Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 6

• 125 213
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 355
О, Габито много интересни неща изтърва!
А Крисия в предаването се държеше, но тук откри докрай лицето си.
Изобщо "дами" с професия, за която обикновения човек не знае много.
Жалка картинка. Много жалка.

# 2 356
Не е приключила историята между Валерия и Евгени и ще има още развитие.

# 2 357
Скрит текст:
Ако бяха оставили Валерия просто с двете й приятелки да се конкурират, колкото за играта, щеше да е дори да е забавно и доста момичешко. Но да си градят сезона на гърба й, много ме отвращава. От всичко най-грозно ми се струва, че тя в началото му каза, че е предпазлива и не се доверява лесно. След тази мизерия с писмата колко ли ще се доверява в бъдеще. Ако спра да гледам в някакъв момент; ще е от неудобство докъде ще го докарат това момиче.

Точно! И аз мисля, че тя е много предпазлива и притеснителна в разкриването на чувствата си.
Това с писмата беше подхлъзване и сега тя е в кофти ситуация, а продукцията си прави рейтинг от това. Искам да си излезе, защото най-накрая ще е най-наранена от всички…

Или това с писмата, или това с апартамента ще се окаже подхлъзване, а може и двете...

# 2 358
  • София
Каква "професия" се приписва сега на Крисия?

# 2 359
Аз уж го гледах Комедито, но не чух нищо кой знае какво от Габи, освен, че супер много се лигавеше.

# 2 360
Крисия екстра натърти, че понеже е в чалга средите, се предполага, че е платена. Но това в никакъв случай не било вярно. Това каза по темата.

# 2 361
За възрастта си дори сдържано реагира на ситуацията. Надявам се да отпадне от цирка и да си карат с друга сюжета с писмата.
Линията с писмата е изчерпана. Щерева сменя подхода, защото иначе “Сирано” трябва да излезе от храста и да каже - обичам те. Много гадно я метнаха Валерия, да се държи на “косъм” - писма, които изобщо не са от него, но той участва доброволно в “играта с писмата” и трябва да се измъкне невредим… много пошло.
Дано си дават сметка всички замесени в тази интрига, която коства чувства у потърпевшите Sad

# 2 362
Крисия екстра натърти, че понеже е в чалга средите, се предполага, че е платена. Но това в никакъв случай не било вярно. Това каза по темата.
Умница! Joy А е хубавка... Жалко.

# 2 363
Нарочно нея са избрали от трите приятелки, защото Джия и Айлин направо с глас се смеят за тези писма. Те са по-практични момичета, по са стъпили на земята. А Валерия са я усетили, че има някакъв идеализъм в нея и плюс липсата на голям житейски опит и колко неприятно изглежда като се ядоса - отново попадение за каста.

# 2 364
Крисия и Габи не вярвам, че са участвали в предаването като кандидат-булки. Те са с други измерения в любовта. Тяхното решение за участие е ясно - да видят чичковците какво предлагат.
По интересен е мотива на продукцията - дали само е заложено на гол сеир или са искали да покажат тъмната страна на девойките, тръгнали по лош път (шегувам се). Или просто битка за рейтинг за сметка на момичета, на които им липсват мозъчни клетки.
Дано си стоят в Пайнер и ...бг, но май ще ги гледаме и в други предавания за майтап или образец на ВИП.
За Комедито - не мисля, че се лигавеше Гъбка, просто беше натюр.

# 2 365
Говорите все едно е сигурно, че Евгени е загубил интерес към Валерия. Колкото и да не ми е приятно, аз не бих я пенсионирала толкова рано.

# 2 366
Независимо кой създава писмата, те са си от човека, който твърди, че ги пише. В крайна сметка Евгени и Валерия, уж, се припознават в тези силни чувства и емоции, описани в тях. Ако е някакво баламосване с писмата, пак цялата отговорност е в Евгени. Много ми се иска да видя някакво развитие по темата.

# 2 367
За възрастта си дори сдържано реагира на ситуацията. Надявам се да отпадне от цирка и да си карат с друга сюжета с писмата.
Линията с писмата е изчерпана. Щерева сменя подхода, защото иначе “Сирано” трябва да излезе от храста и да каже - обичам те. Много гадно я метнаха Валерия, да се държи на “косъм” - писма, които изобщо не са от него, но той участва доброволно в “играта с писмата” и трябва да се измъкне невредим… много пошло.
Дано си дават сметка всички замесени в тази интрига, която коства чувства у потърпевшите Sad

Чакайте малко, ама вие наистина ли мислите, че някоя от девиците там може да се влюби истински и с цялото си сърце в тази среда? Изкуствена реалност, заобиколена от камери, сценаристи и останалите статистки там?! Увлечена, заинтригувана, може би..Но чак пък любов, че и разбито сърце...

# 2 368
  • София
Е коя от всичките е влязла като кандидат-булка или пък той като кандидат-жених? Театър да има, сеир да става и да вървят рекламите през това време.

# 2 369
  • софия
Тези, които седят зад продукцията всеки път със садистична перверзост се гаврят с участниците. Не само в този формат. И никой не излиза чист от тинята. А пък и ние мазохистично си гледаме и обсъждаме. Чудя се на тези момичета, доколко осъзнават в какво се забъркват. И дали всяка една си мисли, че на нея това няма как да и се случи. Или са приели цената и очакват известността. Макар, че известността на реалити героите е толкова краткотрайна. Единици са тези, които успяват. Особено пък на такъв малък пазар, като нашия. И обикновено те са си постлали и работили в тази посока доста преди да влязат във формата.

Общи условия

Активация на акаунт