Модни консултации - 72

• 84 255
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
Може да разгледате в Мохито, Ризървд и аутлета на Манго, има доста добри попадения.

Щом не работите с клиенти може да заложите на спортно елегантен стил - например дънки със сако, сникърси или лоуфъри. Рокли. Може с кожено яке отгоре.

Напоследък комбинирам поли от букле с кожено яке и много ми допада.

# 151
  • обл. Шумен
Аз докато работех в офис, обожавах да нося полота, особено с прибрана коса и малко по-големи обеци. 😝
Дънки с риза /с вталена кройка и добра еластичност/, а ако и ръкавите й се навиват на 3/4-ти. Много елегантно стоят и правите поли с дължина точно под коляното. Може да погледнеш и в Ремикс - има нови неща, със и без етикет, на добри цени.
Щом си решила да променяш, все нещо ще ти хареса. 🙂 Да покажеш после. 😊

# 152
Не мисля, че съм поствала тук тази девойка, а много ми харесва минималистичния и стил, а напоследък се усетих, че шервам със щерката доста от нейните шортс, защото прекрасно обяснява съчетаемостта на дрехите/цветовете/стиловете.
https://www.youtube.com/@LydiaJaneTomlinson/shorts
Това не спирам да го гледам, ужасно се припознах.
Вдъхновителка си ти, не спирай да споделяш 😊
Обичайно имам проблем с дължината на дънките, често и с панталоните. Но може би е добре да преосмисля и поразгледам отново.

Последна редакция: чт, 13 апр 2023, 08:33 от Ryna

# 153
Абсолютно! Много ми е любима Агентчето. Kissing Smiling Eyes
Няма празен пост, всичко е по темата и без излишни приказки.
Винаги ми е била много полезна и определено отсъствието й се отразява в разни теми.

От офис до офис има огромна разлика.
Аз лично бих заложила на нещо бюджетно:
Може да разгледате в Мохито, Ризървд и аутлета на Манго, има доста добри попадения.

# 154
Здравейте, момичета, много ще ми е клиширан поста, но дали бихте могли да ме посъветвате какви обувки биха отивали на тази рокля:

На снимката изглежда като черна, но е тъмносиня всъщност.

2 събития ми предстоят и все още се чудя на кое да я облека. Едното е в средата на май (на закрито), а другото е в началото на юни (на открито).
Мислех за бежови сандали с тънък ток, но ми се струва голямо клише. Иска ми се малко да си поиграя с цветовете.

Ще се радвам на препоръка и за чанта евентуално. В момента нещо, с което я виждам е една жълта, с която разполагам: 

Имам и бежова такава, която може да се съчетае.

# 155
Нюд обувки е клише, но ще издължи крака. А ако искаш да направиш друг акцент- пак е ок да я съчетаеш с обувки в друг цвят.
Бих я облякла за ангажимента през май месец, но не и за юни.

# 156
Нюд обувки няма да са клише ако им сложи брошка за обувки:
https://fab-bg.com/category/broshki-za-obuvki
А брошката се съчетае с обеците.
Тъмно синьото е прекрасен цвят и може да се заиграе със всички цветове.
Сезоните са изместиха, та и за юни става роклята.

# 157
  • Бургас
Не знаех, че и това има.Как се закача?

# 158
Не знаех, че и това има.Как се закача?
С клипс.

# 159
За мен това синьо би стояло добре в комбинация и с оранжево или фуксия.

# 160
Здравейте, момичета, много ще ми е клиширан поста, но дали бихте могли да ме посъветвате какви обувки биха отивали на тази рокля:

На снимката изглежда като черна, но е тъмносиня всъщност.

2 събития ми предстоят и все още се чудя на кое да я облека. Едното е в средата на май (на закрито), а другото е в началото на юни (на открито).
Мислех за бежови сандали с тънък ток, но ми се струва голямо клише. Иска ми се малко да си поиграя с цветовете.

Ще се радвам на препоръка и за чанта евентуално. В момента нещо, с което я виждам е една жълта, с която разполагам:  

Имам и бежова такава, която може да се съчетае.
За тази елегантна и изчистено стилна рокля бих взела сребрист или бронзов сандал и аксесоари в тон. Евентуално затворени отпред обувки с отворена пета. Задължително на ток. Например като тези на Marco Tozzi :

Последна редакция: сб, 15 апр 2023, 09:47 от Mößbauer-Effekt

# 161
Мьоб, още в първият момент като я погледнах и си помислих за златисти обувки, но видях, че и на снимката визита е с такива сандали.
И явно се търси нещо пО.

# 162
Моля за съвет, че хич ме няма при аксесоарите! Взех си подобно колие

И се чудя дали мога да го съчетая с друго на тънка верижка, като това

Ще облека костюм в цвят ванилия. 
Нямам други аксесоари, освен тънък ред камъчета отпред на сандалите.

# 163
Да, можете без проблем. Съчетава се и е модерно няколко тънки наведнъж.

# 164
И аз често нося едно по-дебело с две или едно по-тънки синджирчета. Съвсем на място си е.

Общи условия

Активация на акаунт