Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 016
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 815
  • София
Не ми хареса надменното й държание след срещата. Разговорът с Айлин също. Думите й на превъзходство, че вече всички са Кауза пердута! Ленче слез на земята! Grinning Grinning Grinning
Добре де, ясно е, че не я харесвате, но малко обективност никога не е излишна. Аз също не я харесвам особено, има си трески за дялане като всеки човек, но това за изгубената кауза беше казано по повод на увесените носове, минорното настроение и нежеланието за разговори на коктейла.
Иначе мен много ме дразни специфичното й хихикане, защото много често просто е не намясто. Допускам, че е защото се притеснява. Тя самата си каза, че не е получавала подобни подаръци, нищо чудно и да не е била на толкова романтични срещи, но въпреки това ме дразни.
Не ме възмути това, че се била съблякла и особено пък, че имала гащи. Казано под секрет и се надявам да си остане само между нас, но и аз имам бикини и дори ги нося редовно. Joy
В крайна сметка от много други видяхме несравнимо повече плът и гърди, и то на коктейл, отколкото от съблечената Елена.

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 16:47 от Reinа

# 1 816
Да заключим ли взаимно, че всичко, което прави Елена е правилно, защото е влюбена?

# 1 817
Представям си, ако Вал беше получила колието.
Леле, шок и ужас за тандема Пам и Елена.
Почти им ''чувам'' коментарите: Как може! Точно тя, която не е извисена като нас. Няма да говорим повече с нея. Край.
Но на другата сутрин, след като през нощта са видели падаща звезда: Валерия, много ти отива колието. Радваме се за теб.

# 1 818
Според мен от вълнение и нерви хихика, но не нарочно като на Айлин фалшивото бебешко гласче. Малко ми дразни слуха, но пък на Евгени му е приятно 🙂

# 1 819
Пам очевидно не се приема и самочувстието и е само на думи , хайде моля ви . Нямаше да се изживява като жертва , нито да разказва как някой казал, че не заслужава любов .
Ако имаше реално самочувствие въобще нямаше да отрази Габи и да се заяжда пасивно-агресивно. Зa мен и разговорите с Евгени сa натовaрвaщи ( днешната история беше мила ).
Разбира се , че ще  се намери мъж за нея , просто има по-малко избор .

Гледах профилите на Пам в социалните мрежи, възприема си се напълно естествено и си има и интересен живот, и среда и приятели. И гаджета е имала, дори едно от тях познавам лично. Така че нека престанем да се отнасяме към нея като към извънземно, заради обиколката на ханша.

# 1 820
  • Leeds, UK
Е, ако го беше направила някое от другите, “тъпите” момичета, щеше да бъде едно обсъждане, плюене, осъждане, ама щото е “умната”, “различната” Елена всичко може.  И не е до гащите, ама да се натискаш полугола на мъж, който почти не познаваш как точно те издига в очите му. Ами като интелектуалното е по-важно според нея, да беше турила едни дебели очила и да го заведе в библиотеката да правят литературни анализи.

# 1 821
  • Варна
Да заключим ли взаимно, че всичко, което прави Елена е правилно, защото е влюбена?
Не. Откъде-накъде.

# 1 822
  • София
Представям си, ако Вал беше получила колието.
Леле, шок и ужас за тандема Пам и Елена.
Почти им ''чувам'' коментарите: Как може! Точно тя, която не е извисена като нас. Няма да говорим повече с нея. Край.
Но на другата сутрин, след като през нощта са видели падаща звезда: Валерия, много ти отива колието. Радваме се за теб.

Така щеше да стане и в таз тема тук, идващо от тези, които симпатизират на друг. Както се случва в момента. Но, както казах, има поредност- днес една, утре е друга, лафът си тече и няма как да бъде по друг начин.

# 1 823
Падащите звезди са най-важни. JoyJoyJoy
Не. Откъде-накъде.
Просто питам, защото всичко се преглъща в името на любовта. Heart Eyes
Естествено, ако не го прави Валерия, тогава не може.

# 1 824
Не е необходимо да заключваме взаимно - всеки един от нас пречупва видяното през собствения си мироглед, който не е еднозначен за всички.

# 1 825
НЕ!
Че кой е казал, че всичко, което прави е правилно.
Аз такова нещо не видях.
Дори и симпатизантите ѝ откроиха неща, които не харесват като поведение.

Аз си търся история, в която да ме излъжат да повярвам. Все тая с коя. Проблемът е, че като не вярвам на константата в случая Евгени, ми е трудно да повярвам на историята.
От него зависи на кое ще повярвам, а негативите на всяка ще посочвам наравно с позитивите. Който е чел повечко от моите коментари знае, че все гледам да има за какво да се хвана и да похваля.

# 1 826
Чудех се , Елен -Антоанет и Гената плуваха, размахваха  ц*ц*, гледаха стари останки и после за пикника се появиха чисти и спретнати , с грим и прическа и жълта рокля.
Кажете, как стана магията на киното:
1/продукцията взема стая в хотел на близо за деня и влачат гримьор и фризьор ;
2/ пътували са обратно към къщата, спретнали са се   и после пак път до залеза?

# 1 827
Позитивното е като свърши предаването, аз силно се надявах да няма трети сезон, но явно има и други дъна за покоряване. Heart Eyes

# 1 828
  • софия
И сега какво излезе, ако имаш малко акъл, то секс и това да показваш, че някой те привлича не е нормално. Или си куха и само това можеш да правиш или си умница и тогава единственият ти допир трябва да е с книгите. 😄
  Трябва да се признае, че Елена и Пам са в устите на всички. Всичко друго е статист. Интересни личности са и определено разбуниха кошера. А и от толкова дерета вода се докараха за да не се признае очевидното от снощния епизод, че искрено се забавлявам. Грозна, плоска, гащите и от лидъл, гърдите и малки, косата и мазна, челото и високо. Все едно сме в пети клас и единствено това има значение в една личност. Ще продължа да следя с интерес, че епизод чааааак другата седмица.
  Хахах, Spiritlight, говори ми.😀

# 1 829
  • София
И аз не знам защо е толкова голямо възмущението, че се съблякла Елена по гащи. Е, изненада си беше, но нито са навирали камерата в близък план, нито тя се е вяла демонстративно. Едни далечни кадри и дрон. Някои други можахме да огледаме доста по-подробно, а уж облечени.

За мен срещата им мина много сполучливо, даже и да е започнала по сценарий. Приказката им вървеше, споделяха си лични неща, а и важната за Генчо част беше на шест - видя се, че Елена е доста навита и не само, че не се дърпа, а и сама се бута в ръцете му. Какво повече да иска?!

Не е събличането само по себе си проблем. А това, че не отговаря на критиките й към други участнички, че беше някак не на място, че предизвика повече смут, отколкото вълнение... доста пренавита беше, доста се мъчеше да се докаже пред Гена, че чак граничеше с жалкост... то не бяха провиквания пред другите на тръгване, не беше непрестанно шаване в колата, не бяха нескопосани цигански колела... изборът да се пусне топлес беше черешката на тази манджа с грозде. През цялото време тя дърпаше Евгени за това и онова, тя го натискаше за целувките... искаше да докаже колко е емоционална и спонтанна, но тотално не го остави да бъде мъж, да води, да диша спокойно дори. Прилича на тийнейджърка, която е отчаяна да докаже на момчето, в което е влюбена, че може да му даде всичко, което иска и поиска. Което показва липса на увереност и самоуважение - един зрял човек със самочувствие иска да бъде харесван заради това, което е. Забавно е как човек, който видно има някакъв акъл, може да изглежда изключително глупаво и нелепо, когато му липсва емоционална интелигентност и самообладание.

Общи условия

Активация на акаунт