Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 037
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 725
И моите 5ст. към снощния епизод:
Цялата "спонтанност" на срещата тръгва от готовността на Елена да се мятка монокини - добре го разиграха сценаристите да се съчетае с отвличането ѝ от Плутон, уж няма бански. И силен коз, също така, поне в моите очи, защото показва разкрепостеност, а това се харесва на мъжете (то и на мен ми харесва, какво остава за мъжете).

Оттам насетне, всичко в стил леля Елена: липса на натурална женска мекота, опити за остроумничене, но им хареса и на двамата, тъй че, що не.
Признанията ѝ за брат и тн. бяха много премерени, обрани откъм емоция и очовечени - печелившо поведение, пролича и че се свързаха с Ергена на ниво човещина.

Разговорът с Айлин беше истински кошмар. Отношението на Елена е от тия подмолни, злонравни, хиенски подмятания и внушения, които един непредубеден човек като Айлийн не отчита по време на разговор, но по някое време примерно през нощта почва да смила и усеща злонамереността. Айлин може да не е много умна, но затова пък всички имаме вроден инстинкт да усещаме кога ни обработват.
Аз с такъв човек като Елена, след такъв разговор, в който с нежни думи ми се обяснява как нямам шансове, нищо не мога да дам на Евгени, защото съм проста, как красотата е до време, но после за какво щели да си говорят, а, Айлийн? Веднъж ми стига, за да реша, че с такива съскащи, змийски внушения няма да се разправям и ще отбягвам човека.

Силно изпъква разликата между Меган, която е и умен и добре възпитан човек и Елена, която също има претенция да е умна, но е комплексиран човек.

И понякога с тази малка обла уста ми прилича на надуваема кукла от с*ксшоп. Нула атрактивност, но явно ниските суетни мъже намират какво да им гали егото.

# 1 726
В началото Елена ми беше от най-неприятните персонажи, сега също не ми е първа любимка, но започват да ми допадат разни неща в нея. Татуировките, особено тая на гърдите, превзетите думи, настъпателния подход към Евгени са доста дразнещи. Също това, че след срещата направо се взе за сигурен победител, беше доста тъпо. Обаче пък това, че не си мълчи, че въпреки невзрачната си външност успя да се наложи като образ, че има чувство за справедливост и покровителство над по-слабите, ме печели донякъде.

# 1 727
Смятам,че Елена зачерви бузите след задушевният разговор, целувка или комплимент,не помня точно.Покачи ѝ се адреналина и е разбираемо.Качването на краката на таблото не го намирам за селско когато е нашата кола и с мм сме на дълъг път.Добре мина срещата,хубави разговори,но целувките смятам,че са сухи.Кажете така ли ми се струва или с Айлин и Валерия много повече жар влага господинчото? Simple Smile

# 1 728
  • София
Аз искам да кажа, че от предишната среща с Боряна когато я намляска без много обяснения, въпросната дама ми е много противна. Сега в промото толкова нагъл поглед вади като дойдат да ги прекъснат, че направо ми е ужасна. Срамежливата тя....

# 1 729
  • Пловдив
Не харесвам Елена. Изкуствена, пренавита, фалшива интелектуалка. Не познавам истински интелигентен човек, който да се прави на умен и парадира с това. Просто на тези хора им личи. Толкова ми са повърхностни и поза мъдри слова, анализи, на среща, в инстаграм, че ме напушва смях. Не ми хареса и начина, по който грозно се отнесе с Айлин. Не е тя човека , който ще каже от какво има.нужда Евгени, сори. Само Евгени знае от какво има нужда. Не е и тя човека, който ще дава определения на хората и за колко време стават за връзка. Има хора, които обичат да са весели, ведри и да прекарват добре, без да е необходимо да са на изпит или.изпитват през.цялото време. Натоварващо и ненужно е. 9 от 10 мъже биха предпочели характер Айлин пред характер Елена. Вече какво харесва Евгени, един Господ знае, ще видим. Та, Определено Елена говори това на Айлин, за да я откаже. В смисъл- виж,ако той не те интересува сериозно, остави го на мен. И може би успя да я изманипулира, но пък нека. Така или иначе, определено Елена има интерес към ергена,  Айлин със сигурност няма траен такъв. За Валерия ми стана жал. Отчитам, че.без страх защитава приятелите си, а това е страхотно качество, достойно за огромно уважение. Нещо, което за Джия не може да се каже.
Който и да спечели, важното е да спечели шоуто, че и догодина да имаме забава.

# 1 730
Къде пък видя чувство за справедливост у Ленчето? Покровителството не е над слабите, а над тези, които не смята за конкуренция.

# 1 731
  • София
Елена цяла среща не спря да повтаря "спонтанно, спонтанно". Определено й липсва спонтанност на момичето, и много се опитва, ама изглежда натегателно. Трябва да разбере, че някои неща не трябва да се изговарят, а просто да се правят, иначе се губи от момента. Евгени ще разпознае, когато е спонтанна, и без да му го спелува.

И според мен се взе много насериозно. Разбирам вълнението й, ама не смятам, че е ок да го играе господарка на дома, при все че има още дузина момичета в играта. За мен нейната групичка е демонстрация на това, че като някой, който е подценяван, получи аванс, и започва да се държи като тези, които обича да осъжда.

Пам продължава да е много досадна с опитите си да се обяснява, че видът не бил най-важното и колко хубаво било някой като оценял и други неща. Не ми харесва и поантата на предаването, че едва ли не красотата не се съвместява с дълбочина. Хората не са невзрачни, но умни, или красиви, но кухи. Иначе Пам между другото има красиви черти. Съжалявам, че ще го кажа, но ще е красива - ако отслабне. Килограмите влияят на чертите на лицето, и при нея определено са се отразили доста.

Иначе някой каза, че много мъже харесвали такива тела, пък едва ли не ги било срам да си кажат. Тук мъжете може би трябва да се изкажат, но моето впечатление по-скоро е, че имат такива, които харесват пищност - повече налято, на определени места обаче, и не чак до такава степен. Но разбира се, че има и достатъчно мъже, които биха харесали Пам и такава, каквато е. Все пак обаче е младо момиче, и стига да няма здравословна причина, за нея ще е много по-добре да намали килограмите. Слаба я виждам нещо подобно на Мика.

Надявам се срещата с Евгени да е едно приятно изживяване за нея. Съмнява ме, да има целувки, но ми се струва, че е имало много хубави емоции. Коментарите на Елисавета след срещата звучат много грубо и грозно, и наистина се надявам тя да си замине вече.

# 1 732
Сега се замислих - Елена доста рискува с този разговор с Айлин. Ако Айлин я послуша и започне да води по-задълбочени, и смислени разговори с Евгени, Елена ще замине в трета глуха. Защото Айлин е поне 50 пъти по-красива и сексапилна. Само да смени начина на водене на разговори и Елена ще изгори. Още една среща с нея, която да протече по-смислено й трябва, за да пръти Елена назад в редичката

# 1 733
Айлин няма капацитет да води по-дълбоки разговори и Елена го знае много добре.

Аз се възхищавам /май това е думата/ на Елена, че въпреки, че по мое мнение не е кой знае каква красавица има сериозно самочувствие. Много са ми дразнещи обаче чуждиците и останалите сложни думи, които умишлено и целенасочено използва с цел да покаже колко е ерудирана, пък истинат е, че не е кой знае колко повече от някои други.. И не ме дразни както дразни Валерия, защото на милата Валерия й е толкова беден речника, а защото в крайна сметка всички езици са се опростили с времето максимално, за по-лесна употреба и комуникация, че е излишно в подобна обстановка да се опиташ да натоварваш изказа..

Елена има нужда да смени прическата.. този рядък бретон на тази тънка коса изобщо не му е там мястото..

А Валерия с този размъкнат пуловер.. да си беше купила 5 блузи за предаването..

# 1 734
  • Пловдив
Е, Елена смята,че всеки извън.нея и.Пам има две.мозъчни клетки , та общо взето тя подценява Айлин и я смята неспособна за такива разговори Simple Smile.

# 1 735
Въпросът е Айлин дали може да води смислени разговори. Ще ме изненада приятно ако може Simple Smile

# 1 736
Всеки може да води смислени разговори, когато казва нещата от сърце, не сте ли забелязали

# 1 737
Много зависи какво всеки разбира под смислено, за едни ще е да обсъждат филми, за втори книги, за трети музика. Протяжните психологически анализи не ми спадат към графата смислено.

# 1 738
Айлин няма капацитет да води по-дълбоки разговори и Елена го знае много добре.

Не съм убедена. От това, което видях до сега, Айлин залага на сексапил на първите срещи. Според мен може да покаже капацитет в даден момент, ако тя реши. Ще се радвам, ако се окажа права, защото, като цяло смятам, че е една от най-красивите участнички в този сезон.

А Микаела вчера направо ги отвя с визия. Приличаше ми на русалката Ариел Heart

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 10:20 от Lady Cassiopeia Duval

# 1 739
Ама изобщо не ми допада отношението на Ергени към участничките...едно такова господарско и с липса на такт, камо ли да стане въпрос със съобразяване на някоя с чувствата й..преди се държа неуважително с всички момичета като ги заряза, сега се държи надменно и студено с Валерия и Айлин, които му бяха тръпка номер 1..
Много ме дразни, че не поема кой знае каква инициатива на коктейлите, дърпа една, макс две и после все те го нападат, някакви ни в клин, ни в ръкав...на Виктор му се получаваше по-добре играта, въпреки, че беше фалшив..

Общи условия

Активация на акаунт