Модни консултации - 72

• 83 493
  • 752
  •   1
Отговори
# 420
Сисли, мисля,че всички показани от теб дами щяха да изглеждат още по-добре с подходящата дамска чанта. Не отричам напълно раниците. Носила съм такава, докато дъщеря ми беше бебе и после, докато прохождаше. При пътуване също е незаменима, имам изчистен черен модел на Кем. В градска среда и офис не ми харесва изобщо!

# 421
Sissy, не уточних, че и за мен раницата е "втора чанта". И аз не нося само нея. Мятам раничка, когато чантата ми не позволява да напъхам повече неща, които ща са ми необходими.
И на мен не ми е удобно, а и не ми харесва да заменя изцяло чантата с раница. Но виждам, че има жени, които го правят и са свикнали така.

# 422
  • София
Дамите без анцузи как ходите на планина и на разходки сред природата?
Защото клин извън залата е доста пошло. Wink

# 423
Дамите без анцузи как ходите на планина и на разходки сред природата?
Защото клин извън залата е доста пошло. Wink

Удобен чифт прави дънки. Дори работя с тях, когато нямам работни дрехи под ръка(в монета съм стажант инженер на кораб). Все пак дънките са замислени като работно облекло в миналото. Карго панталон?

# 424
  • Somewhere far away
Може да са замислени като работно облекло, но на мен никак не са ми удобни, особено пък да перкам по баири, скали и полянки. 
С дънки на планина твърдо не от  мен.

# 425
За туризъм аз обличам  туристически панталони. Проектирани са за тази дейност все пак (еластичност и усилване където трябва , ветро и влагоустойчивост).  Дънки и анцузи не са удачен избор, освен ако туризма не е кратка разходка до някоя поляна за пикник, в което няма нищо лошо разбира се Simple Smile.
Раниците са незаменими за планина. За  лаптоп с големи размери (17")  също.

# 426
Не нося “втора” чанта. Избирам си чанта, която да побира всичко. Не ми красиво да съм се натоварила като магаре. 😅

# 427
Аз пък харесвам и нося  само този модел раница, няколко цвята имам, единият е точно този, разбира се няма как и без черна. Супер удобна и не пречеща ми е. Преди ходех с крос боди , но ми писнаха.

# 428
Как пък не ще пътувам с удобни дънки, това е оксиморон.
Раницата я нося за удобство, когато имам много багаж,
който не се побира в малките ми чанти.
И да, по-добре раница, отколкото чанта тип пазарска.
Напоследък залагам на тази:

В ежедневието си ходя спортно или спортно-елегантно.
За кафе, за разходка в парка, до мола... не виждам защо трябва да обличам нещо по-така.

Аз пък ненавиждам чехли, сандали, балеринки...
Особено в съчетание с неподдържан педикюр.

Странни ми са хора, които се ограничават.

Нека всеки си носи каквото му е удобно! Защо трябва да съдят другите?!
Клин се носел само за спорт! Що?! Кой каза?!

Утре отивам с лачения/кожен клин в залата Satisfied

# 429
............
Всеки нека да се носи каквото му е удобно! Защо трябва да съдят другите?!
Клин се носел само за спорт! Що?! Кой каза?!

Утре отивам с лачения/кожен клин в залата Satisfied
С това съм съгласна. "Кой как го акъл учи" викаше баба и който както си се харесва. Simple Smile Ама с лаченият клин няма ли да ти се изпоти д-то!?Stuck Out Tongue Winking Eye

# 430
С това съм съгласна. "Кой как го акъл учи" викаше баба и който както си се харесва. Simple Smile Ама с лаченият клин няма ли да ти се изпоти д-то!?Stuck Out Tongue Winking Eye

Тъкмо ще сваля повече грамове Satisfied

# 431
За първи път пиша в темата, досега не съм се интересувала особено от мода, но вече на 40г ми писна да съм вечното сиво врабче Simple Smile Обикновено нося маратонки и дънки, понякога семпла рокля.
Според вас с какви обувки ще отива? (Още не съм я купила, видях я в нета)  
Зависи от мястото, събитието,  настроението.
Аз такива нося, както с маратонки, така и с висок ток. Заигравам се и с каубойски боти и ботуши...  Колежка носи и мокасини с подобни рокли и много ѝ отиват.
Тези дни гледам, че десените на цветя при роклите са превзели всички колекции на световно известните марки, дори и за предстоящата есен-зима.

# 432
Marie,на коя фирма е тази раница?Много ми хареса!

# 433
Раницата е на Twinset.

# 434
  • София
Снимките на жените с раничките не ми допаднаха, всяка би изглеждала по- добре с дамска чанта, но ми хареса "мъжката". Максимално изчистена и кожена.

Общи условия

Активация на акаунт