Модни консултации - 72

• 83 494
  • 752
  •   1
Отговори
# 285
За плисирана пола ( от типа на снимката) има ли някакви тънкости при прането, за да не се повредят плисетата?
А в случай, че има нужда от гладене, как точно става( мисля на ръка да я пера, да огранича " щетите")?
Скрит текст:

# 286
  • София
Момичета, с какво мога да комбинирам в ежеднeвието (офиса) такива обувки? Имам ги като на снимката плюс черно. Поли и рокли не нося. Марката и Hispanitas

Edit: и черните

https://modesens.com/product/hispanitas-kim-loafer-black-smooth-leather-36255381/

# 287
  • София
Пускаш я на Вълна или Деликатно - 30 градуса, 400 оборота. После я сушиш на простора.

# 288
Моите поли Солей ги пера на най- щадящата програма, без центрофуга и после на простора. Плисетата са запазени, но някак не стоят като в началото. Не могат да се гладят май.
Обувките на Hispanitas са много хубави. Представих си ги с чино панталон, с дължина до кокалчето или дънки- всякакви модели.

# 289
Аз пера такива поли само на ръка, гладенето винаги ми е било със стиймър, не с ютия. Като нови са си.

# 290
  • Бургас/Пз

Дайте идея за обувки с тази рокличка 🤪
Аз я пробвах с бели средно високи сандали и ми хареса много. Мисля,че и с други цветове ще стои добре . Моята е размер С и изобщо не ми е толкова къса , на аз съм 164см. ХС също ми стана, на е една идея по описваща затова взех другата .

Последна редакция: пн, 01 май 2023, 09:52 от ani_d

# 291
Точно за тази рокля питах откъде е Simple Smile

# 292
Аз пера такива поли само на ръка, гладенето винаги ми е било със стиймър, не с ютия. Като нови са си.
Аз също не бих пуснала в пералня солей, вчера си купих и изпрах рокля солей, имаше известно намачкване от магазина, след прането е перфектна.
Добавям и омекотител в последното плакнене. Пера с гел, не с прах- от него става по- твърд плата.

# 293
Бих вталила тази рокля леко. Аз бих взела и ХС. Супер ви стои и нямате причина да се криете зад безформени дрехи. И този ужасен за мен цвят така ви отива!

# 294
  • Бургас/Пз
Точно за тази рокля питах откъде е Simple Smile
От Зара е, извинявай, че не те разбрах в другата тема Simple Smile Но понеже няколко рокли имаше една след друга и не разбрах за коя точно питаш Simple Smile
https://www.zara.com/bg/bg/share/-p09479071.html?v1=251056463&ut … =red_social_movil
Бих вталила тази рокля леко. Аз бих взела и ХС. Супер ви стои и нямате причина да се криете зад безформени дрехи. И този ужасен за мен цвят така ви отива!
Благодаря ви, но тази сатенирана материя лично на мен не ми допада да описва тялото. Харесвам и рокли по тялото, и нося често такива, но просто са от друга материя.

# 295
  • Street of Dreams
Аз си я представям с кървавочервени сандали с тънки каишки.

# 296
Добро утро,честит празник на труда 🐞🌺дайте ми идеи за чанта за тези сникърси 🩷

# 297
Жълтата рокля ще е приятна с еспадрили от сатен и във ваканционен режим.
Скрит текст:

# 298
Ооо Аня, тези последните златистите изглеждат страхотно, може ли линк/марка? Благодаря!

# 299
  • Street of Dreams
Добро утро,честит празник на труда 🐞🌺дайте ми идеи за чанта за тези сникърси 🩷

На първи време предвиди един номер по-големи.

Общи условия

Активация на акаунт