Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 127 997
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 830
Чудех се , Елен -Антоанет и Гената плуваха, размахваха  ц*ц*, гледаха стари останки и после за пикника се появиха чисти и спретнати , с грим и прическа и жълта рокля.
Кажете, как стана магията на киното:
Спонтанно. 😁

# 1 831
Чудех се , Елен -Антоанет и Гената плуваха, размахваха  ц*ц*, гледаха стари останки и после за пикника се появиха чисти и спретнати , с грим и прическа и жълта рокля.
Кажете, как стана магията на киното:
1/продукцията взема стая в хотел на близо за деня и влачат гримьор и фризьор ;
2/ пътували са обратно към къщата, спретнали са се   и после пак път до залеза?

Хахаха, е сигурно имат бусче с гримьор и някакви дрешки като повечето продукции. Привикали са ги и са ги преоблекли набързо до пътя за 5 минути, ти ако мислиш, че са се къпали. Най-много гримьорката да им е подала пакет мокри кърпички и тва е. И грим за още 10. По ТВ е важно как изглеждаш, не как се чувстваш и миришеш. Пък и айде ся, много от нас са си ходили на ресторантче директно от плажа. То даже ми е жал за момичетата, как ли им клепат грим без да са имали възможност да си почистят лицето като хората, ама това е... рисковете на предаването.

# 1 832
Май много от потребителите тук забравят, че това са реални хора - нищо, че ги гледаме в изцяло изкривения им образ по телевизията. Жестоко вече се изгрубява по темата за чуждите тела - и не само за Елена, страшни грозотии четох и за Пам. Изобщо не разбирам как нечии бедра или килограми са актуални по темата. Това отива към някакво избиване на комплекси, повръща ми се вече.

Едит: Не стига за нашите моми, ами, абсолютно нерелевантно се одумваше и нечия масажистка и хранителните й навици.

# 1 833
  • Варна
Последно не разбрах възмущението е, че Елена се е съблякла по ц*ц* или че няма ц*ц*?

# 1 834
Аз не се възмущавам, а че няма е факт.

# 1 835
Последно не разбрах възмущението е, че Елена се е съблякла по ц*ц* или че няма ц*ц*?
От това, че няма. Понеже тук всички сме миски е моделки.

# 1 836
  • софия
Поправете ме, ако греша, но до сега не бяха ли всички поканени на среща с различни тоалети за вечерята? И не само в този сезон, а и в предишния.

# 1 837
Чудесна е Елена - естествена, уверена в собствената си кожа като жена, открита, интелигентна. Не играе игрички, действително харесва мъжа. Сцените с нея са ми най-интересни за гледане. Много е дразнеща явно за част от публиката. Искрено им съчувствам, че ще трябва да я гледат чак до последния епизод.

# 1 838
Малка вметка измежду баджаците на Елена и наличието на сиси-->Кринджарско съм настроена, според миналата година Капитонова не искаше дреха, а Ролекс, диаманти, но получи рокля. Тази година,май някой ще получи подарък книга хаха

# 1 839
Да, това да им се обсъждат телата е много тъпо. Те не са манекенки и няма изискване да са. Елена пък си има супер нормално, средно статистическо тяло. Не е кльощава, не е дебела, няма корем. Тя на колко години е? А Пам... не ме интересуват килограмите ѝ. Тя просто е жалък човек...

# 1 840
Малка вметка измежду баджаците на Елена и наличието на сиси-->Кринджарско съм настроена, според миналата година Капитонова не искаше дреха, а Ролекс, диаманти, но получи рокля. Тази година,май някой ще получи подарък книга хаха
Много се надявам да е Валерия. 🤣 Тя нали е анти интелектуалството.

# 1 841

Това вероятно би разплакало Валерия.

# 1 842
  • София
Мацки, хейтът е повсеместен. Велериту ми е мега антипатична, ама онзи ден беше наричана пинчер. Реални, нереални- да си носят кръста. Ергени милия най-вече!

# 1 843
  • Пловдив
Не ме притеснява спонтанното и решение да поплуват неподготвени.
Не ми пука как изглежда визуално.
Просто не им се получи.
Нали с последната останала трябва да ни убедят, че във формата любовта е възможна.
Не е жената за него, нито той мъжът за нея.
Като я целуваше явно си представяше друга....
Не казвам, че не му е хубаво да си общува с нея. Но не им се получава....

Ще ми е интересна втора романтична среща с Виктория, само тя може да обърне нещата....

А по принцип ще спечели тази... която продуцентът каже... Wink

# 1 844
  • София
Лъвице, съгласна съм, че Елена дава всичко от себе си, буквално и преносно, за да омае Евгени. Но това си е за нейна сметка, би могла евентуално да го отблъсне, ако му се види прекалено лесна и безинтересна. Само че на мен той ми се видя доста доволен, после я взе първа на диванчето, и Пам разпитваше за нея.
Остава ѝ само неодобрението на част от зрителите, но тя ако получи това, за което се бори, ще го преглътне някак. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт