. Иначе била злобна.

Елена е скорпион - да не пренебрегваме основната и най-характерна черта на тази зодия, а именно отмъстителността. Тя може да се е извинила на Валерия, но 100% не го е мислела. След срещата си с Евгени бавно и непрестанно ще я пръска с отровица - всеки ден по малко. Няма да я остави грам въздух да поеме, особено след като получи диамантите и Габи я няма. Само гледай! И разговора й с Айлин не беше случаен - тепърва ще прилага тактиката "Разделяй и владей". Гадина е Елена, ама то на каквото сам си постеляш, на това ще легнеш в крайна сметка.

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 10:06 от Lady Cassiopeia Duval

# 1 715
Съгласна съм, че всяко момиче е с друг тоалет за вечерята след индивидуална среща, но с едно уточнение: те си чуват имената в поканата и отиват да се приготвят, което предполага и втори тоалет, бански, грим...
А в случката от снощи, продукцията много държеше да се убедим че срещата е спонтанна, без предварителни намеци и указания в писмена покана /получи се донякъде с плуването по гащи/, та затова ми станаха странни допълнителният тоалет и аксесоари на Елена. Като са ѝ взели рокля, що не са ѝ взели и бански? Зле изпипан сценарий Щерева, зле.
Но коя съм аз да се съмнявам и да обмислям детайлите? От зрителите се очаква да консумират зле сготвения продукт, като патета, които се гушат за угояване, не да мислят и да се сънмняават. Айде сега, диаманти по всяко време и на всяко място, рокли, аксесоари и грим също...А всичко щеше да е много по-хубаво ако кулието беше клонка от нар, а роклята за среща на Елена- ризата на Евгени. Ей такива дребни неща щяха да убедят циници като мен в спонтанността, красотата и автентичните чувства на лирическите герои.

# 1 716
Гримьорите мразят Елена, снощи защо и бяха зачервили така бузите?

# 1 717
Нямаше лигавщини, хихикане и еротични погледи - наистина искаха да се опознаят и го направиха.
Срещата започна от както я метна на рамо, нали? Е как тогава нямаше лигавщини, като преди това написа, че се е държала като 15 годишна в колата с краката на таблото? Хихикането ѝ Евгени лично го отбеляза. И ония погледи от 2 сантиметра разстояние когато гледаш отсрещния с кръстосани очи, натежали от нега, какво са?

Специално подчертах, че лигавщините бяха в самото начало, когато според мен Елена е била много притеснена, затова и се държа толкова неадекватно. Самата среща, т.е. вечерта, мина много приятно и хубаво. Това исках да напиша - моя грешка, че не съм го обяснила правилно. А под "хихикане" имах предвид лигавщините на Айлин по време на срещата му с нея.

# 1 718
За да и придадат естествената руменина на влюбена жена. Joy

# 1 719
А пък хубавият и бретон беше покъртителен.

# 1 720
Абе и фризьорът им не го бива, кат видях висящите неща на Айлин и Валерия....че и Валерия си ги суче през цялата време.

# 1 721
Номерът е в това, че насъскваха срещу Валерия праволинейно, пейкингът и бързите целувки без предисловие на всички дотегнаха, както и на Габи и Елисавета злодумството, така че зрителите бяха готови след една хубава среща да преоткрият Елена с добрите (или силните) й качества и да я припознаят за победител. Странно е колко много чак снощи забелязаха, че е подходяща за Евгени и чак сега видяха, че си е хубава и атрактивна. Езикът й, който е без промяна, вече не дразни. Сега тя вече няма лош ход, независимо от финала, хората ще си я харесват и ще й съчувстват. За Валерия обаче, независимо от финала, ще остане в историята, че била злобна и изобщо само негативите.

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 09:48 от Mama xxl

# 1 722
  • София
Cценаристите са знаели, че ще има вечеря, но не са очаквали Елена да иска да плува, затова нямаше бански. Simple Smile Само не знам в това очевидно по-хладно време, после разходка на вятъра с мокри гащи... Дано не е хванала цистит.

# 1 723
Никой не твърди, че е спонтанна. Спонтанна е за Елена, защото не е била уведомена предварително. Евгени със сигурност споделя с екипа с кого ще е индивидуалната среща на следващия ден, за да бъде организирано всичко. Все пак има вечеря, ходене по обекти. Плуването с делфините е с вход и час, вероятно и т.н. Отделно трябва разрешение за снимки в делфинариума и прочие. Жените, които знаят с писмо предварително, че са на среща могат да отидат да си облекат от своите дрехи и да се гримират и вземат бански, но тоалетите за вечерята нали не мислите, че си ги смотават в багажа Joy Коктейлните рокли, както и тоалетите за индивидуалните вечери са от продукцията и за имдивидуалните вечери също се знае кой ще ходи, за да се подбере предварително тоалет за жената и дрвхи за Евгени. Съответно има най-малкото шатра или някакво помещение, в което ги разкрасяват преди вечерята. Все пак е предаване и всичко е организирано, за да няма фалове. Колието е ясно, че в един момент ще трябва да се подари, но се предполага, че ще отиде при жена, с която му е приятно. Защо не беше подарено на Крисъина или Мони примерно, дори и да бяха напреднали в сезона. Миналата година мисля, че имаше три подаръка: гривна, обувки и парфюм, за парфюма не съм много сигурна, че ми се губи. Залагам, че сега втория подарък ще е за Валерия, ако не са й отслабнали съвсем позициите, ако са, ще отиде при друга.

# 1 724
Не коментирм външен вид на участничките, освен ако някоя не е решила да се обезобрази зорлем. Онази не била хубава, тази не била хубава, все едно е кой знае колко определящо да кликнеш с ТВОЯ си човек.Много инстаграм промивка, а като се излезе  на улицата нещата не стоят точно така, не се разхождат предимно киборги с филтър и дърпани крака.
Гледах, но от боботенето на моята половинка изпуснах доста неща, заглушава ми  звука.Като цяло, хареса ми епизода, борбата вече е друго ниво, това ми се гледаше, само ако може и Елисавета да махнат, че е като старо чук@ло отстрани, което само реди.

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 09:57 от Морана

Общи условия

Активация на акаунт