Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 067
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 740
Затова другата седмица ще видим момичетата да си запазват ред и да се редят на опашка, за да говорят с ергена.
Ох, много искам Елена да не спечели - не я харесвам като начин на мислене, отделно не е хубава.

# 1 741
Изобщо няма значение Айлин какви разговори може или не може да води, защото тя не харесва Евгени и има някои сигнали, че физически не й е приятен. Ако вниманието му е било за нея бонус заради спортния й хъс в играта като цяло и конкуренцията между приятелките, то пренебрежението му няма с какво дълго да я мотивира да остане. Колко да я е манипулирала Елена не знам, Айлин в поредни епизоди я дават разколебана има ли смисъл да виси повече в предаването и докъде да стигне с мъж, който не харесва.

# 1 742
  • Leeds, UK
Аз дори намирам Пам за по-женствена и по-красива от Елена. Само да поотслабне и веднага ще й проличи. В Елена няма нищо женствено и красиво, особено пък в лицето. Всички знаем, че мъжете гледат и това, освен умствен потенциал.
И тази свръхпротекция  върху всеки. Ама кой ти е дал правото да лепваш етикети на хората, че били слаби и беззащитни?! Щото не са нахални и не се бутат, където не ги искат или защото не са компетентни по всеки въпрос и не са на всяка манджа мерудия. Остави ги да водят своята борба както могат. Така се израства личностно, придобива се житейски опит и увереност.

# 1 743
  • София
Ама изобщо не ми допада отношението на Ергени към участничките...едно такова господарско и с липса на такт, камо ли да стане въпрос със съобразяване на някоя с чувствата й..преди се държа неуважително с всички момичета като ги заряза, сега се държи надменно и студено с Валерия и Айлин, които му бяха тръпка номер 1..
Много ме дразни, че не поема кой знае каква инициатива на коктейлите, дърпа една, макс две и после все те го нападат, някакви ни в клин, ни в ръкав...на Виктор му се получаваше по-добре играта, въпреки, че беше фалшив..

*защото беше фалшив Wink И не правеше никакъв подбор. А тук се прави подбор (не знам всъщност доколко от Генчо), и изведнъж жените осъзнаха, че е кофти към тях да има изисквания и очаквания, да ги сравняват с още тон жени и да ги махат, щом се изложат. Ами унизително е, да. Както се очаква от такъв формат.

Иначе ми прави впечатление, че продукцията се старае винаги да изтъкне причина защо дадена мома е изхвърчала. Това го нямаше в първи сезон. Според мен са искали да покажат принципите на Евгени, какво толерира и какво - не. Ама то пък взе, че излезе дребнав и груб Joy Какво да кажа - записваш се за унизителни формати - излизаш унизен. Поуки взети? Едва ли. И за трети сезон напливът ще е сериозен.

# 1 744
Затова другата седмица ще видим момичетата да си запазват ред и да се редят на опашка, за да говорят с ергена.
Ох, много искам Елена да не спечели - не я харесвам като начин на мислене, отделно не е хубава.

Може да им сложат автомат, от който да си взимат номера и да си чакат да ги повика по номер Joy

# 1 745
  • Пловдив
Микаела е много красива, не се натрапва,  премерена в поведението си. Абе държи се като истинска дама.
Елена пак казвам не е това което се опитва да се покаже иначе дали е красива или грозна, умна или не изобщо не е моя работа, ама фалша, фалша много ми се набива на очи.

# 1 746
  • София
Много яко- и в двата лагера след всяка среща - вари го-печи го, от сто кладенеца вода носи- Сценарият е виновен накрая за групата на 'опонентките' Simple Smile Simple Smile Което си е баш така!

# 1 747
Елена да си е вирнала носа точно толкова, колкото Валерия след тяханата стеща и няколко разменени писъмца и един откраднат коктейл. Валерия беше супер наперена тогава и според мен сущо тайно си е мислила за финал, на Елена й бяха потънали гемиите. Е, сега е обратното, но пак същото. След срещите им порасват криле.

# 1 748
Номерът е в това, че насъскваха срещу Валерия праволинейно, пейкингът и бързите целувки без предисловие на всички дотегнаха, както и на Габи и Елисавета злодумството, така че зрителите бяха готови след една хубава среща да преоткрият Елена с добрите (или силните) й качества и да я припознаят за победител. Странно е колко много чак снощи забелязаха, че е подходяща за Евгени и чак сега видяха, че си е хубава и атрактивна. Езикът й, който е без промяна, вече не дразни. Сега тя вече няма лош ход, независимо от финала, хората ще си я харесват и ще й съчувстват. За Валерия обаче, независимо от финала, ще остане в историята, че била злобна и изобщо само негативите.
Всички от кръга ми познати, които не четат и не пишат в тази тема, продължават да не харесват Елена. И също така определеното не мразят Валерия. Майка ми ме изненада, като ми сподели, че всъщност Валерия ѝ е любимка, пък в началото не беше. Така че нещата не са такива, каквито изглеждат във форума. Wink

# 1 749
Да отбележа,че на срещата с Елена Генчо един път да ми хареса как го бяха накиприли.Simple SmileА тя винаги е с ужасни рокли и грим.
Микаела наистина е много красива.По никакъв начин не мога да се съглася,че Пламена е по-красива от Елена.
А че в Елена прозира фалш, така е.То и при Айлин усещам такова нещо,в задължителното мрънкане на Елисавет(тази пък колко слаба актриса е..),във Валерия също и тн.

# 1 750
Елена има рожден ден в този месец и колието е и подарък за него, освен за хубавото изкарване на срещата с Евгени. Друг подарък няма да има. Един диамантен подарък на сезон ще е явно. Реклама на марката, радост за получателката, защото остава за нея и завист и скандали с другите момичета. Непременно се споменава и цената на бижуто за още повече драма.

# 1 751
Моите колежки, които го гледат също не харесват Елена.

# 1 752
Виктор така поставяше нещата, че жените се бореха коя ще му се хареса повече.
Евгени с това гонене, тип наказание, кара жените да внимават да не стъпят накриво. Което е грозно за гледане, да не сме във феодален Китай шоу с треперещи държанки.

Истинският мъж наистина ти се иска да погледне и избере само теб, Виктор умееше да разклажда такова чувство.

# 1 753
  • Viena
Каква е цената?

# 1 754
Валерия е симпатично момиче, но не ми е приятна с говоренето си пре зъби - секси ли  трябва да е да не си отваряш устата като говориш? Не се усмихва, яко кряска и намила. Споделям мнението на Ирина, че такъв тип човек трудно ще се задържи с човек като Евгени. Най-много се отъждествявам с Елена от всички показани там, макар и тя да ми е далечна, и затова харесвам най-много нея. Просто това е материалът. Всякое обкръжение  е различно, иначе нямаше и тук да има противоречия Simple Smile

Като поведение и красота  ми допада повече и Айлин. Смятам, че все пак каратето и е дало много. Само не трябва да си боцка устната и тутакси ще стане по-чаровна. Голямата горна устна скъсава пространството до носа и променя естествените пропорции на лицето.

Микаела е сладка, но ми е някакси прекалено мила, иска ми се повече характер да виждам у една жена.

Общи условия

Активация на акаунт