Модни консултации - 72

• 83 403
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
Комплектите ала пижама са чудесен избор за курортни места и места с целогодишен топъл климат според мен.
Харесват ми, но не всички, не върху всеки, и когато се "вписват в пейзажа". Хармонично и естествено стоят носени по крайбрежни алеи и изглеждат комично, и неадекватно из сивите софийски улици и в метрото.
"За всичко си има време и място...", както е казал мъдреца. Simple Smile

Така - Да! Heart Eyes
Скрит текст:

Но така....Smirk
Тез моми изглеждат като избягали от близката болница. Satisfied
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 25 май 2023, 12:19 от Sysly

# 526
Ако съм на почивка в Египет, Мароко или на подобно място бих взела такъв комплект 🤔, но не го възприемам за градски условия.

# 527
  • София
Аз имам няколко подобни панталони. Обаче да се спретна цялата така, просто никъде не се виждам. Хем е прекалено небрежно, хем е прекалено официално...
А, имам и комплект. Така и не го носих целия. Или панталона, или един път горното с дънки.

# 528
Не ми харесват на живо 🤷🏻♀
Една дама- майка на абитуриент беше с такъв костюм и седеше много не на място…
Може би за вечери край морето го приемам.

# 529
  • София
Аз много ги харесвам. За морска разходка, вечеря, за градинско парти, дори и за работа, ако е по-арт или не офисна.

# 530
  • София
Харесват ми на мен много, но се оказа трудна работа да си намеря такъв от хубав тежък плат и с добра кройка.
Разцветката също е важна, някои са си баш пижами. Аз в моя офис не ги виждам, нищо че няма дрескод, но за градски летни вечери - да.

# 531
На мен ми харесват тези шаренийки, но поотделно.
Комбинирано с нещо много семпло.

# 532
Здравейте! Идвам с молба ако някой знае откъде да си купя или поръчам късо, тясно бяло(кремаво/бежаво) сако(блейзър). Трябва ми за над светло синя рокля за коктейл. Благодаря предварително! Flowers Cherry Blossom

# 533
  • Street of Dreams
Имам кимоно от доста години - матовосиво, тежко, на жерави. Нося си го вечер край плажа, прекалено ми харесва да го разкарам вече. Сетовете са хубави, създават лятно настроение и са удобни, но не съм си взела, просто защото толкова шарено на мен не ми отива. На други хора ми харесват някои.

# 534
Принципно не съм фенка на сандалите, колкото и странно да звучи 😁🫣. Харесвам, но когато ми влезне пепел или камъче ме влудява и затова не нося….
Сега обаче ми се иска да си купя два чифта- ей, така да си имам 😁. Едни за роклички, които имам в изобилие и едни за панталони, малко по- спортни ли как да се изкажа.
Какво мислите за черни сандали? Бианки имат един модел с “грубичка” подметка, които ми допадат. ( колко ще ги нося е отделен въпрос). За рокличките съм решила светли да са.
Да да си питам- какво мислите за черни сандали?
П.с: не ми се смейте много 🤣😁🫣

# 535
  • София
Ами аз задължително имам един чифт черни и един чифт светли сандали. От миналото лято пък едни с черна подметка и бежово нагоре.
Разгледай онлайн и си избери нещо. Има голям избор, вкл със закрити пръсти примерно.

# 536

^^^
Да? Не? Дай ги на тийнката?

# 537
откъде да си купя или поръчам късо, тясно бяло(кремаво/бежаво) сако(блейзър).
В Zara като че ли видях, но май не беше късо. Mango имат онлайн.

Агент, самите кецове са хубави, ако принципно носиш - да. Пък и производителят е супер.

# 538
Скрит текст:

^^^
Да? Не? Дай ги на тийнката?

Що не? 🤣

# 539
откъде да си купя или поръчам късо, тясно бяло(кремаво/бежаво) сако(блейзър).
В Zara като че ли видях, но май не беше късо.

Благодаря! Simple Smile Поръчах няколко модела онлайн, като дойдат мога да се допитам тук, кое седи най-добре на роклята.

Общи условия

Активация на акаунт