Модни консултации - 72

• 83 401
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
откъде да си купя или поръчам късо, тясно бяло(кремаво/бежаво) сако(блейзър).
В Zara като че ли видях, но май не беше късо.

Благодаря! Simple Smile Поръчах няколко модела онлайн, като дойдат мога да се допитам тук, кое седи най-добре на роклята.

Понеже и аз търся късо вталено сако екрю и /или много нежно и бледо пепел от рози/пудра. Не можах да харесам нищо от Манго, че все едни като торби ми изглеждат. Да сте виждали другаде?

# 541
Agent, харесват ми, но има вероятност с този модел краката ти да изглеждат по-големи. Пробвай.

# 542
Агент, нося само подобни обрани и класически модели и на мен ми харесват, но, ако нещо те притеснява огледай се за други, не е като да няма. Wink
Мен лично зеленият акцент би ме разколебал - днес е актуален цвят, утре не. Ако има с какво да ги комбинираш - стреляй. Simple Smile

# 543
То пък едни платненки колко ли години ще изкарат, че и да му се впечатлява на акцента.
Изглеждат ОК, Агент. Нищо особено. Ще ходят с много тоалети за лятото. А ако стават и за носене на босо - супер.
Аз така и не мога да намеря чорапи-терлички, които да не ми се свличат в кецовете. Нося ги със стандартните полупрозрачни 3/4 чорапи, но как мечтая за на босо…

# 544
Ами, моите бели кецове от естествена кожа нося трето лято и имат потенциал за още толкова - като нови са. Simple Smile

# 545
  • София
На мен ето тези не ми се свличат https://www.reserved.com/bg/bg/3-chifta-chorapi-1142r-99x , но не стават за по- отворени модели.
Тези също са ок https://www.reserved.com/bg/bg/chorapi-do-glezena-3-chifta-1139r-02x

А тези доста ми се събуват въпреки силикона, който уж трябва да ги застопорява https://www.reserved.com/bg/bg/3-chifta-chorapi-1136r-99x

Нямам какво да кажа по модните въпроси, поне за чорапите да се изкажа Grinning

# 546
  • София
Ако може да се включа с един въпрос. Такъв тоалет подходящ ли е за кръщене? За гост на кръщене? Иска ми се да избягам от рокля като че ли.. телосложението ми е като на момичето от снимката. Обмислям панталон, цветно сако и подходящ топ.

Скрит текст:

# 547
А съм за по- широк панталон.

# 548
Да, сега и са модерни по-широките. Примерно такъв.

# 549
  • София
Нека панталонът не е ластичен.Ако е по-свободен,а не прилепнал по бедрата,защо не?

# 550
  • София
Имам черен свободен панталон, имам и в едно ръждиво - оранжево, но ще ми е трудно да го съчетая с горната част.

# 551
Elena_of_Avalor, предлагам ви такъв модел панталон. Ще отива на фигурата ви.

Плохите го правят широк и да не описва бедрата ви.

# 552
  • София
Аз бих избрала рокля все пак.

# 553
  • Mediterraneo
Отделно, че хич не си като момичето от снимката! Огледай се за рокля.

# 554
  • София
Ооо, Тарти съм, съм. Повярвай ми. Много ужасно напълнях от 1-2 години насам. Загазих с едно заболяване на гърба, постоянни болки, недоспиване и килата тръгнаха многоооо нагоре.

Рокли тези двете съм харесала.

Общи условия

Активация на акаунт