С какво ви дразнят свекървите? – 146

• 37 692
  • 763
  •   1
Отговори
# 735
Офф, брат ми са го къпали повече от мен! Почти 1,90 е! Аз едва стигам 1,70! Него повече са го гледали бабите и сигурно по-често са го къпали!

# 736
Е ти за жена си висока. Къпана си, обливана, признай си

# 737
Е ти за жена си висока. Къпана си, обливана, признай си

Не съм висока, средна съм си Sad

Иначе съм осолявана, но не е помогнало. Потя си се! 🤣

# 738
От мързел и спестовност ще намалим размера 🤣.
И вода, и мед се пести
И захранването се почва от предучилищна. Ще им вАрим пюренца и кашички по никое време! Ми то ток, време, продукти... Като заръфа пържолата, чак тогава 🤪

Шерилин, нищо не си научила от темата! Соленето не е срещу потене, а срещу миризмата.
Ще ти пишем неизвинени отсъствия! Ако събереш повечко, изключваме 🤓

Последна редакция: чт, 04 май 2023, 17:51 от птица

# 739
Ох , 😀.
Моят син е около вашите набори, добре че свекърва ми не го пипаше, само , като се роди, го обърна по коремче, да му сравнява гънките на крачетата. Направи щателен оглед, задоволи се, и си тръгна

# 740
Моята надлежно провери дали няма по 6 пръстчета на ръчичките и крачетата.Е,нямаше,но и да имаше какво от това?

# 741
Ох , 😀.
Моят син е около вашите набори, добре че свекърва ми не го пипаше, само , като се роди, го обърна по коремче, да му сравнява гънките на крачетата. Направи щателен оглед, задоволи се, и си тръгна

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Майката на моя приятелка й се обадила по телефона като се родило бебето и я питала колко пръста има на ръцете и краката. И моята приятелка шок и ужас какъв е тоя въпрос. И беше броила веднагически. 🤣🤣🤣

# 742
  • при късмета
Детето като беше новородено, моя мъж изцепи "Кога ще му лепим ушите да не му клепнат и да е ушат?" първо се стъписах, онемях направо от къде му е дошло на ум и къде го е чул, после се много се смях. До ден днешен ушите му са си плътно по черепа, без да ги лепим. Няма и от кого да го вземе и двамата сме така, ама какво му беше станало

# 743
И аз бях в шок от броенето на пръстчетата,но истинският ми ужас беше ,когато за пръв път и позвъних след раждането,попита живо ли е?
Ами вече я бяха информирали,че вс.е ок.

# 744
  • София
Моята като разбра за третата бременност зави на умряло (буквално), като арабска оплаквачка. "Какво ще кажат хората, то като циганите. Ама тя си реши и на причини ни го този срам. И как решихте да го оставите?"

# 745
Моята като разбра за третата бременност зави на умряло (буквално), като арабска оплаквачка. "Какво ще кажат хората, то като циганите. Ама тя си реши и на причини ни го този срам. И как решихте да го оставите?"

Е това ме шокира, както и предишния пост. Направо не знам тия хора дали мислят преди да говорят. Явно устата изпреварва мозъка.

# 746

Ужасно.
После пишат тук, че все свекървите били виновни, ами понякога май наистина са си виновни. Такова изказване не мога да си и представя някой да направи. Даже се чудя дали имате каквито и да е отношения след тази реплика, как се забравя това не знам.

# 747
  • София
Не забравям. Помня и си меря действията и думите с капкомер. Отначало като си върна в България стоя 40 дни на гости (да се адаптира и защото я мъчи хернията). Стисках зъби, но тя не е човек, единствената, на която не се угоди бяла на голямата... (Същата скорострелна реплика "Ууу, баба, и ся да не са помъкнеш с някаква дълга рокля" - това при купен тоалет, всичко готово. И второ двайсе - ми то черен гащеризон с червени обувки е много курвенско, ти така ли ще я пуснеш на изпращането?" - без да е видяла нищо от стайлинга)...
Сега идва и си отива скорострелно. Попита сто пъти какви са ни плановете за Великден (беше тук на разпети петък) аз мълча (бях се примирила, че ако ММ я покани, ще я изтърпим), но и той.мълча... и тя си замина още същата вечер... Тава пък си е моето отмъщение - ако я покани синът и - ок, от мен дума не се чува.

# 748
Сигурно ѝ е било много зле като си е заминала още същата вечер. Спокойствие, приятели и развлечения. Вместо мълчанието на снахата и сина.

# 749
Може и зле да ѝ е било. Може да няма развлечения и приятели, щом е била години наред по чужбините.
Но аз друго се питам, какво е това изискване свекървите да нямат свое мнение и право да го изкажат? Наистина, зависи кога, какво и как се казва, но се пак.
Като във вица: "Свекървата трябва да е с кънки на краката и катинар на устата".

Общи условия

Активация на акаунт