Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 128 026
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 890
На мен този сезон не ми е интересен. Хвърлям по едно око, но установих, че не мога да запомня имената на участничките. Габи с устата запомних. Не очаквах да си тръгне снощи, мислех, че ще я държат докрай, за да прави панаири. Направи ми впечатление, като се появи на Евгени в първи епизод как я погледна с поглед какво е това.
Русата и приятелка, която каза, че е слаба, защото спортува и се храни здравословно, не знам кой я излъга, че е слаба.

# 1 891
Добре де, само аз ли не се впечатлявам от гащи, сиси и пишки по плажове, сауни и тн...

# 1 892
  • София
Ама вие го изкарахте все едно Елена е заснела п*рно клип и са го плеснали по БТВ.
Хайде малко по-спокойно, съблякла се е жената по монокини, а и се прикриваше през цялото време. В моите очи тя се разголи и физически и душевно на тази среща. И на Евгени му хареса.

# 1 893
Ако тръгнем да обсъждаме цици, никоя от участничните не ми изглежда спечелила от тотото по този компонент, така че може този специално аргумент да се счете за невалиден. 🤣

# 1 894
  • Варна
Силно се надявам подрастващите момичета да не решат, че е много "куул" и голям израз на любов и привързаност да се съблечеш и да се отъркаш в мъжа на първа среща.

Уви, подрастващите момичета са много по-отракани от това и не им трябва Евгеновата Елена да им дава идеи къде какво да търкат.

Иначе, на практика това не им беше първа среща в смисъла на запознанство. Познават се от месец, като са имали близки контакти и някакъв вид интимничене преди това.

Съгласна съм с wonderwoman22, твърде преувеличено се реагира и се търси под вола теле.

vermilion21, с тия карантии избихте рибата. Smile Какви карантии ви гонят?

То поне да бяхме видели нещо, да знаем за какво се впрягате и възмущавате.

# 1 895
  • София
Стига де, от Джийните цици се вижда повече вся-ка божия вечер!

# 1 896
  • Луната
Еми горнища се свалят на всякакъв плаж...
Ааа не, моля, моля! В арабския свят не може! Grinning Grinning Grinning
Дори на Малдивите само където има "бикини плаж", може да си с бански от две части!
Ленче не си за Малдивите! Grinning Grinning Grinning

# 1 897
Никой не е написал, че харесва да гледа циците на Джия. Защо са тези постоянни сравнения с другите?

# 1 898
  • Варна
Аз като се замисля, вчерашната среща на Елена и Евгени си беше баш в стил ала Ваня Щерева. За себе си я е писала, ама друга я изпълни, та така.

# 1 899
Това, че не сме й видели подробностите, е заслуга на монтажистите, на отдалечените кадри даже не се криеше с ръце.

# 1 900
Е, как ще не сме обсъждали на Джия силикона. И при срещата, и при онази спойлер снимка с целувката обсъждахме колко грозно изглеждат гърдите и на показ.
Пък на Габи ... даже не знам какво може да се обсъди. Нейните ги гледам като проявление на липса на капацитет на горния етаж, граничещо с болест.
На мен не са ми грозни на Елена гърдите, нито ме бърка дали са малки или големи. Зрелищно е да се пусне полу-гола на първа среща и се приема толкова радушно точно заради липсата и на първичен сексапил. Ако Айлийн се беше пуснала по голи гърди, щяхме да четем, че няма какво друго да покаже.

# 1 901
  • София
Елена не се е съблякла само пред Евгени, а и пред доста камери и снимачен екип. На нас може да не ни показаха пълната гледка, но доста сцени как се разхожда и ги държи имаше. За мен това освен безвкусно, е тотално лишено от адекватност към ситуацията. Но тя да се покаже колко е спонтанна и освободена. Говори как Евгени търси нещо повече от секс, ама на първа среща, Евгени, на ти цоцетата Joy

Относно кой кого нападал, ми шотс файърд има и от двете страни Joy Който не харесва Елена автоматично е защитник на Валерия и не обича да чете Satisfied Айде да бъдем обективни Wink

# 1 902
Ще стане весело, ако предстои Елена и Валерия да станат първи дружки - менторка и преживяла катарзис млада жена, а на финала Евгени избере друга и те двете за ръка полетят към библиотеката. А Пламена и Ваня Щерева обявят, че те са писали писмата.

# 1 903
Силно се надявам подрастващите момичета да не решат, че е много "куул" и голям израз на любов и привързаност да се съблечеш и да се отъркаш в мъжа на първа среща.

Това не беше чак първа среща с някой непознат, все пак имаше и целувка. А подрастващите момичета са доста по-напред с материала, че да се впечатляват от една Елена и да взимат пример от нея. Това, че се е съблякла не я прави лоша...Лошото е, че я показват в предаване, ако си бяха само с Евгени и друго да се е случило не е толкова странно, все пак са възрастни, а не хлапаци. Очевидно е, че не ви харесва Елена нито със зърната нито със размера на гърдите, но чак пък децата да взимат пример от нея едва ли.

# 1 904
Хубава среща, но…
Не ми хареса, че и Елена си повярва и започна да се пъчи пред другите кандидатки като сигурна финалистка и да ги назидава, че са елементарни, и няма какво да си кажат с него, за разлика от нея, и се обяви за новата кралица 😂

Общи условия

Активация на акаунт