Модни консултации - 72

• 83 521
  • 752
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте,
включвам се с едно питане към Вас момичета случайно да сте попадали на сайт, в който се предлагат подобни или същите обувки?
Потърсих в obuvki.bg, about you, fashiondays- но нищо.

# 271
Zhaklina,
Ето ги:
Скрит текст:
https://www.mytheresa.com/euro/en/women/jimmy-choo-aurelie-65-pa … s-white-p00665937

https://www.mytheresa.com/euro/en/women/jimmy-choo-aurelie-85-pa … s-white-p00578646

Подобни са тези: https://www.mytheresa.com/euro/en/women/jimmy-choo-bing-100-pate … s-white-p00358047

Виж и outnet.com - там има три модела в този цвят, но са лимитирани размери.
Прегледай и yoox.com - виждам, че има опции и там подобни, като са останали номера. Също са с намаление, ето тези например:

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 09:47 от Аня

# 272
Харесах си една гривна на Картие, но няма шанс да дам 1500 за конец.
Виждали ли сте някъде с такъв конец, но да не е тяхна реплика?

# 273
  • София
Има едни магазини за бижута Тренди там има доста имитации на Картие - Тринити серията, серията с винтове. Може да има и гривни с конец - не съм обърнала внимание.

# 274
Гривни с конец има навсякъде по магазините за бижута в България, ако искаш просто някаква - особено с червен конец. Понеже пишеш да не е реплика, надявам се не си мислиш, че можеш да вземеш оригинал на същата марка, ама евтин, от кварталния магазин за сребро.

Повечето, които съм виждала са точно с такъв конец, на мен той не ми харесва хич, груб ми е.

# 275
Показаната гривна стои много красиво. Бих се поглезила.

# 276
Мацки, може ли да ми кажете обувките с марка Guess отговарят ли си?

# 277
Това ,което казахте за Уаикики падам съобразен с мюсюлманския стил.на обличане и за това оня ден си взех къса рокля от тях.😃

# 278
Да, аз си нося 40 и поръчвам 40 от тях.

# 279
  • Пловдив

Дайте идея за обувки с тази рокличка 🤪

# 280
Аз бих я носила със сандали с тънък, висок ток. Имам велурени жълти, ще й паснат страхотно Laughing

Смятам, че ще отива и с червени, сини, златисти, изобщо цветът е много благодатен за съчетание. В никакъв случай не бих сложила като сандалите от снимката или недай Боже, маратонки.

# 281
  • Австрия
Скрит текст:

Дайте идея за обувки с тази рокличка 🤪

и по-височки Wink

Скрит текст:

Не е задължително да са обувки на Kurt Geiger Stuck Out Tongue Winking Eye, но идеята е ясна.
Най-много би ми допаднала рокличката със сандали тип римски:

или подобни чехли:

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 23:32 от DimS.

# 282
Здравейте, имам следната чуденка. В такова време като сега, с каква връхна дреха да нося по-елегантни панталони за работа, рокли, поли до коляното и тн ..някак не ми е достатъчно топло само за риза или сако, а и нямам подходящи сака за всяка дреха. Коя е универсалната връхна дреха за пролет-есен, която да се комбинира еднакво добре и с по-елегантни панталони, и с рокли и тн...

# 283
  • Street of Dreams
Тренчкоутът.

# 284
  • София
Леко палто. Има десетки варианти, аз има две три, без подплата или с тънка подплата.

Общи условия

Активация на акаунт