Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 060
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 905
Ако тръгнем да обсъждаме цици, никоя от участничните не ми изглежда спечелила от тотото по този компонент, така че може този специално аргумент да се счете за невалиден. 🤣
Да не забравяме МилитУ😀 и нейната “обливка” на естествения ѝ бюст😉

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 15:45 от ellis

# 1 906
Микаела подозирам, че е човек на продуцентите, както се оказа Ния-Косара. Насаме с Евгени само се шегува и смее, което си е начин да претрепеш порив за целувчици. Май ще е само за гледане, не за пипане 🙂

# 1 907
О, моля ви, нека не сравняваме кърмещите жени в парка с Елена, съблякла се най-вероятно доброволно пред снимачен екип и ерген. Нерде Ямбол, нерде Стамбул.
Сега ще излезе, че аристократката и кърменето на публични места стимулира със смелостта си.

# 1 908
Какво кърмене, какви 5 лв, моля ви, скоро ще стигнем и до калиевия перманганат Joy Не всеки би се съблякъл топлес пред кандидат-гаджето, но с Елена все пак си имат заигравка, не е отишла да се отърква на първия срещнат. Освен това, той щеше да я отсвири, ако не му харесва, видяхме, че не му е проблем.

# 1 909
  • София
Малееее, бая е минавала метлата днес. Особено за неща свързани с Пламена , най вече.
А значи , ако не ти харесва Ети , къде визуално , къде поведенчески веднага те слагат в тийм Валерия. Аз и нея не харесвам. А даже макар и да е слаба е бая отпусната.....
За да не ме приписвате някъде съм тийм Поли.
Някой беше споменал за телата , че едва ли не каквото тие  било дадено. Това е многоооо грешнооо, всички може да се подобри.
Гледам се е стигнало даже и до споове за уни - кухи жени/ моелки и прочие. А неможе ли една жена да е начетена, интелигентна и да поддържа тялото си със спорт особено, или няма такива филми.
А за едната ми любимка Поли  - и тя е 1.60 някъде но изглежда бая по "стройна" и добре от други, да не казвам имена, че пак ще ми изтрият мнението........

# 1 910
Не съм виждала по-сериозно отсвирване от неговото в такава ситуация. Хептен никакъв блясък в очите при толкоз търкане на голо, тъжно..

# 1 911
Няма значение дали на нас ни харесва или не полуголата Елена. Тя попита Евгени иска ли да поплуват до скалите, той се съгласи и беше ОК с това да са по бельо /както тя беше по бикини, така и той беше по боксери/. Не видях да му е неприятно. А и Елена е с толкова малък бюст, че нищо не се видя, на което да се възмущаваме.

Ето нещо и за бикинажа Grinning :

# 1 912
Не беше най-подходящата идея да си показва гърдите по телевизията, но ако ще разчитаме на "реалити предаване" да ни възпитава децата... Цялата история ми напомни едно време, като учех в Германия и отидох в парка до университета за пръв път, имаше сигурно 20 чичковци и лелички дибидюс голи да се пекат на тревата и да си размятат вересиите ( а наоколо беше пълно с майки с деца между другото). Та претръпнах тогава и не ми прави впечатление, макар и да не бих го направила. И уточнявам, че това бяха най-видимите и големи поляни и алеи там. В тази връзка не смятам, че за Елена, като живяла в Берлин, голотата да има кой знае какво значение. Истината е, че всеки преценя сам за себе си, какви са неговите/ нейните граници и на какво иска да научи децата си. Никой няма нужда да проповядваме и да набиваме на чужди хора наши разбирания (което Елена прави свободно и не на място, дори и да ми е една-две идеи по-симпатична от Валерия).

# 1 913
Честно тия гащи на Елена ще ги сънувам! 😁Цял ден само това пишем.

# 1 914
Оф бее, какво ѝ е на гащите? Удобни памучни бикини са, вие с луксозни дантелени прашки ли си стоите вкъщи?

# 1 915
Елена както и да позира и с каквото и да е бельо, ... ...

Важното е, че ѝ е Ок да се показва, но се надявам, че е достатъчно добре с главата и си дава сметка как нейната външност се възприема от много хора и какви коментари може да получи.

# 1 916
Гащи като гащи. Нищо им няма. Питайте, който искате гинеколог, че са по-хигиенична опция за бельо от останалите. По-изкусурените модели са за специални случаи GrinGrinGrinGrin

# 1 917
Момичета,не съм ви чела от сутринта.Сега влязох тук и се изумявам-все още ли дъвчем гащите и ц.ц.те на Елена и какво направила на първа среща?И гащите,и ц.ц.те си бяха наред.А някои тук толкова са се филмирали да плюят Елена и хапят когато се коментира Валерия.Всеки си има мнение и е свободен да го изкаже (в случая-напише).Не е нужно да се джафка всеки,който напише нещо хубаво за Елена.

# 1 918
Гащите са си екстра, все едно е с бабешки някакви.🤦🏻♀
И аз съм се къпала по бельо, че
и без…голяма работа станала.Момичето си е екстра, нормална жена.

# 1 919
  • София
Аз смятам, че както самата Елена каза - има и други гащички, но в крайна сметка е била с тези. За това съм склонна да вярвам, че не е планирала да плува по гащи с Евгени. Най - малкото, щеше да си обуе по - секси гащички, дори и пак да беше без горнище. Решиха го на момента и според мен Елена не вложи с*кс като смисъл на събличането си.

Общи условия

Активация на акаунт