Модни консултации - 72

• 83 427
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
Като гледам тези два цвята как си отиват, май с неоново жълтото сако ще стои много добре, доста свежа комбинация Simple Smile

# 511
Наина, отваряш Ремикс, Мания, Контур и си избираш рокля. Пълно е с нови рокли с етикети и можеш да върнеш в 14дневен срок ако не ти хареса.

Ремикс го преслушах и нищо не ми хареса.Ще видя и другите два.
Благодаря за насоките!

# 512
От къде си купувате бижута? Перлени обеци и колие примерно искам да си взема нови

# 513
Perli.bg, имат и физически магазини с адреси в сайта.

# 514
  • Street of Dreams
Аз съм консерва - пастелно-лилавото с пастелно-ментово или светлосиво. Като трети цвят - бяло.

# 515
Варианти много,...

# 516
В моето съзнание пастелни си пасват с други пастелни; неоните се съчетават с неони. Тоест, съчетавам еднакви по наситеност.

# 517
  • София
Аз съм консерва - пастелно-лилавото с пастелно-ментово или светлосиво. Като трети цвят - бяло.
Същите предложения имам и аз.
Дори с червено би седял по- добре в моите очи от това ужасно неоново (сори).

Скрит текст:

Добавям и Yuno Pearls за по- изчистени и достъпни варианти. Има ги по моловете.
От перли.бг имам много красиви сиви барокови перли за добри пари.

# 518
Като реклами за прах за пране. Бих внимавала много с такива комбинации. Не че бих ги носила всъщност.

# 519
Какво мислите за популярните напоследък kimono set? Виждате ли ги другаде, освен през летните почивки? Например сватба, офис, където няма строг дрескод или просто за night out?!!

# 520
Не ми допадат на мен. Приличат ми на пижама или на дреха, която е за вкъщи. Въпреки, че с тия широки крачоли и ръкави и дълбоко деколте и за вкъщи не я виждам всъщност.

# 521
От показаните примери ми хареса последният. Може би защото горната част е разкопчана като сако и се вижда топ под нея. Така аз лично бих излязла на кафе "по центъра" лятото. Но в друга обстановка - надали

# 522
  • София
Това изглежда приемливо с много подбрани божута и на профи или блогърска снимка.
Наживо трябва да е от невероятна материя, че да не мяза на пижамка.
Лилавото става за бар на морето да кажем.

# 523
Тези сетове ми приличат на пижами и не бих се облекла с такъв.
Приемлив би бил ако е коприна, но тогава цената му ще е уау.
И пак трябва много да се внимава с такова облекло.

# 524
  • Бургас
Лилавото не е лошо.

Общи условия

Активация на акаунт