Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 255
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 935
Мислех си, че след сезон 1 няма как да се постигне по-високо ниво на токсичност, но имало много накъде да се надгражда. Браво, браво!

# 1 936
А аз съм сигурна, че ако нямаше камери, Елена, нали е берлинско гадже, щеше да е без гащи Joy

# 1 937
А аз съм сигурна, че ако нямаше камери, Елена, нали е берлинско гадже, щеше да е без гащи Joy
Аз и за голите гърди се учудвам. Това е Турция, вярно, че плажът беше уж пуст, но все пак...

# 1 938
Вчерашната серия беше доста чувствена. Обаче имам усещането, че някои кадри са дозаснемани, след като сценаристите четат тук. Според вас възмжно ли е това?
Писах много назад, още мисля в една от първите теми, че Евгени има тъмна страна. Вчера чух това от Елена, която го каза на Айлин...при разговорът, който проведе с нея ни в клин, ни в ръкав.

Не разбрах защо изгони Крисия (така ли се казваше народната певица?), при положение, че Пам и Елисавета си стоят. Относно Елена, аз лично не я харесвам, но пък той си я харесва.
Много го ласкаят този ергенин, ама много. Той явно така обича и те му го дават.

# 1 939
Изобщо нямаше да я коментирам Елена, ако поведението й не е в стил- Коя съм аз, кои сте вие.
Иначе и тя се реди всяка вечер и чака муньо да й даде роза.

Харесвам много Меган и Микаела. Защото са естествени и възпитани жени. Дано да не спечелят, заслужават по-добър мъж от Евгени.
Евгени го давам на Елена, Валерия, Пам и Елисавета. Да се оправят.
Тя и Габи го заслужаваше. Само Гени видя ''доброто й сърце''.

Цитат
Не разбрах защо изгони Крисия
Защото Ивелина беше по-бърза от нея и успя да му разкаже за насилието, което е преживяла. Това я спаси. Така си мисля.

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 18:27 от Ely Sa

# 1 940
Aко Елена беше красива и сексапилна като Айлийн, Микаела, даже Валерия или Виктория, съвсем нямаше да и видим носа на земята. Айлийн го привличала само със сексуално поведение и понеже Ленчето е върла противничка на сексуалните намеци, захвърли дрехи и задръжки, за да покаже каква свободна и спонтанна жена е.

# 1 941
Имате ли идея кой е бащата на Елена ,спомена че е пилот-инструктор на самолет в село около Пловдив и ми стана интересно?

Скрит текст:
селото сигурно е  Маноле, където е къщата му, която Елена нарича - "вила"

# 1 942
За тези, които смятат, че няма химия между Ергени и Елена - за колко от момичетата след срещата отиде да разпитва приятелката и? М?!

# 1 943
Миналия сезон разнищихме бившето гадже на Виктор.Сега за бившата на Евгени нищо.Пък той рече ,че била с две деца или съм в грешка?

# 1 944
Не съм шокирана, че Елена се пусна топлес. Шокира ме, че аудиторията е шокирана от този факт. Scream
21 век жена на 30 години, че коя на тази възраст не се е пускала топлес?! Rolling Eyes
Да не е расла в пансион за невинни девици?! Нито беше пошло или вулгарно, за да ме скандализира.
Елена не ми е любимка, но и не ме дразни. Интелигентна е и има дар слово, но не й е мястото там.
Не мисля, че с този ерген могат да й се получат нещата. На моменти е твърде напориста за моя вкус.

Валерката обаче ми е мнооого неприятна. С изключение на няколко проблясъка трудно връзва изречение. Струва ми се доста ограничена и необразована млада жена. Виж, ако трябва да опъне жили бързо преминава в кресчендо и  навързва скандалчийски речитатив. В скандалите мисълта й изненадващо се забързва.
От сърце им желая с ергенчето да се вземат, никоя друга не заслужава подобна участ.

п.п. Покрай Евгени започнах да оценявам качествата на Викито. Верно беше бастун и дървен, но беше джентълмен и се държеше кавалерски с всички момичета, не само с тези, които му харесват. Евгени е доста егоцентричен и на моменти е откровено груб с девойките.

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 01:19 от sineva 1

# 1 945
  • Луната
Миналия сезон разнищихме бившето гадже на Виктор.Сега за бившата на Евгени нищо.Пък той рече ,че била с две деца или съм в грешка?
Сосче, тя може да не е от България... нали той така в чужбина живял... Някъде из жълтите весници се спряга, че бившата му е била украинка. Дали е така или не не мога да кажа. Дали е тази с двете деца... също!

# 1 946
  • Разпиляна във въображението
Валерия била жалка, че попитала за писмо. Само това направи - да попита. А другите хич не са жалки като ходят и му се тикат в ръцете, прекъсват срещи и т.н. Тя стои отстрани, не реагира, не проси внимание, а зададе само един въпрос за нещо, което си е между тях.

И не е вярно, че само Елена и Пам са в устите. Валерия е. И е обиждана повече, отколкото двете персони. Тя е обиждана на мъж, изменяйки името й. Слага се колаж, където е направена на мъж. Името й винаги е съпроводено + злоба. Не чувам обидни думи от устата й, докато тя е постоянно обиждана с епитети от двете възвишени.

# 1 947
  • София
Не бих я нарекла жалка, но се самоунижи с този въпрос. Ако има писмо, той ще ѝ каже. Така какво, всички научиха, че Евгени не си мисли за нея напоследък.

# 1 948
Да дам и моите пет стотинки по темата за голата Елена. За мен, срещата им беше нежна, интелигентна и затрогваща. И въпреки, че беше само по гащи в един момент, не видях нищо пошло и сексуално. По-скоро ми приличаше на волно хипи, хванало за ръка любимия си. Свенлива еротика, ако мога така да се изразя. Но ако на нейно място беше Айлин или Ирина сигурно щеше да има кръче 18+ Grinning

# 1 949
Да, а аз си мислех, че Айлин ще ревнува. Всъщност има разлика между ревност и завист. Валерия си завижда. Айлин излезе точен човек обаче - не завидя на Елена, а и й призна плюсовете. Изкефи ме снощи като каза "Тате все ми казваше, че моя смях е дразнещ, ама имало и по-дразнещ глас от моя".

Общи условия

Активация на акаунт