Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 222
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 920
Ако направим класация на най-незаинтересованите от Евгени, то Микаела ще е на 
челно място. Той си дава сметка, че тя е висока топка за него и затова не я закача, държи я за красота и мисля, че ще се раздели с нея с повече уважение отколкото показа към досега изгонените от него.

И аз ги виждам така нещата с Микаела. Тя наистина е друг тип момиче, дори Меган някак по би се вързала до него. А иначе на него няма да му е трудно да я изпрати с повече уважение, защото почти не показа такова на предни изгонвания. Познавам изключителни мъже, които дори към най-грубата и недодялана жена ще покажат уважение без да й дават неосновани надежди. Както Зорбас от книгата на Казандзакис накара една възрастна дебелана да се чувства отново като кокетна дама. Евгени обаче не е от тях. Той им се подсмихва, с жест им казва "не ме кефиш, кви ги дърдориш" и на моменти дори има някакви предразсъдъци, прекъсва ги, предполагайки, че са доста по-тъпи, отколкото всъщност са.

# 1 921
  • Leeds, UK
Елена не вложи с*кс като смисъл на събличането си.
Не, изобщо!😁

# 1 922
И аз имам такива гащи!! От Пепко за 4 лв май бяха. Удобни са Simple Smile
Всички смятат, или до скоро сматяха, Валерия за фавоитка. Говоря за  момичетата вътре. Всички го казват, всички искат да изместят нея от сърцето на Евгени, когато се целува или е на среща с друга (и пак се целуват) всички питат Валерия как се чувства и какво мисли по въпроса. Но та когато каже за себе си, и то индиректно, че се чувства фаворитка, ела да видиш! Всички са мега възмутени, тук в темата. Странно.
Снощи гледах само излиянията на Ивелина и след това церемонията. Днес си върнах да видя прословутите гащи. Това не беше спонтанно, беше си супер режисирано и внимателно заснето. Също така ми направи впечатление, че Евгени не изглеждаше особено физически впечатлен от това, че гола жена се е лепнала за него, предимно по причина да си прикрива голотата, не толкова от желание, де. Помним след груповата среща на плажа, беше като разгонен пинчер, чудеше се коя да налази. След тази гола среща, викна Пам да си говорят за някакви ягоди (не знам за какво, това го пропуснах). Та, не знам, аз сексуално привличане и химия между тези двамата не виждам. Елена продължава да ми е превзета, пренавита и там повече за играта, отколкото за самия Евгени. Всяка дума и всеки жест са ѝ сякаш премерени и пресметнати.
Другото, което ми направи впечатление е, че всяка изважда от нафталина по някоя сълзлива история, за да го впечатли. Е, не всяка де, ама повечето. А той пък така изкуствено и преиграно се правеше, че проявява съчувствие към Ива, чак ми стана неудобно.
Та, това е от мен, това са моите наблюдения, които не са особено дълбоки, защото гледам повърхностно и отгоре-отгоре това предаване, но по някаква причина реших да се изкажа Simple Smile

# 1 923
Може би е важно да се отбележи, че дори и да е било спонсориран подарък, колието е останало за Елена.

# 1 924
Не е проблемът в голотата на Елена, ама изобщо. Дискусионен  е нейният избор на “сексуалното” като средство за флирт. Ако сам си против “тези средства”, както подчертаваха нееднократно с ПлАмена, защо се обръщаш към тях? Струва  ми се, че това е Щерева хрумка, неин мокър сън? Просто дразни противоречието между заявено и сторено при Ети.
Сега си спомням какъв смут беше в темата, когато  се “натискаха” с Боряна, а когато и Айлин “му седна в скута”, 🫣-тук се лееха само думи на умиление🙃
Не да съдим, не да критикуваме коментираме Ети, а заради “любопитния дисонанс “, ако използвам нейната стилистика, между дела и думи.
PS: Сега прочетох, че подаръкът е останал в Елена. Искрено се радвам за това, взаимност и любов желая🌸

# 1 925
Тези тримата кандидат- ергени за следващия сезон ли са 😂 Доста грозновати ми изглеждат.. Дано поне са с благи характери 😀

# 1 926
Да ви питам-забелязали ли сте колко е променена Елисавета в последно време?И каква гуша е отпрала?Имам чувството,че старее не от година на година,а от ден на ден.Май наистина ни спестяват няколко години от възрастта и.

# 1 927
Най-накрая изгледах срещата от снощи. Не разбирам точно за този случай какво чак толкова я ядат Елена. Да, вярно, не мога да я понасям като говори и досега съм написала поне 20 мнения, в които обсъдих дърдоренето й, шефския маниер, командирстването. И още 10 изтрити от модераторите. Нито ходя без сутиен, нито нося бели гащи, нито бих се пуснала така по ТВ. НО това съм си аз, а това, което тя направи снощи, си беше съвсем нормално и естествено за НЕЯ. Голям праз, не е убила човек егати... Не мисля, че се напъваше изкуствено в този образ. Според мен Елена си е такава, даже вероятно това й е по-естествено от "интервютата" на Евгени. По същия начин, по който гласчето на Айлин е въпрос на характер. Виж, ако Айлин се беше пуснала в морето по бели гащета, а Елена заговори на Евгени с нейното гласче, щеше да е друго.

# 1 928
Тя на колко е Елисавета? Прилича ми на майка на Евгени.
Мен пък ми направи странно впечатление вчера манекенката. Много едра в близък план. Рамене, врат.....

# 1 929
  • София
Да ви питам-забелязали ли сте колко е променена Елисавета в последно време?И каква гуша е отпрала?Имам чувството,че старее не от година на година,а от ден на ден.Май наистина ни спестяват няколко години от възрастта и.

Елисавета е на някакви хормони, според мен. И не визирам никакви транс истории да се знае.

# 1 930
Ееееееее ама 600 коментара и 594 за гащака на Лена.. бива ли?

Тука масовката сигурно само дантела на V.S. носи вкъщи Grinning
Определено не беше очарователна в това си амплоа и със сигурност липсата на горнище си беше добър сценарий ама чак пък такова внимание да му отдадем все едно Ергени си го извади и развя в национален ефир Grinning

А тези, които коментирате, че не е имало химия и блясък и феи и пеперуди в Ергенина, наистина?
Аз за пръв път пък го видях наистина заинтересован и чувстващ се в приятна компания снощи. А очите му грееха поне доколкото видях от перчема.

# 1 931
  • София
Между другото, много беше жалка Валерия как го попита за писмото. Изобщо какво го пита, нали не мисли, че ако имаше писмо Евгени нямаше да ѝ е казал вече, а да не говорим, че сигурно е търсила под лампата поне 100 пъти. Горката. Наистина ми стана жал...

# 1 932
Това е показала, това е обсъждано. Ако носеше сутиен сигурно и за него щеше да има коментари. Като цяло, който не иска да бъде обсъждан не се пляска в риалити предаване, където е ясно, че и космите по фалангите ще бъдат обект на обсъждане.

# 1 933
Не, някои хора се чудят за каква дреболия да се хванат - гащи били, от Лидъла били. Добре, да речем, че топлес разходката е възмутила и втрещила порядъчните дами, ама честно, какво нередно има в гащите? Розови, бели, от Лидл или Кауфланд - какъв е проблемът?
Аз, честно казано, бях много по-скандализирана от сценката с Боряна, където, ако нямаше камери, щяха да се съвокуплят на пейката... Ама някакви розови гащи и цици, които дори наполовина не се видяха... Ми те на Милица изскочиха барабар със зърната по време на кючека, там нямаше толкова вопли...

# 1 934
Съгласна съм, че всяко момиче е с друг тоалет за вечерята след индивидуална среща, но с едно уточнение: те си чуват имената в поканата и отиват да се приготвят, което предполага и втори тоалет, бански, грим...
А в случката от снощи, продукцията много държеше да се убедим че срещата е спонтанна, без предварителни намеци и указания в писмена покана /получи се донякъде с плуването по гащи/, та затова ми станаха странни допълнителният тоалет и аксесоари на Елена. Като са ѝ взели рокля, що не са ѝ взели и бански? Зле изпипан сценарий Щерева, зле.
Но коя съм аз да се съмнявам и да обмислям детайлите? От зрителите се очаква да консумират зле сготвения продукт, като патета, които се гушат за угояване, не да мислят и да се сънмняават. Айде сега, диаманти по всяко време и на всяко място, рокли, аксесоари и грим също...А всичко щеше да е много по-хубаво ако кулието беше клонка от нар, а роклята за среща на Елена- ризата на Евгени. Ей такива дребни неща щяха да убедят циници като мен в спонтанността, красотата и автентичните чувства на лирическите герои.
Тази среща беше копие на срещата на Виктор и Марта от първи сезон. Момичетата пият кафе, Виктор пристига с мотора, хваща Марта, както си е и я мята на мотора.
Иначе на мен Елена продължава да не ми харесва - и визуално, и като поведение. Всичко друго сте казали.

Общи условия

Активация на акаунт