Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 127 979
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 845
Това беше най-невероятната среща от двата сезона! Между Евгени и Елена Антоанета има невероятна химия... Изключително много ценя стойностните книги и това беше като истинска приказка... През цялото време бях настръхнала, с буца в гърлото, дори плаках.. толкова много ме разчувстваха. Имаше спонтанност и от страна на двамата.
Това, че Елена се е съблякла гола, за да плува, не значи че без морал. За псевдоморалистите тук е по-приятно и неморално да пръскаш жлъч и отрова през цялото време.
Този жест на Елена беше необмислен, беше направен от сърце. Защото тя е жива! Тя жена, която може да даде много на един мъж... Една влюбена жена не обмисля своите действия, а действа със сърцето си и така, както го е почувствала на момента. А тя наистина е влюбена в Евгени/или е това или е огромна актриса, в което се съмнявам/.
Евгени усети уют, толина, спокойствие, усети семейство... Защото освен сексуалното привличане, което е неоспоримо, Елена може да му даде много повече. Тя не е жена еднодневка, както са Валерия, Айлин и Джия.
С Елена Антоанета, Евгени може да разговоря по всяко време, на всяка една тема. Разкрива й се, така както не се е разкрил към никоя друга. Няма ги тия заучени фрази или лиготии.. Това е да си с една истинска, неподправена и интелигентна жена...
Погледът в тази снимка, нежността,с която се гледат... Нямам думи.. Приличат на едни истински и чисти прясно влюбени. Приличат на мен и моят мъж, в началото на нашата връзка, когато се опознавахме преди много години.
Жестът, който направи Евгени към Елена е много важен в този етап на състезанието. Не е важна, стойността му, а това, че той отсява красивото, сред множеството бурени и плевели.
Фактът, че Евгени не целуна, никое друго момиче говори изключително много за неговите чувства към Елена. Защото, когато имаше срещи и с Валерия и с Айлин нацелува други момичета също.
Фактът, че пожела да говори отново с Елена след тяхната незабравима среща също говори много.
Фактът, че повика Пам, за да я попита как се е почувствала Елена.. УАУ...
Фактът, че така и не е отговорил на Валерия... Ами, моят съвет към Валчето е да си стяга куфарите..
В началото Евгени си играеше, беше привлечен от други, но той е там, за да си намери жена и майка на децата му, а не гадже за по една нощ... И Елена е неговата жена!

# 1 846
Като я целуваше явно си представяше друга....

Flushed Това как се разбра?

# 1 847
Мацки, хейтът е повсеместен. Велериту ми е мега антипатична, ама онзи ден беше наричана пинчер. Реални, нереални- да си носят кръста. Ергени милия най-вече!
"Пинчер" не е определяне на външност, която не може да промени, а на излъчване, маниер и поведение, което избира. Обида към тялото на Валерия би било някой да влезе да я нарежда на анорексичка, грозна клечка и прочие, или вече изписаните гадости за кожата й. И за нея не е ок, стандартът в никакъв случай не е двоен при повечето. Такива коментари за нея съм срещала 3-5, докато за Елена, Пам, та дори и Баджака - редовно. Ок, да си носят кръста, ама нужно ли е да им го окачаме само защото може и по нечии възприятия са си го "заслужили"?

# 1 848
  • Луната
Чудех се , Елен -Антоанет и Гената плуваха, размахваха  ц*ц*, гледаха стари останки и после за пикника се появиха чисти и спретнати , с грим и прическа и жълта рокля.
Кажете, как стана магията на киното:
1/продукцията взема стая в хотел на близо за деня и влачат гримьор и фризьор ;
2/ пътували са обратно към къщата, спретнали са се   и после пак път до залеза?
Предполагам второто, защото я даваха да коментира със синьото гащеризонче в къщата.

# 1 849
Аз също нямам цици,ама си ги държа грижливо прибрани в сЮтЮен. Не нося дреха без сутиен, освен, ако няма вграден,грозно ми е да се очертават зърна и няма да го харесам.

Валерия също не носи сутиен и е като дъска, ако трябва да се издребнява. На мен самото и събличане на Елена ми беше леко неприятно, и то преди 22,00ч., когато децата още са будни. Но предвид тези  на Габи тук положението си беше много добро.

# 1 850
Елена, като видна интелектуалка, го изигра в стил „Аз не се срамувам от тялото си“. Ако си беше наляла кубици, със сигурност СЕМ щеше да е сезирана.

# 1 851
  • София
Чудесна е Елена - естествена, уверена в собствената си кожа като жена, открита, интелигентна. Не играе игрички, действително харесва мъжа. Сцените с нея са ми най-интересни за гледане. Много е дразнеща явно за част от публиката. Искрено им съчувствам, че ще трябва да я гледат чак до последния епизод.

На мен не ми е проблем - това е шоу и се забавлявам Joy Ако я няма Елена до края, сигурно ще стане значително по-скучно. А иначе, миналата седмица се обсъждаше Валерия, тази Елена - нищо странно не виждам.

# 1 852
И сега какво излезе, ако имаш малко акъл, то секс и това да показваш, че някой те привлича не е нормално. Или си куха и само това можеш да правиш или си умница и тогава единственият ти допир трябва да е с книгите. 😄
  Трябва да се признае, че Елена и Пам са в устите на всички. Всичко друго е статист. Интересни личности са и определено разбуниха кошера. А и от толкова дерета вода се докараха за да не се признае очевидното от снощния епизод, че искрено се забавлявам. Грозна, плоска, гащите и от лидъл, гърдите и малки, косата и мазна, челото и високо. Все едно сме в пети клас и единствено това има значение в една личност. Ще продължа да следя с интерес, че епизод чааааак другата седмица.
  Хахах, Spiritlight, говори ми.😀

Сума ти кралски метреси и известни куртизанки, пробили именно с физическото,  са били некрасиви, такъв е животът -- пъстър. Да, Елена е с недълги крака, Елена е с голяма глава, Елена е с високо чело (по-добре с високо, отколкото с ниско). Елена си има физическите недостатъци, но Е със сексуална, привлекателна и интересна външност -- стройна жена със стегната фигура, красиви очи, хубаво дупе, и така оплюваните й сиси са с красива моминска форма, а все пак е на 30+. Най-важното е, че й е комфортно в собственото й тяло и се чувства добре в него.  Сто пъти по-хубаво е малък бюст с красива форма, от големи изкуствени гърди, но каквито и да са гърди, не играят те основната роля в сексуалното привличане. Личи си, кой се е женил на 20 и не е излизал с мъже на по-голяма възраст, когато вече и мъжете не са пубери, натрупали са опит,  софистицирали са се леко, и по друг начин си избират жените.

# 1 853
  • София
Евгени усети уют, толина, спокойствие, усети семейство...

Като каза това се сетих, как Виктор ги разправяше точно същите миналата година на Деница Joy

# 1 854
Сигурно гледам друго предаване ..нали покрай сървайвър установих , че даже нямам БТВ , та виждам аз единствено и само разиграване на вечния женски спор . Айлин казва- красотатат и сексапилът плюс веселият непринуден нрав ,са най-важни за привличането на един мъж. Валерия казва, = невиността и добротата , милосърдието- това искат мъжете. Елена- глупости, мъжете ценят интелекта в жената (така разправят, за да свалят гарда на красавиците, но аз им вярвам)..пък и интелект плюс секс - моята формула е печелившата, нямате шанс к*ки. Мони и Габи- много сте заблудени, няколко кубика силикон и всичките ви идеалистини  представи за мъжете са у лево.От диванчето се чува - загадчността, деликатността , изтънчеността . Аз пък имам пари провиква се един полумъжки глас , но предпочитам Габа .
Само Пам стои до печката , приготвя тристепенно меню, палчинки торти десерти и си мисли..те някой ден ще поумнеят, млади са още
Евгенчо милия- статист опитно зайче - стои и нюха палачинките. Тези жени нещо ми говорят , нещо за емоции минали гаджета , стари товари...дали ми личи че не слушам. Снимат левия ми профил, той май не е добре, сега ще се завъртя малко уж за танц, нещо трябва да кажа ..ама за какво говорим, ..нещо абстракнтно и смислено , да е подходящо за всякакъв въпрос." И да като нож забит в сърцето на гърба" ..ух казах лапсус , мацката дали се усети..не кима одобрително и е съгласна , какво единомислие какъв синхрон..Оп нещо емоционално каза..ма какво ..трябва да направя изражение съчувствено и очудено и приемащо и рабиращо .., ей туй днес го тренирах пред огледалото . Евгени прави бързо физиономия, която изглежда ,че или човек аха аха да изскимти, или кученце аха аха да проговори Всички са доволни и любителите на мъже и любителите на животни

# 1 855
Ааааааа!
Тази тема взе да приема много личен характер.
Не се изтрепвайте нито заради Валерия, нито заради Елена, МОЛЯ!
Нека си защитаваме тезите без да реагираме грубо на другите пишещи. Моля!

Да, littlebutterfly, Евгени няма да чуе нито тим Елена, нито тим Валерия. А и по-добре да не се мярка тук. Няма да му хареса. Жалко че не може да ни раздава рози, че всичките ще останем без такава, с изключение на един, най-много два ника. Wink

# 1 856
Не забравяйте, че една като се открои, останалите намират начин да я изолират и изтормозят психически, за да падне назад в редиците. А и Евгени бързичко се отегчава и мрази последователното кавалерско отношение. Все още е рано и не знаем какво ще му щукне в бъдеще. Да не вземе да му писне от Елена, Айлин и Валерия и накрая да остави избора си между Ивелина, Микаела и още някоя от невидимките в момента.

# 1 857
Абе, нека сме честни, на метър и 60 не може да кажеш, че някой е строен... Иначе към друго нямам претенции аз. Всеки субективно отразява чуждия външен вид, а откакто технологиите толкова поумняха, и своя!

# 1 858
В резултат на разговора между Елена и Айлин, останах с впечатлението, че според първата, мъжете харесват само сериозни жени имащи какво  да си кажат с партньора. Много важно е да се уточни, че съпрузите не харесват жени, държащи всичко под контрол и с мания винаги да са прави. Когато мъж налети на някоя като Елена, нормално е да се пази от много филисофстваща жена, защото не е ясно какви характеропатии крие.

От друга страна, лек характер като на Айлин, може да ги привлече не само заради ненатоварващото общуване, но и като модел на бъдеща майка, която ще създаде приятелска армосфера в семейството. Много мъже бягат от властните си родители.

В този ред на мисли Елена прекалено самонадеяно захапа Айлин. Освен това съм убедена, че ако Айлин си хареса някой с по-широки интереси, тя бързо ще навакса.

Уточнявам, че мяукането и хихикането ѝ ме влудяват.

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 20:28 от LadyCharming

# 1 859
Двойният стандарт на Елена си пролича и на тази среща. Уж говорили с Евгени, че мъжете искали да можели да си говорят с жената, а не само сексуални закачки и врътканици в опит да го привлекат. А тя точно това всъщност направи. По нейно предложение отидоха да плуват и съвсем беше наясно, че няма бански и ще трябва да е топлес. И после си ги опря в Евгени и не спря да го мачка и натиска. Значи тук го нарича “разкриване”, ама при другите момичета е “сексуален намек” .  Ама, моля ви се.
Защото жените, които визира, могат наистина да му предложат само това. Не говоря, че са кухи или глупави, просто са незаинтересовани. И да, по- хубави са от нея- ок, но колко от тях са заинтересовани от него самия, а не от славата и рекламодателите? Да не говорим, че това дали ще му пуснат, също е под въпрос.
Тя знае, че не е манекенка, но може би смята, че иска и може да му предложи повече от една красота и хубаво еднократно прекарване.
Валерия също е заинтересована от Евгени, само дето не му се натиска, както направи Елена и после послушно сведе главица, а сега е навирила нос, но подозирам, че бързо ще се приземи обратно на земята.

Общи условия

Активация на акаунт