Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 125 209
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 340
За възрастта си дори сдържано реагира на ситуацията. Надявам се да отпадне от цирка и да си карат с друга сюжета с писмата.
И аз съм на това мнение. Ако има участничка, с която той постъпи подло това е Валерия. Постави и криле, показваше, че тя му е по-специална и най-брутално ги отряза, това никоя жена не го заслужава. Ще се радвам, да не спечели тя, защото това не е победа.

# 2 341
  • Монреал
За мен - на едва сдържано разочарование и болка.

Абсолютно това прозира от погледа и. Съжалявам го това девойче, какъв хейт отнесе за няма и кой знае какво.

# 2 342
И какво стана в крайна сметка. Независимо на коя дама симпатизираме всяка казва "вземи го ти" . Никоя не примира любимката и да спечели Генчо. Интересен разврат на събитията.😀

Аз като непоправима романтичка и като живо доказателство за непостоянната рачешка природа, след последния епизод искам хепиенд за Елена и Евгени. За другата седмица не знам- може пак да го хейтя Joy

# 2 343
  • София
Не знам аз- тоя човек, ако ще живее по нашите ширини, трябва една серия предавания да канят другарката от градината да обясява колко добро дете в бил и си е спал на обяд, за разлика от другите деца; после библиотекарката от музикалното в Пловдив, та чак до съседите по квартира от Лондон. Може и потребителката, дето джиткат заедно в Англия. Но, ако не се преобърнат световните полюси до края на предаването, на Ергени му трябва яко полиране на имидж.

# 2 344
  • Луната
И какво стана в крайна сметка. Независимо на коя дама симпатизираме всяка казва "вземи го ти" . Никоя не примира любимката и да спечели Генчо. Интересен разврат на събитията.😀
Ами току-виж до края на сезона може и диагноза да му поставим Grinning

# 2 345
Аз се надявам, че той изведнъж ще се превърне в друг човек - доста по-комуникативен и мил. Да стане откровен в намеренията си, но съобразителен в действията си и правилната жена за него ще си проличи от километри. Тогава ще има наистина щастлив завършек това предаване.

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 22:06 от Alucard

# 2 346

Ахахаха, вярно Joy Горкия ерГенчо, на негово място щях да гушкам куклата подарък от Габриелита.

Скрит текст:
И сте прави за отъждествяването и защитничеството и не сте 😊 За себе си мога да кажа, че не харесвам в цялост нито една от мадамите вътре.
На мен са ми безразлични, само Микаела намирам за красива. Някой я нарече гламурна и точно това е моето впечатление за нея, това най-точно я описва.
В погледа на Валерия не съзирам болки, мъки, яд, злоба. Леко ехиден ми изглежда. Нещо като "ок, ще видим кой ще се смее последен"...

Има го и този нюанс, да.

Ох, не знам кой от къде е, а астрологията не се изчерпва със слънчевия знак... понякога и аз имам чувството, че мъжете са друг вид Simple Smile

Иначе в миналия сезон се видях в поне поне 5 участнички в различни ситуации и времена Joy
В този сякаш се отъждествяваме с най-показваните, но да:

Цитат
тук е пълно с Елени, Гъби, Елисавети и Валерии предимно!

И си признавам, че завиждам на Айлин за дипломатичността Blush

# 2 347
За мен - Комеди клуб... и т.н. е просто някаква мъка, но са успели да ударят "джакпота" с интервюто с Габи и Крисия. Правилно другата Габриела я няма там.
Габион и Крисия (няма много професионални разлики) толкова интересни неща разкриха за света на жриците на любовта.
Това е попадение, успели са да ги хванат, да провокират. Браво! Може и да не е целен такъв ефект, но се е получил.

# 2 348
  • Свети Влас
Е, може и някоя розичка без бодли да гушка ( пак се шегувам ).
Дано до края на сезона видим промяна в Евгени, иначе не го виждам с никоя дама от формата, ако не се промени коренно.
Така ми се иска да видя и нежна страна, освен подигравки и т.н.

# 2 349
Годеникът ми е рак и е роден на същата дата като Евгени, но няма нищо общо. Същественото е, че при моя нещата не стават с тропане на краче в стил "Искам", тогава напук няма да го направи. Това е може би единственото общо, което виждам с Евгени. Аз съм стрелец за астрологичния протокол, даже с Пам сме родени на една дата и двете намиламе нашето до припадък. 🤣

# 2 350
Ако бяха оставили Валерия просто с двете й приятелки да се конкурират, колкото за играта, щеше да е дори забавно и доста момичешко. Но да си градят сезона на гърба й, много ме отвращава. От всичко най-грозно ми се струва, че тя в началото му каза, че е предпазлива и не се доверява лесно. След тази мизерия с писмата колко ли ще се доверява в бъдеще. Ако спра да гледам в някакъв момент; ще е от неудобство докъде ще го докарат това момиче.

# 2 351
За мен - Комеди клуб... и т.н. е просто някаква мъка, но са успели да ударят "джакпота" с интервюто с Габи и Крисия. Правилно другата Габриела я няма там.
Габион и Крисия (няма много професионални разлики) толкова интересни неща разкриха за света на жриците на любовта.
Това е попадение, успели са да ги хванат, да провокират. Браво! Може и да не е целен такъв ефект, но се е получил.

Къде ги улови тези интересни неща? Слушах го като фон (и другата Габриела се включва по едно време), но нищо интересно не чух, може би съм се разсейвала.

# 2 352
И сте прави за отъждествяването и защитничеството и не сте 😊 За себе си мога да кажа, че не харесвам в цялост нито една от мадамите вътре.
На мен са ми безразлични, само Микаела намирам за красива. Някой я нарече гламурна и точно това е моето впечатление за нея, това най-точно я описва.

В погледа на Валерия не съзирам болки, мъки, яд, злоба. Леко ехиден ми изглежда. Нещо като "ок, ще видим кой ще се смее последен"...

Микаела и на мен като че ми харесва най-много на външен вид. Обаче никак не си отиват с кавалера.

# 2 353
  • Монреал
Ако бяха оставили Валерия просто с двете й приятелки да се конкурират, колкото за играта, щеше да е дори да е забавно и доста момичешко. Но да си градят сезона на гърба й, много ме отвращава. От всичко най-грозно ми се струва, че тя в началото му каза, че е предпазлива и не се доверява лесно. След тази мизерия с писмата колко ли ще се доверява в бъдеще. Ако спра да гледам в някакъв момент; ще е от неудобство докъде ще го докарат това момиче.

Точно! И аз мисля, че тя е много предпазлива и притеснителна в разкриването на чувствата си. Това с писмата беше подхлъзване и сега тя е в кофти ситуация, а продукцията си прави рейтинг от това. Искам да си излезе, защото най-накрая ще е най-наранена от всички…

# 2 354
  • Свети Влас
Mama xxl, проблем ще е ако от Валерия направят някоя истеричка, викаща и биеща се на думи. Нядявам се силно да не развалят момичето ( иначе в живота не ми се вижда да е такава личност, но пък не я познавам достатъчно, така че нищо не се знае ).

Общи условия

Активация на акаунт